demonii 24.05.07, 07:31 Dużo zdrówka, samych radości i spełnienia marzeń )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2006m1 Re: Wszystkim Joannom :)))) 24.05.07, 07:42 Wielkie dzieki!!!!!wszystkiego naaaajjjj Aśki!! Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Wszystkim Joannom :)))) 24.05.07, 08:10 Ja też. Sto lat, sto lat, niech żyją żyją Nam! Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Wszystkim Joannom :)))) 24.05.07, 08:15 O ja cie! Dopiero teraz sie kapnęłam,że mam dzis imieninki! Zatem wszystkiego naj,naj dla wszystkich Asiek, i dla mnie samej też(hihihi). Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Wszystkim Joannom :)))) 24.05.07, 08:16 Sto lat w zdrowiu i radości Joannom majowym i sierpniowym )) życzy też Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Wszystkim Joannom :)))) 24.05.07, 08:23 ja też się podczepiam pod wątek. Wszytskiego naj, słońca na niebie i w duszy, życzę sobie i wszystkim innym Asiom, Aśkom, Joasiom, Joannom )) joanna Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Wszystkim Joannom :)))) 24.05.07, 08:43 No to ja też wam Aski luksusów dziś życzę i tak już niech zostanie, po za tym zdrówka, uśmiechu i dużo radochy, no i wasze zdrówko kobitki )) Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: 100 lat dziewczyny!!! 24.05.07, 09:19 dzięki ))) I ode mnie innym Asiulkom też wszystkiego naj, naj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
badalala sęk ju :) 24.05.07, 10:32 dołączam się do życzeń i życzę wszelkim asiom (w tym również sobie) oraz zuziom szczęśliwości w dostatku ducha i materii no i, nade wszystko, żeby nasze dzieciaczki zdrowe i szczęśliwe rosły i były nam pociechą zresztą, wszystkim solenizantkom tego życzę, i dzisiejszym, i jutrzejszym, i wczorajszym.. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Wszystkim Joannom :)))) 24.05.07, 10:34 Co ciekawe, Joanny znam tylko z forum Wszystkiego dobrego dziewczyny ! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Wielkie dzieki:-))))ale co tam imieniny... 24.05.07, 11:00 ja pojutrze obchodze ostatnie dwudzieste urodzinytak urodzilam sie w dzien matki i sama jestem poczwórna mamuską.fajnie nie?)) Odpowiedz Link Zgłoś
jktasp Re: Wszystkim Joannom :)))) 24.05.07, 11:01 Dzęki wielkie))))))) to baaaardzo miłe)))))))) Dołączam się do życzeń: samych dobrych dni,dużo kasy i czasu na ulubione sprawy, mało pracy (zwłaszcza tej, której się np. niekoniecznie lubi).POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
joanb333 Re: Wszystkim Joannom :)))) 25.05.07, 22:08 Jezu, zapomniałam, że miałam imieniny wczoraj...... ale dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Wszystkim Joannom :)))) 26.05.07, 17:38 w dniu swoich imienin po prostu o nich ZAPOMNIALAM kolezanki w pracy strasznie mnie zaskoczyly gdy dostalam slodkosci,kartke i koperte (kwota 50zl) az lzy mialam w oczach-bo na smierc zapomnialam.... Odpowiedz Link Zgłoś