Dodaj do ulubionych

szukam ......

IP: *.* 20.12.01, 11:20
wszędzie szukam starej wersji gierki MAHJONGG - nie wiem czy to pamiętacie - plansza kloców z chińskimi znaczkami które trzeba było zdejmować aż do całkowitego oczyszczenia planszy - poszukuję jednej z najstarszych wersji - mieściło się to na dyskietce - grafika była bardzo prostawszystkie dostępne w internecie wersje tej gry to bardzo unowocześnione i trochę według mnie udziwnione odmiany - a ja szukam właśnie tej prostej, czytelnej starej wersji...jakby ktoś miał - bardzo proszę o kontakt :) pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: szukam ...... IP: *.* 20.12.01, 11:36
      Kasia, ja mam, ale w domu. Jak chcesz, to jutro przyniose do pracy i ci wyśle mailem.ATA
      • Gość: Kasia_M Re: szukam ...... IP: *.* 20.12.01, 11:50
        Ata - bardzo bym Cie o to prosiłasmile))))))))))))))))))dzieki
        • Gość: guest Re: szukam ...... IP: *.* 20.12.01, 11:56
          Ja też mam, nawet dwie "odmiany", tzn. różne wzorki na klockach, jak wróci mój mąż to dowiem się jakie to wersje i mogę przesłać mailem.pozdrawiam,Monika A/P.
          • Gość: Kasia_M Re: szukam ...... IP: *.* 20.12.01, 11:58
            czekam na wszystko co macie!!!! zawsze lepiej więcej bo moze znajde t oczego szukam - bo wersji jest masasmiledzieki wielkie i czekamsmile))))))))
    • Gość: guest Re: szukam ......do ATA IP: *.* 20.12.01, 13:19
      To ja tez poprosze o przeslanie jej na emaila: ulcik@poczta.onet.pldziekuje ulcik
      • Gość: guest Re: szukam ......do ATA IP: *.* 20.12.01, 14:36
        Ulcik, obiecuję jutro z rana.PaATA
        • Gość: guest Re: szukam ......do ATA IP: *.* 21.12.01, 09:16
          Przepraszam dzdziewczyny,czy ja też mogę prosić dla syna?z góry dziekuje. Ola
    • Gość: guest Re: szukam ...... - ATA do wszystkich IP: *.* 21.12.01, 14:32
      Dziewczyny, przed chwila wysłałam przez edziecko. Mam nadzieję, że doszło. Będę dopiero w przyszłym roku, to wtedy proszę zgłaszać ewentualne reklamacje.PozdrawiamATA
      • Gość: guest Re: szukam ...... - ATA do wszystkich IP: *.* 21.12.01, 14:40
        ata jak wysłałaś? bo nie ma załącznika do twojego postu???
        • Gość: guest Re: szukam ...... - ATA do wszystkich IP: *.* 21.12.01, 15:12
          Wysłałam jeszcze raz ze swojej skrzynki z nadzieją, że tym raze mzałaczniki sie nie zgubia. Powinno być 13 zbiorów.ATA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka