bombastycznie 20.04.08, 00:03 już we wtorek mój mąż będzie o kolejny rok starszy...przyszykowałam dla niego kilka niespodzianek i mam nadzieję że mu się spodobają a Wy jak spędzacie urodziny, swoje i najbliższych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gardeniaa Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 00:26 urodziny świętujemy tylko w gronie domowników w naszym regionie imieniny wciąż przewyzszają urodziny i huczniej są obchodzone Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 08:00 na 30 urodziny Męża zrobiłam mu imprezę-niespodziankę. 3 tygodnie wcześniej zaprosiłam przyjaciół, dziecko wysłałam do dziadków, jedzenie i alkohol pochowałam. O danej godzinie, zadzwonił dzwonek i kilkadziesiąt osób stało pod drzwiami. Nigdy nie zapomnę jego miny, łzy kręciły mu się w oczach. Cały dzień wspominał, że nikt nie zadzwonił z życzeniami, a jak kogoś chciał zaprosić to nie mógł Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 09:29 a ja wczoraj miałam.. boze jaka jestem stara.. i dlatego, zeby sie nie stresowac , wczoraj rano pomalowałam sciane w kuchni i kawalek sufitu, potem posprzatałam, pojechałam na zakupy, zrobiłam obiad....a wieczorem przyszli goscie na kart... i w prezecie urodzinowym ..pozwolili mi wygrac.. Odpowiedz Link Zgłoś
karimea Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 11:14 no to podziel sie pomyslami. jakie to niespodzianki przygotowalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 12:34 no ja nie wiem czy o tej porze mogę o takich rzeczach pisać ale ogólnie to tradycyjnie, zrobię dla niego tort, a z prezentów to zrobiłam dla niego specjalną profesjonalną sesję zdjęciową tzn zrobił ją mój brat ale ja byłam modelką i(tylko się nie śmiejcie)mąż od dawna namawiał mnie żebyśmy wypróbowali nakładkę wibrującą z durexa ale ja się nie chciałam zgodzić, no ale kupiłam i wypróbujemy w jego urodziny, sama nie wierzę że to kupiłam, a on niczego się nie domyśla Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 13:19 na pewno będzie zachwycony takim prezentem Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 13:37 .....a juz myslałam ,że ta sesja fotograficzna była z ta nakładka.....i Odpowiedz Link Zgłoś
miminko Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 14:51 moj niemaz wlasnie spi na kanapie w blogiej nieswiadomosci tego co go czeka, dzisiaj konczy 30+, w lodowce chlodzi sie schowany szampan, wieczorem bedzie dzwonek do drzwi a za drzwiami... ze 30 znajomych i przyjaciol, ze skladkowym prezentem - marzeniem (wielkim!) niemeza. nie moge sie doczekac, az mnie wszystko gilgocze na ta niespodzianke. podrzucalam dzisiaj tort zamowiony wczesniej do przyjaciela u ktorego bedzie zbiorka, smialismy sie ze: - skladkowy prezent - 1500 zl - tort na 30 osob - 100 zl - mina niemeza jak zobaczy to wszystko - bezcenna wlasnie kombinuje jak tu sie zaczaic z aparatem, zeby ja uchwycic, hehe. kurde, mam nadzieje, ze wybaczy mi wszystkie ostatnie awanturki. i mam nadzieje, ze jak kiedys mu sie cale zycie bedzie wyswietlalo przed oczami to ten dzien takze. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 17:21 oj myślę że mu się to spodoba i zapamięta ten dzień na długo, a co to za niespodziankę mu kupiliście? Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: no to się będzie działo... 20.04.08, 23:25 Mój niemąż jutro ma 34 urodziny. Spędzimy je na oddziale onkologicznym jeleniogórskiego szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: gku25 20.04.08, 23:30 Szkoda,ze w takiej nie miłej scenerii.Mam nadzieję,że wszytsko skończy sie dobrze, bez względu na to kogo najbardziej dotyczy pobyt na tym oddziale. Niemężowi 100 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś