mor_lena 17.12.07, 21:51 oprócz mnie nie zarejestrował się na naszej-klasie? Czy tylko ja jestem takim nietowarzyskim burakiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mor_lena Żartujesz?!!! 17.12.07, 22:05 Czyli pozostałe 35 mln tam jest??? Łącznie ze starcami i dziećmi? No to dlatego wszyscy narzekają, ze ten portal ledwie dycha ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 22:33 odwrotnie 3mln zarejestrowanych)) dlaczego od razu nietowarzyski burak. to chyba nie jest obowiązkowe Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 23:04 Tak też przypuszczałam, gdzieś mię się ta liczba obiła o oczy No nie jest obowiązkowe, ale ostatnio np. na takiej emamie liczba wątków o naszej klasie przekracza liczbę wątków o mężach i teściowych razem wziętych)) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 23:06 mor_lena napisała: > Tak też przypuszczałam, gdzieś mię się ta liczba obiła o oczy > > No nie jest obowiązkowe, ale ostatnio np. na takiej emamie liczba > wątków o naszej klasie przekracza liczbę wątków o mężach i > teściowych razem wziętych)) eee tam najwięcej jest wątkow pt "nie znoszę" " nie cierpię" . Wkurzyłam się" itp Nie ma jak swiąteczna atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 23:06 Żadną miara nie przypominasz buraka Ja na ten przykląd bardzo żałuję, z eCię tam nie ma, bo bym się mogla pochwalić, że znam taką jedną śliczną dziewczynę OSOBIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 23:10 Oj Liluś, ale mi kadzisz))) Tu cię rozczaruję - właśnie, że przypominam buraka (a nawet Leppera fuj fuj), bo byłam dziś po raz pierwszy od daaawna na solarium DDD Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 23:11 zdejmij krawat i wybraź sobie że jesteś paris hilton ) (nie mylić z renatą beger!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 23:14 No chyba wolę być Paris Hilton - ma o parę ładnych milionów dolców więcej od Begerowej (no i o parę ładnych latek mniej) ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 23:28 Jedna i druga mogą tylko żałować, ze nie są takie piękne jak Ty ... nic nie poradzę, że mi się zwyczajnie podobasz Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 23:30 O w mordę! Chyba się w takim razie musimy umówić ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Żartujesz?!!! 17.12.07, 23:15 no wiesz, żeby wyglądac tak jak Lepper to musiałabyś na tym solarium leżeć conajmniej pół godziny i to nie przez jeden dzień. A i tak nic nie przebije panienek które opalały sobie buźki lampą kwarcową zakupioną od bratniego narodu na bazarze. Miały następnego dnia piekne bąble i wizytę w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Dorcia 17.12.07, 23:20 Przypomniałaś mi, jak to moja koleżanka opalała się kwarcówką (podprowadzoną ciotce, która posiadała ją ze względow leczniczych). Będąc blondi o jasnej cerze trzasnęła sobie ze 3 minuty na twarz, a rzecz się odbyła 2 dni przed studniówką. Następnego dnia leżała z górą panthenolu na twarzy, na studniówkę poszła ze skórą sklejoną do kupy grubą warstwą makeupu, dzień po studniówce zlazał jej skóra ogromnymi płatami. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Dorciu 17.12.07, 23:31 Mój mąż i obecny szwagier (przyjaciele dwaj) wpadli również na ten pomysł w dodatku dzień przed studniówką ... koledzy wołali do mojego męża w trakcie imprezy "Herbie poluźnij krawacik" ... rzeczywiście na zdjęciu grupowym od razu rzuca się w oczy Szwagier był o kolejne dwie minuty głupszy i następnego dnia ledwie mógl otworzyć dzióbek Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw No tak, mam problemy ze wzrokiem :-D 17.12.07, 23:20 Przeczytałam "czy ktoś jeszcze się zarejestrował". Ech... No tak czy owak te 3 mln im rzeczywiście zapychają serwery, a następnie lecą zapychać serwery Gazety poprzez zakładanie wątków "czy wam też nie działa". Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: No tak, mam problemy ze wzrokiem :-D 17.12.07, 23:23 Bo na pewno za dużo siedzisz na naszej klasie )) No właśnie te wątki dały mi do myślenia, że TAM są już wszyscy oprócz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: Czy ktoś jeszcze 17.12.07, 22:15 ja i nie mam zamiaru w ogóle tam zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Ja też... 17.12.07, 23:29 ani razu tam nie byłam i nie zamierzam. Mój mąż zaglądał i stwierdził, że naszej klasy z liceum tam nie ma (przynajmniej nie było kiedy zaglądał). Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Ja też... 18.12.07, 07:33 mama_frania napisała: Mój mąż zaglądał i stwierdził, że naszej > klasy z liceum tam nie ma (przynajmniej nie było kiedy zaglądał). Bo to sami zainteresowani tworzą klasy)))Jak nikt tego nie zrobi to i za 2 lata jej(klasy)nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
super_mamcia Re: Czy ktoś jeszcze 17.12.07, 23:35 ja sie nie zalogowałam i nie zamierzam! Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Czy ktoś jeszcze 17.12.07, 23:36 tam czekaja stada wyglodnialych niewspolnych kolegow... o mamo..... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Czy ktoś jeszcze 17.12.07, 23:42 żądzaaaaaa..... pieniądzaaaaaaa.... aaaaaa!!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś