Gość: guest IP: *.* 05.12.01, 00:00 Czy mozna zmienic dziecku mleko ? Karmie mala Nan2, chcialabym przejsc na Bebiko. Czy taka zmiana jej nie zaszkodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Zmiana mleka IP: *.* 05.12.01, 10:55 Ja zmieniałam chyba trzy razy bo raz nie było tego co zawsze pił Kuba a raz z ciekawości. Żadnych problemów żołądkowych nie było, Kubuś pił kazdy nowy rodzaj mleka jakby nie zauważał, że coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Zmiana mleka IP: *.* 05.12.01, 11:20 U mnie to samo.Jak nie było w sklepie Nan-kupiłam Bebiko.I tak wiele razy.Nigdy nic się nie działo.Moje dziecko kompletnie na zmiane mleka nie reaguje.Myślę,że spokojnie możesz zamienic mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Zmiana mleka IP: *.* 05.12.01, 21:28 Nasza pediatra rzekła, że najlepiej nie zmieniac dziecku mleka zbyt często, ponieważ każde ma inny skład i dziecko się do niego przyzwyczaja. Ja ostatnio musiałam Uli zmienić mleko (z Milumilu 2 na Nan 2) ponieważ okazało się, że przez to pierwsze mała miała złe proporcje wapnia do fosforu w organiźmie (co nie znaczy, że wszystkie dzieci tak reagują na Milumil - poprostu to dowodzi, że mleko ma wpływ na funkcjonowanie poszczególnych części ciała, i nie powinno się go zmieniać przy każdej nadażającej się okazji)Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś