dyzurna 15.07.07, 22:04 "wczorajszy sex byl jednym z najlepszych do tej pory" D jakie komplementy wy dostajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapracowana6 Re: Dostalam od Meza komplement :) 15.07.07, 22:09 "Masz nos jak klamka od zakrystii". Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Dostalam od Meza komplement :) 15.07.07, 22:11 czemu piszesz slowo "męza" z duzej litery,to jego imie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
zapracowana6 Re: Dostalam od Meza komplement :) 15.07.07, 22:16 Duże litery nie są zarezerwowane dla imion. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Dostalam od Meza komplement :) 15.07.07, 22:19 pisze z duzej przez szacunek, juz ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Dostalam od Meza komplement :) 15.07.07, 22:43 dyzurna napisała: > pisze z duzej przez szacunek, juz ok? ok,to rozumiem Ale ja mam jakąs fobie na tym punkcie,bo wszystkie moje znajome kolezanki,które poszły do zawodówki piszą w sms-ach zaimki typu on,jej,mi,swoje...z wielkiej litery..Oprocz tego błędow masa. Żadna po studiach tak nie pisze. Daletego jakos mnie to radzi o wykształconych osób. A komplement fajny ,wg mojego maz taki "najlepszy seks" jest jakos tak raz na miesiąc;P Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Dostalam od Meza komplement :) 15.07.07, 22:32 Kiedy turlam się jak pingwin z tym wielkim brzucholem, podwójną brodą, fryzurą powiedzmy lekko olaną, niewydepilowanymi brwiami, i w spodniach poplamionych domestosem on mi mówi wiesz chciałem ci powiedzieć,że ty właściwie wyglądasz pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Dostalam od Meza komplement :) 15.07.07, 22:38 net79 to bardzooo slodkie Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Dostalam od Meza komplement :) 15.07.07, 22:40 Teeeżmi się takie wydało, więc kocham go mimo wszystko DDDD Odpowiedz Link Zgłoś