joana.mz 27.04.26, 19:19 Obejrzałabym jakiś reportaż, ewentualnie wysłuchała podcast - polecicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: katastrofa w czarnobylu 27.04.26, 19:26 A audiobook może być? "O północy w Czarnobylu" A.Higginbothama jest w wersji audio. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: katastrofa w czarnobylu 27.04.26, 22:38 Miłego słuchania. Ja to przeczytałam na początku pandemii jednym tchem. Jakoś mi czytanie o jednym końcu świata pomogło radzić sobie z innym końcem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: katastrofa w czarnobylu 27.04.26, 22:47 A jeszcze z filmów dokumentalnych "Katastrofa w Czarnobylu"(jest na YouTube) i "Bitwa o Czarnobyl" (nie wiem czy jest gdzieś dostępna) Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: katastrofa w czarnobylu 27.04.26, 22:35 Seria Czarnobyl na Netflixie? Odpowiedz Link Zgłoś
rinoa_woman Re: katastrofa w czarnobylu 27.04.26, 23:40 Serial dokumentalny Czarnobyl, świadkowie tragedii, jest dostępny w apce canal+. Z książek Czarnobylska modlitwa, na której fragmentach oparto serial Czarnobyl na HBO oraz Czarnobyl, instrukcje przetrwania. Odpowiedz Link Zgłoś