Dodaj do ulubionych

To ile Pani ma lat???........

01.02.07, 09:20
Był tu jakiś czas temu wątek o bardzo młodo wyglądających mamach, wszystkie
mamy pisały jak sie cieszą z tego faktu. Ja też jestem taką mamą, mam 29 lat,
6-letnią córke, a daja mi od 18-22 lat. I wiecie co Wam powiem, że zaczyna
mnie to już męczyć. Każdy, jak tylko wspomnę o 6-letniej córce, "wywala
oczy", że jak to? to ile ja mam lat. Wczoraj poszłam do sklepu zamówić
łóżeczko dla córki facet powiedział mi, że wyglądam na 15 lat sad(ubarna
byłam na luzie). Myślę już, że może czas zmienić styl ubierania się (ubieram
się tak bardziej młodzieżowo, ale bez przesady). Mam dość i sama nie wiem czy
coś zmieniać, czy zostawić tak jak jest?.
Ach troche się Wam dziewczyny wyżliłam, bo mnie ten facet wczoraj dobił.
Obserwuj wątek
    • justi54 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 09:25
      Ja bym się cieszyła potraktuj to jako komplement, że tak młodo wyglądasz.
      • demarta hello justi 01.02.07, 09:29
        jak tam zmiana majtek? jesteś juz dzisiaj po, czy jeszcze przed?
        • justi54 Re: hello justi 01.02.07, 09:42
          Przed pracuję dopiero od chyba 8 i jak na razie tylko dużo korespondencji.
    • demarta Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 09:28
      nie martw się, to ma też pozytywne aspekty.....
      moja koleżanka, a twoja równolatka była ostatnio nawiedzona przez "kociary", a
      stosunek do nich ma.... no, conajmniej ambiwalentny, he he... i nie musiała jak
      ja stawać na głowie, żeby panie zrozumiały, że od pięciu minut cenzuralnymi
      słowami próbuję im powiedzieć "spierd..jcie". a dlaczego? ano dlatego, że po
      tym jak otworzyła paniom drzwi usłyszała: "czy rodzice są w domu?".
      palnęła "nie!" trzasneła drzwiami i święty spokój. wink))
    • anetina Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 09:37
      i to jest powód do nerw !?
      niech się dziwią, że się tak ładnie wygląda

moi rodzice sa po 50ce
      ale idąc z wnukami są zatrzymywani jako młodzi !!! rodzice
      może wiec i u ciebie ten wygląd jest rodzinny !?

twoja równolatka
      mama trochę młodzego dziecka big_grin
      • trawa_cytrynowa Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 09:47
        Do tej pory cieszyłam się i już nawet przyzwycziłam do tego gadania, ale czym
        moja córka starsza tym jest gorzej smile, wygląda na to, że ona rośnie a ja się
        nie starzeje, hehe. Czasami bardzo mi to przeszkadza, ciągłe pytania "to ile
        Pani ma lat?", albo te spojrzenia jak gdzieś w miejscu publicznym córka
        krzyknie "mamo'. Ach, trudno, chyba musze to zaakceptowac smile.
        • 2magda5 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 12:05
          To jest bardzo męczące! Zwłaszcza, że ludzie po wyglądzie oceniają.
          Ja mam 26 lat i 3-letnią córkę wygladamy jak siostry, zmieniłam styl ubierania
          na "poważniejszy" ale zmarszczek sobie nie dorobię, a jak poszłam na pierwsze
          szczepienie to pielęgniarka zapytała się gdzie jest nasza mama
    • kasper68 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 09:46
      Też masz powód do zmartwienia. Dla mnie to totalna głupota zamartwiać się z
      powodu młodego wyglądu. Ciekawe co byś powiedziała gdybyś miała odwrotnie tak
      jak ja - biorą mnie za moją mamę która ma 63 lata, ja mam 38....
      • trawa_cytrynowa Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 09:48
        Bo powiem Ci, że tak źle i tak nie dobrze smile.
        • anmala Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 10:06
          Rozumiem cię doskonale. Mam ten sam problem sad Jakis czas temu zostałam na ulicy
          skrzyczana przez jakąś kobiętę " to kiedy musiała zacząć sie puszczać, że ma
          dwójke dzieci, jak jej nie wstyd... itp itd" a ja miałam wtedy powyżej 30.
          Zasadniczo mój wygląd mi nie przeszkadza, ale czasami powoduje frustrację i
          troche zamieszanaia i momentami problemy przy szukaniu pracy big_grin
          • vanilla4 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 13:35
            to świadczy tylko i wyłącznie o tym babsztylu - nie ma się czym przejmować
    • monia145 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 09:56
      Ale co chcesz zmieniać? Styl ubierania się? To może byc dopiero szok dla
      odbiorcówsmile))))0
      Zostawiłabym wszystko, tak jak jest..jeszcze 10 lat i będziesz dziękować
      naturze, że taka łaskawa dla Ciebie byłasmile))))))))
      • denea Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 10:17
        A ja Ci zazdroszczę...
    • dziubelek2 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 10:16
      he, ja w sumie tez należę do tych "smarkato" wygladających - na dodatek mój mąż
      wygląda na znacznie starszego i juz mielismy takie sytuacje, ze byłam brana za
      jego córkę, bądź też wjeżdżalismy na kąpielisko jako jedna osoba dorosła i
      czworo dzieci, nawet na polu namiotowym chcieli mi dac zniżkę...smile

ale naprawdę fajnie miał swojego czasu mój tato, który nie dośc, ze był młody i
      wyglądał młodo, to jeszcze w wieku dwudziestu kilku lat został ojcem moich
      przyrodnich braci, wówczas 10 i 9 latka - nie było podobno osoby, która by się
      nie obejrzała, gdy wołali za nim "tato".

pozdrowienia.Ania
      • monia145 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 10:23
        dziubelek2 napisała:

> he, ja w sumie tez należę do tych "smarkato" wygladających - na dodatek mój
        mąż
        >
        > wygląda na znacznie starszego i juz mielismy takie sytuacje, ze byłam brana
        za
        > jego córkę, bądź też wjeżdżalismy na kąpielisko jako jedna osoba dorosła i
        > czworo dzieci, nawet na polu namiotowym chcieli mi dac zniżkę...smile
        >
        >
        > O własnie, więc z młodzieńczego wyglądu można czerpać nawet wymierne
        korzyścismile
        To kolejny argument za tym, aby nic nie zmieniaćwink
    • driadea Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 10:49
      E tam, miewam bliźniacze sytyuacje, czasem też mam dość, ale nie będę zmieniała
      siebie i swojego świata tylko dlatego, że wyglądam na 10 lat mniej niż mam, bez
      przesady. Gdyby to rzeczywiście rodziło jakieś komplikacje, to może bym się
      zastanowiła (znając siebie na tym właśnie by się skończyło), ale naprawdę nie ma
      takiej potrzeby.
      Pozdrawiam i gratuluję wink
    • bri Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 11:10
      Ludzie widzą, co im chcesz pokazać. Wystarczy, że zaczniesz nosić bardziej
      dorosłe ubrania, fryzurę i makijaż i zaraz nabiorą przekonania, że jesteś
      starsza.
    • mamaivcia Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 11:17
      Ja takie sytuacje traktowałam zawsze z humorem ... teraz wydaje mi się, że już
      wyglądam na swój wiek, ale to pewnie kwestia zmiany koloru włosów, trochę
      zmęczenia i 5 kilo in plus!
      Kiedyś pamiętam, pewien pan dziwnie mi się przyglądał na rozmowie
      kwalifikacyjnej w końcu nie wytrzymał i pyta mnie ile lat pracuję. Trochę się
      zdziwiłam, bo to w końcu ja byłam przepytywaczem. Ale grzecznie odpowiadam no
      będzie już jakieś 8 lat. A on o rany to kiedy pani szkołę skończyła ? Strasznie
      mnie rozbawił i na koniec dodał, że chyba dobrych kremów używam wink))
      • rzukers Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 11:46
        dobijają mnie takie kobiety które na lewo i prawo odpowiadają (czytaj - chwalą
        się) jak to wszyscy je biorą za młodsze i jak to one cierpią z tego powodu.
        Kobieto masz ochotę się pochwalić, że ktoś cię wziął za nastolatkę - to się
        pochwal! A nie wciskaj nam kitu, że to takie męczące...
        • mijas_costa Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 11:56
          trafnie to ujełaś wink
          • czarka77 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 12:12
            Męczące, męczące, ja rozumiem Trawę.

W przychodni, kiedy poszłam zapisać drugie (!) dziecko, kobieta mnie spytała,
            czy mam legitymację ubezpieczeniową któregoś z rodziców, kiedy powiedziałam, że
            mam swoją, powiedziała, że oprócz szkolnej muszę mieć jeszcze taką od rodziców.
            Kiedy jej powiedziałam, że mam 28 lat, przepraszała, i stwierdziła, że wyglądam
            na 16. Maluję się, ubieram w kostiumy, mam na ukończeniu doktorat, a i tak gdy
            chodzę z dziećmi do lekarzy, traktują mnie jak gó..arę, która wpadła w liceum.
            Takie teksty padają, że czasem mam łzy w oczach, np. tłumaczą mi
            coś "łopatologicznie" albo po prostu bez ogródek mówią mi na "ty".

Ale śmiesznie też bywa - kiedy miałam praktyki w szkole podstawowej 7 lat temu
            (miałam 22 lata) uczeń 8. klasy dosiadł się do mnie na hospitacjach (to był
            ostatni rocznik, gdy była 8. klasa) i zapytał: "A ciebie z której klasy
            przenieśli?" Powiedziałam coś w rodzaju: "Ja was będę teraz uczyć", co on
            potraktował jako żart i przekomarzał się dalej. Aż w końcu zaczęła się lekcja,
            zostałam przedstawiona klasie i chłopak się zaczerwienił. Aha, od tego czasu
            zaczęłam się malować wink

Nie jest to tragedia, ale można mieć dość.
    • izka100 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 12:24
      Hej!
      Od kiedy pamiętam zawsze wszyscy dawali mi mniej lat niz mam smile Jak dla mmnie
      super i oby tak jeszcze długo. W marcu skoncze 31 lat a ostatnio lektorka na
      angielskim jak wpadlam spozniona i mowie ze strasznie tu wysoko a ja w ciązy
      musze tak wysoko wchodzic to sie zdziwila ze ja w ciazy bo taka mloda a jak jej
      powiedzialam ze to juz druga ciaza to szczeka jej opadła i zdołala wykrztusic
      tylko "to ile Ty masz lat" hehe. A ja ze niestety juz 30 na karku dziecko 4
      letnie w domu a drugie w kwietniu bedzie. Zreszta w szyscy w grupie tez sie
      zdiwili bo dawali mi niewiele ponad 20, więc w sumie ja sie ciesze. Mojemu
      męzowi ktory ma 38 lat tez zwsze daja mniej i tak sobie razem żyjemy uznawani
      za 20 latki, miłe uczucie. Pamietam jak 2 lata temu musialam pokazac dowód jak
      chciałam nabyc drogą kupna flaszecke bolsa. Co było robic - pokazałam. Więc
      ciesz sie jak długo mozesz ze wygladasz na maloda bo wiecznie to trwac nie
      ebdzie. Pozdrawiam
      izka Kubus i kwietniowa panna
      • izka100 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 12:31
        Aha przypomnialo mi sie jeszcze cossmile
        Byłam w wakacje na kolonii jako wychowawca i dziewczynka jedna nam zachorowała
        więc pojechalismy do przychodni. Ja koleżanka i ta 15 letnia dziewczyna.
        Podchodzimy do rejestracji ja z koleżanka bo dziewczyne posadziłysmy na
        krzesełku no i koleżanka mówi ze my z kolonii ze dziewczyna chora i takie tam
        ble ble ble a ta rejestratorka do mnie czy moge jej pokazać swoja legitymację
        szkolna. hehe no smiech na sali koleznka sie zatoczyla ze smiechu,
        rejestratorka nie wie o co chodzi a moja kolezanka przez łzy ze smiechu mowi.
        Pani kochana to jest wychowawczyni, stara baba, matka 4 letniego dziecka.
        dziewczyna chora tam na krzesełku siedzi.
        A ja wiecie w czapeczce z daszkem w spodenkach, koszulce sandałkach bo wygodnie
        i upał niesamowity. Tak to właśnie ze mna jest czesto mam takie przygody smile)
        • izka100 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 12:38
          No to jeszcze jedno ale juz nie z mojego zycia a z zycia moich przyjacioł.
          Oboje w moim wieku ale rzecz działa się jakies 3 lata temu więc mieli po 28 lat
          i dziecko w wieku 7 lat. Ksiądz chodił po koledzie a był o ksiądz do pomocy
          który na co dzien nie pracował w naszej parafii. No więc ksiądz wchodzi do nich
          do domu oni stoją razem z córka a ksiądz do nich mówi "A wasi rodzice sa?" Hehe
          znajomi zaczęli sie smiac i mowią ze to oni sa rodzicami, ksiązd nie mówgł
          długo uwierzyc ale w końcu sie przekonał
      • renia1807 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 12:33
        Jak masz z tym problem to powiedz ludziom, ze masz 15 lat zobaczysz jaka będzie
        reakcja.
        • jowa3 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 13:21
          Ja mam lat 32. Pojechałam do sklepu z 16-sto letnim bratem, podeszliśmy do kasy
          z wybranym winem, a Pani do mnie: dowód poproszę.... wink
          Pozdrawiam
    • mamadwojga Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 13:38
      Witam w klubie smile
      Ja mam 34 lata a dwa lata temu mnie nie wpuszczono do nocnego klubu jako osobę
      niepełnoletnią (nie miałam dowodu przy sobie).
      Najgorsze, że mi się wcale nie wydaje że ja tak młodo wyglądam. Stara baba ze
      mnie i tyle...
    • majuszka77 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 14:27
      matko ...jak mnie krawcowa zapytała czy sukienka którą szyje jest na studniówkę
      to mało nie padłam ale ze szcześcia ...latem kupowałam piwko na plaży a facet
      prosi mnie o dowód osobisty...czysta radość :mam 29 lat i trójkę dzieci...a
      takie sytuacje są dla mnie wybitnie miłe...ja się cieszę że nie wyglądam na
      swój wiek choć rzeczywiście czasem niektórzy robią duże oczy jak się dowiadują
      że ta gromadka wokół mnie to mój przychówek a ja nie mam 18 lat...
      • trawa_cytrynowa Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 14:41
        Dzięki dziewczynki za wszystkie fajne odpowiedzi (opócz tych, co to niby ja
        pochwalić się chciałam, hehe), od razu lepiej mi się zrobiło od tych Waszych
        historyjek smile.
        Ja też zawsze się z mężem z tego śmieje, ale jak to się mówi: "co za dużo, to
        nie zdrowo" i właśnie ostatnio ciągle mi się to zdarza i mam dość.
        Pozdrawiam Was małolaty smile.
    • wenus2006 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 14:40
      a ja się bardzo cieszę z młodego wyglądu.Wszystko ok jeśli chodzi o małego,ale
      jak pojawiam się z córką (v kl) to szok.Dla mnie to jest bardzo miłe wiem,że
      wyglądam młodo,ubieram się na luzie i jestem z tego powodu kontent,na pewno mnie
      to nie męczy!!!
    • funkey Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 15:48
      Gdy ja miałam 30 lat wyglądałam na 19, moja znajoma mówiła mi że przychodzi
      wiek, kiedy już się na swoje lata wygląda. Teraz mam 38 lat i już chyba na tyle
      wyglądam, a w każdym razie tak się czuję wink Bo jeszcze się zdarza że dają mi
      niecałe 30, ale ja w lustrze widzę już zbliżającą się 40-stkę...

Mam nadzieję że to minie i znowu poczuję się na tyle na ile wyglądam wink
      • jklk Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 15:52
        Funkey, tez tak mam smile Długo wyglądałam młodo, a teraz mam 38 lat i
        pytania "czy są rodzice w domu" już dawno za sobą smile
        Ale wciąż mi się wydaje, że bardziej wyglądam na "po trzydziestce" niż "koło
        czterdziestki" smile
    • escribir Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 16:45
      Rok 2000. Byłam wtedy w 2 ciązy, poszłam zrobić badania na toksoplazmozę.
      w jednej sali pielęgniarka pobiera mi krew, druga, w gabinecie obok wypełnia
      świstki i drze się:
      Ona: Pierwsza ciążą. (tonem stwierdzającym, nie pytającym)
      Ja: Nie, druga. (ona wychyliła się zza scianki, zmierzyła mnie wzrokiem,
      pielegniarka "pobierająca" zrobiła dziwną minę)
      Ona: który rocznik?
      Ja: 74 (pobierająca chyba ulge odczuła wink)))
      Ona: 84?
      Ja: nie, 74
      Ona: och tak młodo pani, kto by sie spodziewał, taka zdziwiona byłam, bo wie
      pani, takie czasy bla, bla, bla ........
      Ja: bo ja dobrego zielarza mam (nie skumała żartu, zaczęła wypytywac o tę
      kurację ziołową, boszzzzzzzzzzzzzz!)
    • rene-76 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 16:47
      jak w zeszlym roku bylam przy malym w szpitalu to wielu pacjentow myslalo ze
      jestem tam z braciszkiem-hi hi a ja prawie trzydziestke na karku mialam-ja sie
      ciesze jak ktos mi daje mniej lat-gorzej jakby dawal wiecej
    • bj32 Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 17:00
      Teraz to już mnie smutki i żywot ciężki do ziemi przygnoły i niewielu się myli.
      Ale jak byłam w ciąży (lat 27 prawie miałam), to też słyszałam, że "dzieci
      rodzą dzieci". To mnie irytowało, bo smarkuli ciężarnej nikt miejsca w tramwaju
      dobrowolnie nie ustąpił.
      Ale jak mnie miła starsza pani spytała nieśmiało, czy skończyłam już 19 lat, a
      potem się zdziwiła, że owszem 8 lat temu, to było mi przyjemnie.
      Teraz już niestety nie mam tego "problemu".
      • kathee Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 20:52
        Mnie też biorą za młodszą i miłe to to będzie jak będę miała ze 40 na karku i
        nikt przy kupnie piwa o dowód nie będzie prosić

mnie było bardzo niemiło jak w 7-8 m-cu wracałam od lekarza ze stanem
        podgorączkowym, kolorkami na twarzy a tu jakaś mamuśka z córeczką palcami mnie
        wytykały. Jak wróciłam do domu to obejrzałam siew lustrze wyglądałam na jakieś
        15-16 lat i wcale nie byłam szczęśliwa.
        Nie było mi też miło jak trafiłam z noworodkiem do szpitala, jak nagle zaczęło z
        niego chlustać po kazdym jedzeniu(dzieciak nigdy wcześniej nie ulewał) i
        potraktowano nas jak parę gó..arzy którzy się nie znają na niczym.
        Ludzie oceniają po wyglądzie i to zazwyczaj w bardzo chamski i niemiły sposób.
        • karinka21 Re: To ile Pani ma lat???........ 02.02.07, 14:16
          to fakt, czasem doprowadzają niektóre sytuacje do szału. Szczególnie podejście
          lekarzy. Jak zaszłam w 3 ciążę to lekarz był zbity z tropu jak mu powiedziałam,
          że to moja trzecia ciąża, myślał, że wpadłam , to moje pierwsze dziecko i
          uczennica jestemtongue_out
          Ostatnio zapomniałam czegoś w sklepie i wróciłam się spowrotem, a babka do
          mnie: No tak dziewczyna, tylko o chłopcach się w tym wieku myśli co??smile
          Albo jak idę z wózkiem, z jednym dzieckiem, to słyszę czasem: taka młoda, a już
          dziecko, co za czasy. Nawet jakiś staruszek ostatnio zaczął mnie besztać za to,
          że już dziecko mam w tym wieku, no to ja mu, że to moje trzecie i sobie
          poszłam, a facet stał wrytysmile
          Dużo mam takich sytuacji i cieszę się z tego, że młodziej wyglądam i nie mam
          zamiaru się postarzać, ani zmieniać swojego stylu ubierania sięsmile)))))
          Najtrudniej to w sumie wyglądać w ciąży na małolatę i wysłuchiwać głupot, albo
          docinek ze strony pielęgniarek lub obcych ludzi.
    • babaribka Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 18:40
      musisz sie tez nieco powazniej zachowywac
    • maczkama Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 18:49
      Jak miałam 30 lat wprowadziliśmy się do nowego mieszkania. Kiedy otworzyłam drzwi cieciowej roznoszącej rachunki, powiedziała, żebym poprosiła kogoś dorosłegosmile
      • mamaemmy Re: To ile Pani ma lat???........ 01.02.07, 20:08
        skad ja to znamsmile
        Ale wystarczy inna mina,troszkę zmodulowany głos i już nikt nie powie na Tysmile
        Ja po warsztatach aktorskich jestem hehe i duuzo cwiczyłam przed lustremsmile
        Ale dobra aktorka ze mnie,przez niektore aktorskie zapędy wywalili mnie z liceumsmile))
    • aktywna80 Re: To ile Pani ma lat???........ 02.02.07, 19:57
      też mam ten problem, mam 27 lat, a wyglądam na 20, a może i mniej. Jestem
      właśnie na etapie zmian (młoda mama - nowe życie), wymiana prawie całej
      garderoby, troszkę więcej makijażu i już widać rezultaty. Zawsze ludzie mi
      mówili - nie będziesz sobie na starość odejmować, ale wcale mnie to nie
      pocieszało. Nie znoszę jak ktoś traktuje mnie z góry, może to też przerodziło
      się w pewien kompleks? Ale pracuję nad tym smile
    • umasumak Re: To ile Pani ma lat???........ 02.02.07, 21:27
      Gdy miałam 28 lat i chciałam kupić papierosy w kiosku (tkwiłam jeszcze wtedy w
      tym nieszczęsnym nałogu), pani poprosiła mnie o pokazanie dowodu osobistego.
      Ponieważ nie miałam przy sobie żadnego dokumentu, nie sprzedała mi tych
      papierosów. Możesz sobie wyobrazić jaka byłam wściekła, tym bardziej, że był
      późny wieczór i nie chciało mi się szwendać w poszukiwaniu bardziej liberalnego
      sprzedawcy ;-P.
      Teraz mam 36 lat, na nastolatkę już nie wyglądam, ale w sumie bardzo miło mi
      jest, gdy ktoś wybałusza oczy, gdy się dowiaduje, że mam 14-letnią córkę smile.
      Ciesz się młodym wyglądem, nie każdemu jest on dany. Pozdr
    • agnieszkamodras Re: To ile Pani ma lat???........ 07.02.07, 10:03
      Idę wczoraj po parku z psem i wózkiem. Tofik dostrzega wielkiego wilczura i
      zaczyna się z nim kotłować. A pan wilczura zaczyna ze mną rozmawiać - jak to
      bywa w parku. No i gadamy, gadamy a ile piesek ma lat, sratatata, a on nagle
      pokazuje na wózek i mówi "To pani pociecha?", ja na to "Tak". A on z taką
      autentyczną troską w głosie "Wie pani, ja jak widzę takie młode dziewczyny z
      dziećmi, to się zawsze zastanawiam, czy to nie za wcześnie...". No to
      oświeciłam pana: "Panie, ja mam 28 lat..." smile
    • emwu55 Re: To ile Pani ma lat???........ 07.02.07, 14:04
      a ja mam 31 lat i poszliśmy z mężem oglądać mieszkane, które mieliśmy ochotę
      wynająć. Pan zatrzasnął nam drzwi przed nosem i skwitował, że domu schadzek dla
      gó..ar nie prowadzi. To było 3 lata temu wprawdzie ale było nieprzyjemne.
    • adsa_21 Re: To ile Pani ma lat???........ 07.02.07, 14:31
      a ja wygladam na tyle ile mam, czyli 24smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka