mona19832 28.01.08, 13:55 Dziewczyny gdzie chodzicie do fryzjera?? Ja chodze od lat do tej samej fryzjerki i w sumie od lat wyglądam tak samo Może czas coś zmienic? Możecie polecic mi dobrego fryzjera...tylko nie takiego do którego jak pojdę to zapyta co robimy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issy25 Re: Fryzjer 28.01.08, 15:57 Też mialam pytać o dobrego fryzjera, bo chcialabym coś zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
nenyy Re: Fryzjer 28.01.08, 22:34 ja chodzę od chyba 3 lat na gabrieli zapolskiej do Mariusza Perczaka . Ceny standardowe , miła obsługa , szybka robota , nie siedzę czekając i nic nie robiąc . Mam włosy trochę dłuższe niż do ramion i wychodzę po 2 godzinach ufarbowana i obcięta. Co najważniejsze zawsze wychodzę inna , odmieniona ale z gustowną fryzurą nie wariacją na głowie i nigdy nie mówię co chcę , zawsze on dobiera mi kolory i obcięcie. Ja polecam. I nawet mojemu facetowi się podoba , a to już duży sukces Odpowiedz Link Zgłoś
elohokla Re: Fryzjer 31.01.08, 10:10 Ja akurat na ślub byłam zmuszona zmienić fryzjera trauma. Ale weszłam do pierwszego napotkanego saloniku- III aleja na przeciwko kfc taki mały zielony salonik. Tam obcinają takie młode dwie dziewczyny i robią to naprawdę dobrze. Lubie mieć wszystko pod kontrolą, ale dobrze, jak fryzjer tez ma jakies pomysły. Jestem bardzo zadowolona W zeszłym tygodniu zostałam ostrzyżona na tzw "boba" i wszyscy są zachwyceni- ze mną na czele Fryzura ślubna- idealna taka jak chciałam- trzymała się do południa Nie wiem jak z farbowaniem, bo raczej to uskuteczniam we własnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
elohokla Re: Fryzjer 01.02.08, 10:15 25 złotych mycie strzyżenie no i ułożenie włosków po. Polecam, ale nie gwarantuje satysfakcji, no bo nie każdemu musi odpowiadać, ale moja fryzura zrobiła furorę naprawdę,a zbyt długo dziewczynie nie musiałam tłumaczyć co chce Odpowiedz Link Zgłoś
witoro Re: Fryzjer 31.01.08, 19:54 Świetna babka jest w salonie na ul.Bór (pod biblioteką) p.Lidka siadam, a ona sama wie jak mnie ostrzyc i za każdym razem inna fryzurka. Mycie, strzyżenie i wystylizowanie 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś