Dodaj do ulubionych

Kilka słów od moderatora

IP: *.* 16.04.02, 20:34
Dziewczyny!Całe forum jest podzielone na fora tematyczne i zrobione jest to dla Waszej wygody. Dlatego nie rozumiem dlaczego w salonie umieszczane są posty o tematyce typowo regionalnej.Forum regionalne zostało już dla Waszej wygody podzielone na pod-fora "wojewódzkie". Mam więc ogromną prośbę o zamieszczanie próśb o kwatery, miejsca gdzie można spędzić wakacje itd. na odpowiednim forum regionalnym.Jednocześnie autorki postów o Łebie i Darłówku proszę o wrzucenie swojego postu na forum regionalnym - Pomorskim.pozdrawiamsammy - moderator salonu
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Kilka słów od moderatora IP: *.* 16.04.02, 23:12
      Sammy, ja rozumiem, że "porządek musi być", ale chyba trochę przesadzasz z tym sprzątaniem. Jakim cudem mieszkańcy Łeby mogą znać dobre kwatery w Łebie (za wyjątkiem własnych), skoro nigdy z nich nie korzystali (bo i po co????). To trochę tak, jakby pytanie o dobrego pediatrę, umieścić na forum dla lekarzy. To jest właśnie (moim skromnym zdaniem oczywiście) pytanie do szerszego grona. Buziaczki :) Majka
      • Gość: Kasia_M Re: Kilka słów od moderatora IP: *.* 17.04.02, 17:32
        moim zdaniem właśnie mieszkańcy danej miejscowości najlepiej znają rynek cenowy w swoich okolicach - choćby po to żeby mieć ceny konkurencyjne lub porównywalne do innych a nie z kosmosui właśnie jak zamieścisz taki post na odpowiednim regionalnym to powinnaś mieć najwięcej odpowiedzipozdrawiam
        • Gość: guest Re: Kilka słów od moderatora IP: *.* 17.04.02, 20:41
          To nie jest do końca tak. Ja np. mieszkam w Warszawie, ale gdyby ktoś na forum warszawskim zamieścił pytanie o hotele w Warszawie, niewiele miałabym do powiedzenia. Myślę, że mieszkańcy Łeby mogą podać dłuuuuuuga listę ośrodków w swojej miejscowości i ew. porównać ceny, ale jeśli chodzi o ocenę tych miejsc to polegałabym raczej na opiniach osób, które były tam jako wczasowicze. Staram się nie jeździć z dziecmi "w ciemno", tylko w miejsca sprawdzone i polegam przede wszystkim na opiniach osób, które były tam z dziećmi. Już osoby bezdzietne mają inne spojrzenie, a pracownicy lub miejscowi nie są dla mnie miarodajni.Ostatnie zmiany na edziecku powodują, że coraz trudniej jest odwiedzić wszystkie "podfora". Dzięki takiemu poszatkowaniu tematycznemu czasem nie bardzo wiadomo do jakiego forum przypisać pytanie z pogranicza tematów.:hello: Agnieszka
          • Gość: Kasia_M Re: Kilka słów od moderatora IP: *.* 18.04.02, 07:35
            ja tez mieszkam w Warszawie i mogę w ciagu 10 minut dowiedzieć się o ceny hoteli tongue_out w końcu po coś ten internet mam :) poszatkowanie tematów - przecież to na wnioski uczestników forum - ileż jest zgłoszeń żeby było nowe forum bo na np.. emamie się wszystko gubi :( rozdzielenia for mają pomóc a nie zaszkodzić.... nic już nie rozumiem.... więc przeszkadzają???
            • Gość: guest Re: Kilka słów od moderatora IP: *.* 18.04.02, 09:38
              Kasiu, ty chyba nie przeczytalaś mojego postu uważnie. Chodziło mi o to, że czym innym jest DOWIEDZENIE SIĘ, bo to autorki postów o Łebie i Darłówku mogły zrobić same (w końcu też mają dostęp do internetu), a czym innym POLECENIE sprawdzonych miejsc. Tutaj mam zaufanie do opinii osób które były w takim ośrodku czy kwaterze jako wczasowicze, bo zupełnie inaczej wygląda ten sam ośrodek zza płota, a inaczej od środka. Zdarzyło mi się kiedyś pojechać w niesprawdzone miejsce do Karwi i okazało się, że miła przez telefon właścicielka bardzo straciła przy poznaniu osobistym, drastycznie ograniczała nam dostęp do łazienki, a zachwalany przez nią plac zabaw (i widoczny na przesłanym nam zdjęciu) był maleńki, a na dokładkę mieścił się tuż obok klapy do szamba, które było codziennie opróżniane. Dzieci bawiące się w piaskownicy tuż obok pracującej szambiarki to pierwsze, co ukazało się moim oczom po przyjeździe.Może proponowane przez MIM forum wypoczynek byłoby rozwiązaniem, choć obawiam się, że zaglądałyby tam głównie osoby poszukujące informacji, a nie te, które coś wiedzą.:hello: Agnieszka
    • Gość: MIM Re: Kilka słów od moderatora IP: *.* 18.04.02, 08:05
      Witaj !A ja parę dni temu postulowałam na "e-dziecko od kuchni" żeby założyć podforum "wypoczynek". Wtedy nie byłoby problemu kto skąd i po co pyta, bo wiadomo, że zgłaszają się ci, którzy chcą gdzieś spędzić urlop.Pozdrawiam Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka