edycia274 23.05.07, 23:09 czy powinny rozpocząć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Pielęgniarki - strajk 23.05.07, 23:12 wszyscy rozpocznijmy i będzie z dyńki Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Pielęgniarki - strajk 23.05.07, 23:19 Mathiola Ty mi tu nie strajkuj Odpowiedz Link Zgłoś
bogatachcebyc Re: Pielęgniarki - strajk 23.05.07, 23:38 Jasne i jeszcze kolejarze, kierowcy autobusów, taksówkarze i młynarze, marynarze, sklepikarze, przedszkolanki, sexlinianki i księżule i mężule, poeci i dzieci a tak wogóle to wszyscy zastrajkujmy- to na serio mówię Odpowiedz Link Zgłoś
jasminum30 Re: Pielęgniarki - strajk 23.05.07, 23:42 bogatachcebyc napisała: > Jasne i jeszcze kolejarze, kierowcy autobusów, taksówkarze i młynarze, marynarz > e, sklepikarze, przedszkolanki, sexlinianki i księżule i mężule, poeci i dzieci > a tak wogóle to wszyscy zastrajkujmy- to na serio mówię A ja na serio mówię, że to może być całkiem realną konsekwencją strajku lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Pielęgniarki - strajk 23.05.07, 23:46 no u mnie w pracy i pobliskich szpitalach pielęgniarki juz się szykują. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Pielęgniarki - strajk 23.05.07, 23:48 że też nigdy sejm nie zastrajkuje, ministrowie... no ale ja jeszcze nigdy nie widziałam człowieka, który narzekałby, że za dużo zarabia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogatachcebyc Re: Pielęgniarki - strajk 23.05.07, 23:54 A za czym oni mają strajkować? Wiesz Renia jakby mi dupsko wszędzie limuzynami wozili, diety dawali, kolacyjki u Romanów i Andrzejów a może i u " rodzeństwa" bym jadała to pewnie też bym się dobrze czuła. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Pielęgniarki - strajk 24.05.07, 00:05 No ja w tym towarzystwie nie czułabym się dobrze,musiałabym zastrajkować i zademonstować wysokie zniesmaczenie zwracając to co zjadłam na stół, musieli by wybaczyć, w ciąży jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
bogatachcebyc Re: Pielęgniarki - strajk 24.05.07, 00:08 No ja tym bardziej sie tam nie nadaję i haftowałabym im te obrusiki aż miło, a w ciąży nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
bogatachcebyc Re: Pielęgniarki - strajk 24.05.07, 00:10 Albo nie zamknęłabym oczy i udawałabym, że sie jedzeniem delektuje, uszy napchałabym waty, że niby mnie przewiało Odpowiedz Link Zgłoś