anulka-m6 Re: 5 15.05.07, 15:58 hehe, sorki dziewczyny ale paluchy mi sie plątają od szybkiego pisania i mi sie enterek wcisnął, ale dobre to z tym odliczaniem :] Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: 5 15.05.07, 16:00 tak, bąki, które są puszczane na forum, o! 28! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: Ostatni wpis WyGrYwA!!!! :))))))) 15.05.07, 16:16 ostatni przed wyjaśnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: 5 15.05.07, 16:15 w jakim sensie ostatni?? Ostatni w ogole, czy ostatni przed wyjaśniającym postem autorki(jeśli takowy będzie)??? Się pytam, bo bardzo kcem wygrać)) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: 5 15.05.07, 16:16 dzoaann napisała: > w jakim sensie ostatni?? > Ostatni w ogole, czy ostatni przed wyjaśniającym postem autorki(jeśli takowy > będzie)??? > Się pytam, bo bardzo kcem wygrać)) a jaka nagroda jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ell_anna Re: 5 15.05.07, 16:20 Anulka już wyjaśniła, że jej się niesforne paluszki plątają )) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: 5 15.05.07, 16:21 paluszki sie plątają, ale i tak ta 5 do czego ma sie przypiąć?? Ma mieć jakiś dalszy cią?? Czy tyczy sie tego wątku o wózku? Ja poprosze klarowne wytłumaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: 5 15.05.07, 16:20 mam ochote na lody-5!!! lodow rożków może być dla mnie na nagrodę Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: 5 15.05.07, 16:24 proponuję buziak od moderatorki Lody to takie przyziemne... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-m6 Re: do wszystkich ad Anulki :P 15.05.07, 16:26 zaczynałam pisać posta na temat wózka Driver 4 XL, ale teściowa przyniosła mi obiad, i zabrałam sie za jedzenie, spadło mi kawałek mięska na klawiature akurat na przycisk "5" Dlatego też się wcisnął jak zbierałam mięsko z klawiaturki i wycierałam ją chusteczką. A potem jak juz sie "enter wcisnął" niedało sie nic zrobić. Ot całe wyjaśnienie Ale przyznam ze sie ubawiłam troszeczkę. Niech nagrodą dla wygranej będzie duza porcja lodów z bitą śmietanką(sama sobie musi niestety przygotować) ja moge towarzyszyć wirtualnie w jedzeniu. POZDRAWIAM GORĄCo Dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: no i dzoann wygrała;) 15.05.07, 16:27 Jakże się cieszę)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-m6 Re: do wszystkich ad Anulki :P 15.05.07, 16:28 Lody może i przyziemne ale przyznacie ze jak na dzisiejszy klimat to idealne dla ochłody. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: do wszystkich ad Anulki :P 15.05.07, 16:29 Ale jadła przy kompie nie bedę, bo mi jeszcze cos na klawiature spadnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-m6 Re: :P 15.05.07, 16:34 No, masz rację, ja to z nudów przy kompoie siedze i nawet często jem nad klawiaturą hehe, nie każde jedzenie jest groźne dla klawiatury, naprawde nie polecan zadnych napojów wtedy moze sie źle skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola przestań 15.05.07, 16:35 akurat szamię kanapkę i piję kawę. Nad klawiaturą Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-m6 Re: wiec smacznego.... 15.05.07, 16:38 ... uważaj na kawę, ja kiedys sokiem pomaranczowym zalała klawiaturke i niestety trzeba było nową kupić, kto wie moze to zbieg okolicznosci, moze tak miało byc, czasem sprzęt też trzeba na nowy wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Cholera, taki fajny watek mi uciekł!!! 15.05.07, 16:51 Że tez musiałam sie akurat wciągnąć w robotę! Oj głupia ja! Jutro regularnie co 15 min. odrywam sie od pracy i sprawdzam co sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: :P 15.05.07, 22:36 anulka-m6 napisała: nie każde jedzenie jest groźne dla klawiatury, naprawde nie > polecan zadnych napojów wtedy moze sie źle skończyć a więc co twoja lubi najbardziej? co jej najmniej szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś