Dodaj do ulubionych

Canon EOS 300

IP: *.* 06.01.03, 18:25
Czy ktoś z Was posiada może instrukcję obsługi do tego aparatu ?pozdrawiam - lea
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Canon EOS 300 IP: *.* 06.01.03, 23:30
      Lea, ja mam. Aparat tez mam, ale sie popsuł, niestety i nie wiem co z nim teraz zrobic, bo naprawe wycenili na 500 zł.Mam ci jakoś przesłać?apples@wp.plGraza
      • Gość: mamamaxa Re: Canon EOS 300 IP: *.* 07.01.03, 16:14
        Moj mąż włansie mi powiedział ze można instrukcje z Internetu sciagnać, on ma taki aparatAneczka
        • Gość: guest Re: Canon EOS 300 IP: *.* 07.01.03, 22:23
          dziekuję WAm - faktycznie instrukcję ściągneliśmy znetupozdrawiam -lea
          • Gość: farciarka Re: Canon EOS 300-do lei i mamymaxa IP: *.* 07.01.03, 23:34
            Czy możecie podać stronę, z której można ściągnąć te instrukcje.Bardzo dziekuję,farciarka
    • Gość: lea Re: Canon EOS 300 - do farciarki IP: *.* 08.01.03, 22:20
      podaję Ci linka :)http://zenia.nencki.gov.pl/canon/eos300/instr1.htmpozdrawiam :hello: lea
    • Gość: guest Re: Canon EOS 300 IP: *.* 11.01.03, 14:49
      A czy ktos moze mi poradzic? Ostatnio wychodza mi "zadymione" zdjecia. Czy to moze miec cos wspolnego ze slabymi bateriami? Przez prawie dwa lata nie bylo problemu a teraz przy kazdym filmie.
      • Gość: mamamaxa Re: Canon EOS 300 IP: *.* 11.01.03, 20:09
        Moj chlop mi powiedzial (bo to On sie zna ja to tak aby ...aby) ze to nie ma nic wspolnego z bateriami, Raczej z tym , ze film byl stary lub częsciowo przswietlony, np lezal w nasloniecznionym miejscu lub kolo lampy...itdPozdrAneczka
        • Gość: E.T. Re: Canon EOS 300 IP: *.* 11.01.03, 21:11
          A czy moze byc jeszcze jakis inny powod? Zazwyczaj kupuje filmy po 4-5 szt. w pudelku i przechowuje w oryginalnych plastikowych opakowaniach w tymze pudelku w zacienionej szafce wiec naswietlenie raczej odpada. No i data przydatnosci wciaz jest dobra. Poza tym uzywam filmy z tego samego pudelka w dwoch roznych aparatach i w Canonie sa od jakiegos czasu ciemno-zamglone a w Fuji normalne. W dodatku Rebel daje mi na zdjeciach jakies cienie od fotografowanych postaci. Wczesniej nie mialam takich problemow. Moze cos jest nie tak z aparatem, mzoe trzeba oddac do czyszczenia? Najpierw myslalam ze to moze dlatego ze sie przerzucilam z funkcji manualnej na automatyczna, ale nawet wtedy pierwsze rolki wychodzily w porzadku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka