haja197222 30.09.07, 17:08 Dziewczyny zasiadacie czasami do gier komputerowych Waszych synów, córek i chłopów? Może macie jakieś swoje ulubione? Polećcie coś fajnego na długie jesienne wieczorki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfira_ Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 18:17 ja gralam w need for speed most wanted (scigasz sie z innymi, uciekasz przed policja, tuningujesz sobie samochod, potem kupujesz albo wygrywasz lepszy i potem coraz trudniej) fajna gra, na poczatku bylo ciezko, a jak sie juz rozkrecilam, gra zostala mi odebrana gralam tez kiedys age of empires. lubie gry strategiczne, ale chcialabym trafic na jakas ciekawa i rozbudowana, bo w a.o.e. wszystko przechodze bez wysilku. zreszta to stara gra. moze ktos inny cos poleci, z checia bym w cos pograla. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: play statinon-Ratchet&Clank 30.09.07, 18:30 przeszłam przez wszystkie części. Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 19:33 Skończyłam NSF Carbon i MW też. Stara gra ale polecam Call of duty. Szukam czegoś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Czasami nie :P 30.09.07, 20:07 Regularnie, czyli prawie codziennie. Knights & merchants, Twierdza, Theme hospital, Ghost Master. Stare, ale jare. A teraz, dzięki koleżance z foruma, będę miała radochę przy Faraonie. Już się nie mogę doczekać No i późniejsze części Harry'ego Pottera, Zakon Feniksa jest całkiem całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wydra71 Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 20:11 plecam "roma-total world" mój staruszek w to pogrywa całkiem niezła polecam strategia turowa Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 20:13 To ja jestem dinozaur przy Was, bo grywałam głównie w Heroesów, Zeusa, Faraona, Lords of Realms, Civilizations i inne starocie. Z nowszych to Simki. Teraz nie gram, bo jak mam troche czasu do zmarnotrawienia to zaglądam na forum)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 20:16 właściwie to tylko Heroes of Might&Magic V , poza tym jakieś kyodai i inne "kulki". Jak skończę herosów to szukam nakładki... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 20:20 A ja w Heroesów mogłabym grac w kółko w te same misje, bo jak wstaj od komputera momentalnie zapominam wszystkie szczegóły mapy, scenariusza itd. Jak zapisze w połowie to za kilka dni zupełnie nie pamietam, o co chodzilo i gram od nowa. Słaba pamięć ma swoje plusy)) Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 20:31 A myślałam, że tylko ja pogrywam...) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 20:38 w heroesach mnie zawsze podobała się muzyka, taka spokojna, wyciszająca Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 20:36 mamy już od tylu lat komputer, że już to wszystko wychodzi bokami kiedyś lubiłam wyscigówki, najbardziej podobała mi taka z autkami sterowanymi- StuntGP właściwie to jeszcze tylko syn w coś tam czasem gra, ale są to gry internetowe na serwerach do których ja mu nie zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
ira2121 Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 20:42 Heroes, diablo. Gothic - czasami jakieś proste gierki typu tetris. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 20:58 Ło jezu, nie wiem w ogóle o czym wy tu do mnie rozmawiacie )) Ja to tylko scrabble (moja miłość wielka), kulki i tetris... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 21:30 fakt. scrabble są nie do pobicia. no może bardziej widowiskowa jest gra w kalambury: dwie druzyny, przedstawiciel jednej grupy zna hasło i bez użycia słów musi je pokazać tak, zeby jego drużyna je odgadła. niezapomniana frajda z czasów liceum i studiów. do dzis jak sobie przypomnę prezentację haseł typu "łuk erosa", "konopielka", "dyskretny urok burżuazji" i temu podobne to pękam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Gracie czasami ? 30.09.07, 21:46 Fakt! Ja jeszcze pamiętam grę w pantomimę na pokazywanie np. tytułów filmów, albo gra-nie-znam-nazwy, gdzie jedna osoba myślała o jakiejś postaci, fikcyjnej lub żyjącej, a inni zadawali jej pytania o tę osobę i można było odpowiadać tylko "tak" lub "nie"... Ale był ubaw! Już nikt w to nie gra... Odpowiedz Link Zgłoś