Dodaj do ulubionych

Mali Odkrywcy

17.03.09, 20:13
Polecam mamom szukającym przyjaznego miejsca dla swojego maluszka-
bardzo kameralnie położone, miłe miejsce .Przedszkole MALI ODKRYWCY
znajduje się blisko centrum- ul. Siewna. Duzym atutem są bardzo
przestronne sale i dodtkowo-sala gimnastyczna , panie bardzo miłe, w
nawiązaniu do poprzednich wypowiedzi- nie słyszałam żeby krzyczały
na dzieci
Obserwuj wątek
    • zuz155b Re: Mali Odkrywcy 01.04.09, 17:39
      Moja córka chodzi do tego przedszkola faktyczne jest bardzo fajne.
      Dla mnie ważny jest także dobry dojazd i zaciszna oklolica chociaż
      to centrum...
      • mysiapysia.3 Re: Mali Odkrywcy 15.07.09, 19:40
        Moja córka chodzi do przedszkola MALI ODKRYWCY. Jesteśmy bardzo zadowoleni z
        wielu powodów:
        1) idealne ciche miejsce (mimo, że to centrum)
        2) pani Ania, która opiekuje się jej grupą "Krasnali" jest super: dzieci ją
        uwielbiają, nie siedzi w miejscu tylko ciągle się bawi z dziećmi, jest bardzo
        ciepła i ma bardzo dobre podejście do dzieciaków, córka bardzo chętnie idzie
        rano do przedszkola i wiem, że jest pod dobrą opieką.
        3) cały personel jest miły i otwarty na współpracę
        4) piękne nowe pomieszczenia, widne, przestronne plus sala teatralna i sala
        gimnastyczna
        5) zawsze mogę sprawdzić jak się ma moje dziecko, zawsze panie zdają relacje z
        tego co pociecha robiła i jak się czuła
        6) zawsze panie są wyczulone na choroby dzieciaków i natychmiast interweniują
        jak zauważą jakieś niepokojące objawy (dzwonią, informują,pytają rodziców)
        6) dzięki prowadzonym zajęciom w czasie zabawy córka szybko opanowuje nowe
        wierszyki, piosenki, gry...
        POLECAM, JEST SUPER
    • mamuskaonly Re: Mali Odkrywcy 08.05.10, 20:24
      Do tego przedszkole chodzi mój synek. Przyznam się że miałam obawy i przed rozstaniem i czy sobie poradzi, czy nie za mały...... Ale już po paru dniach wszystko minęło BYŁAM POD WRAŻENIEM jak synek się zaaklimatyzował Panie są przecudowne, Synek chętnie zostaje w sali z panią wiem, że to jej wielka zasługa -ma sposoby na mojego brzdąca smile Poza tym cała kadra wspaniale współpracuje z rodzicami, jestem usatysfakcjonowana i co istotne widać że przedszkole się rozwija!!!
      Warto pójść i się przekonać, a zapomniałam dodać że mój synio ma niewiele ponad 2 latka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka