lippy 23.11.04, 12:58 Drogie Mamuski robie kawe, ktora chce?? herbatke tez moge zrobic, a do tego dokladam pyszny serniczek............ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:02 To ja serniczek chętnie poproszę... mniam :) I herbatkę z cytrynką :) Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:06 prosze bardzo szukaj_mnie, podsun talerzyk do monitora i usmiechnij sie!!oooooooo i herbata-uwazaj, bo goraca slonko za oknem ( no u mnie jest- wysylam promyki ) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:07 To ja podsyłam i słonko i błękit nieba... i dziekuję za słodkości :) Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:09 :) nie ma za co, polecam sie na przyszlosc PS: ja dochodze do wniosku, ze odrabiasz prace domowa naszej Szanownej Pani Zalozycielki- jestes tu caly czas... fajnie masz, tez tak bym chciala Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:12 Oj, tam... mam po prostu stronkę cały czas otwartą (stały dostęp do netu) i w międzyczasie coś tam zawsze dostukuję :) Czyżbym czyniła honory Gospodyni Domu?? :) Jesli urażam tym Szanowną Założycielkę, to przepraszam i się zmywam... Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:14 nie nie, nie to mialam na mysli, bron boze nie zmywaj sie!! ja tez mam staly dostep do netu, ale gorzej z wolnym czasem by czytac czy cos tam smarowac milo mi sie pije kawke w Twoim towarzytswie, moze ktos jeszcze sie dolaczy? Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:35 Ja mam podzielną uwagę i robię wszystko w międzyczasie :) Ależ mi miło... uwaga, bo w piórka obrosnę :) i wzajemnie zresztą :) Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:43 zatem uwaga dokladam pior ;) z ta podzielnoscia uwagi bedziesz dla mnie wzorem.... do scigania i tak watek ogolno-klubowy przeksztalca nam sie w na pol prywatny hehe a moze nikt wiecej nie chce kawy??? hmmmmmm Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:52 Ja za Napoleonem... On ponoć też tak miał :) I nie chcą serniczka???????????????? Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:57 hehehehehe no wlasnie to mi sie juz wogole w glowie nie miesci!!! no, bo niechec do kawy czy herbaty jestem w stanie zrozumiec Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 13:58 Dokładnie tak... to samo miałam napisać już poprzednio... jak można nie chcieć serniczka?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem... :( Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:04 widac tylko my dwie jestesmy wielbicielkami serniczka :-O tylko, ze ja w przeciwienstwie do Ciebie, raczej tez powinnam sie kawa zadowolic, ale co tam.... trzeba sobie zycie uprzyjemniac Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:06 Jak to mówią: kochanego ciała nigdy nie za wiele :) Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:09 otoz to!! zawsze to wiecej do tulenia i calowania no nie? jakos to sobie musze tlumaczyc hehe, a jutro........... mam nadzieje bede mogla dopisac sie do watku yezyka- uwaga sprawdzam, i co najwazniejsze pochwalic sie Odpowiedz Link
agamamaani Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:13 to ja też się dołączam.. z herbatką i kanapką. ( z pasztecikiem mniam) Aga Odpowiedz Link
i.r z pewną niemialością.... 23.11.04, 14:20 naleśniczka z nutellą albo danio z rodzynkami albo dżemik truskawkowy domowej roboty, a jak już siorbnęly Szanowne Koleżanki swoja kawusię to ja mogę zrobić cappucino z cynamonem albo kardamonem albo kakao... cukier czy miodzik? :))))))))))) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: z pewną niemialością.... 23.11.04, 14:26 Po herbatce z cytrynką i połowie blaszeczki serniczka, to ja już nic nie zmieszczę :) ale późnym popołudniem chętnie cappucino z cynamonem i cukrem :) Odpowiedz Link
bedada Re: z pewną niemialością.... 23.11.04, 14:29 Oj to ja bym zjadła takego pysznego naleśniczka z nutellą i do tego cappucino z cynamonem. Mogę prosić? Odpowiedz Link
agamamaani o rrany.. 23.11.04, 14:31 ALE JA SIĘ ODCHUDZAM..... już do wieczora do picia tylko mięta.. Odpowiedz Link
lippy Re: o rrany.. 23.11.04, 14:33 ojojojojojo tak nie wolno!! to barbarzynstwo tak sie umartwiac!!! Odpowiedz Link
i.r nie bylo mnie 20 minutek.... 23.11.04, 14:57 nasmazylam troche tych nalesnikow, ale widze, ze sernikowo tutaj :)... mmm. dobry serniczek, nalesniczki jutro tez moga byc. herbatka z malinowym sokiem, cappucino z cynamonem prosze bardzo... odchudzanie... och nie. tak niewiele w tym zyciu przyjemnosci, mam jeszcze czekolady nie jesc??? to ja wole troche pobiegac, oj, nie ten tryb - wolalabym pobiegac :)) Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:30 ja tego nalesniczka i cappucino rezerwuje na jutro!! bo dzis juz nie zmieszcze Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:36 To i ja się na jutro dopisuję :) a co ta :) Odpowiedz Link
yezyk Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:38 jeszcze ja, jeszcze ja. mam chwilkę przerwy wpadam do was a wy imprezujecie. no ładnie. proszę o dobrą kawę i to duużo. a serniczek, hmmm chwilowo zjadła Iza, ale co tam ona chudziutka niech jej na zdrowie :)) Odpowiedz Link
yezyk Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:40 no resztę lippy .... ale dobra dziś podjęłam decyzję o odchudzaniu, do odwołania ... a humor dobry, więc nie trzeba się czekoladką pocieszać... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:40 Hmmm... ale po co to odchudzanie?? Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:40 prosze bardzo kawka gorrrraca i sernik, no podsun talerzyk, blizej OK, Iza nie zdolala zjesc wszystkiego i mnie tez zostalo troszke.... Odpowiedz Link
yezyk Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:43 za kawę wielkie dzięki ... fax idzie a ja spokojnie się napiję. ufff jak miło. a za serniczka dzięki negatywne. odchudzanie. uznałam, że mnie troche za dużo w doopie ;)) jak mi przejdzie to poinforumje. proszę mnei dziś na ćwiczenia nie namawiać, bo nie będę miała czasu, więc się nawet nie deklaruję. ale jutro kto wie, kto wie ... Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:45 aaaaaaaaa tam yezyk w doopie to i ja mam zbyt duzo, ale kto by sie przejmowal.......pomysle o tym jutro Odpowiedz Link
emilkaq Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:41 Poproszę serniczek i herbatkę z sokiem malinowym. Mhmmmm pychotki:) Pozdrawiam Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:42 prosze prosze widzac z jakim apetytem Iza polyka kolejne kawalki upieklam druga blache, komu jeszcze??? Odpowiedz Link
yezyk Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:44 to co ty cukiernikiem jesteś, że tak pieczesz ;))) nie czytałam tego wątku o tym kto gdzie pracuje :P poprawię się ... Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:46 hehehehe, no nie ale dzis jakos tak malo pracy mam...... Odpowiedz Link
yezyk Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:48 a ja mam tak załatwię trzy sprawy, to przychodzą trzy kolejne. uffff ... ale muszę się trochę z wami odstresować Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:49 no brawo!! tak trzymac ja czesto mam podobnie, ale dzis jakos nudno bym powiedziala, dobrze ze jest Klub Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:48 Zaraz tu wyjde na jakiegos Obżartucha!! Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:50 eeeeeeeeeeeeee don't worry, ja napwewno tak nie pomysle o Tobie Odpowiedz Link
yezyk Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:51 ej tam obżartucha od razu... no dobry masz apetyt a to nic złego, nie??? ja chwilowo mam dosyć a taki zap... szykuje mi się, aż do świat. a w tak zwanym między czasie muszę wziać urlop ... jak to będzie??? Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:52 Hmm... ja nie miewam apetytu... co to takiego?? Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 15:04 to jutro pijemy cappucino i jemy nalesniki z nutella co?? mniaaaaaaaaaaaaam Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 15:09 To jej rano przypomnimy dyskretnie :) Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 15:10 hehehe, koniecznie z obserwacji moich wynika ;) ze bedziesz tu przede mna..... Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 14:52 bedzie dobrze ja mialam przez ostatnie dwa tygodnie zap... a do swiat pewnie bedzie roznie urlop...... dopiero po Swietach i przed Nowym Rokiem Odpowiedz Link
i.r kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:09 nie bylo mnie 20 minutek.... i.r 23.11.2004 14:57 + odpowiedz nasmazylam troche tych nalesnikow, ale widze, ze sernikowo tutaj :)... mmm. dobry serniczek, nalesniczki jutro tez moga byc. herbatka z malinowym sokiem, cappucino z cynamonem prosze bardzo... odchudzanie... och nie. tak niewiele w tym zyciu przyjemnosci, mam jeszcze czekolady nie jesc??? to ja wole troche pobiegac, oj, nie ten tryb - wolalabym pobiegac :)) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:11 A ja już to czytałam... :) i chcialam zauważyć, że jutro sie na naleśniki z lippy zaprosiłyśmy do Ciebie :) Odpowiedz Link
lippy Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:11 heheheh, jutro zatem bedzie nutellowo........ na tryby tudziez trybiki my tu nie zwazamy, to ma byc watek relaksacyjny... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:13 ... i czekoladowo :) mniam, mniam Odpowiedz Link
lippy Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:14 o raju, koniecznie musze miec sie jutro czym pochwalic w watku yezyka.... tak na wszelki wypadek Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:15 Bo inaczej do raportu staniecie sierżancie :) Odpowiedz Link
lippy Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:15 tak jest!! jutro rano zloze stosowny meldunek Odpowiedz Link
lippy Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:17 buuuuuuu tak nam sie tu milo gawedzi,a ja musze zaraz isc na poczte, a potem to juz do domku Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:18 A ja na 17.00 muszę się urwać na zebranie do szkoły... Odpowiedz Link
lippy Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:19 no to obie sie zerwiemy, ale ja juz o 15:30 Odpowiedz Link
lippy Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:21 zatem do jutra juz sie nie moge doczekac Odpowiedz Link
lippy Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:26 pa zmykam milego popoludnia i wieczoru Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: kiepsko odpisalam wiec kopiuje nizej 23.11.04, 15:27 Wzajemnie... papatki :) Odpowiedz Link
pantaleona Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 15:18 jejku, ale obżarstwo dzisiaj się panoszy. Serniczki, naleśniczki, czekoladki, nutele. A ja od rana piję kawę na sucho. O ja głupia! Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 15:18 Coś tam jeszcze i dla Ciebie sie znajdzie ;) Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 15:20 no pewno, ze sie znajdzie prosze bardzo, Odpowiedz Link
i.r Re: KAWA dla wszystkich 23.11.04, 16:24 z czym te nalesniczki? dziewczyny juz uciekly widze, ale nalesniczki sa. ;)) Odpowiedz Link
bekad Re: KAWA dla wszystkich 24.11.04, 09:14 Boże, ależ mnie wczoraj przyjemności ominęły. Tylko człowieka nie ma jeden dzien w pracy, a tu takie łasuchowanie. No to ja dziś poproszę. Zostały Wam jeszcze jakieś słodkości. Serniczka niestety nie mogę, bo jako matka karmiąca małego alergika mam zakaz. I tak juz ostatnio musiałam się czegos najeść, bo Weronika od kilbu dni ma wysypkę i strasznie drapie rączki. Ale kawkę chetnie z Wami wypiję. Tym bardziej, ze zaraz zasnę za biurkiem, aż oczy mnie bolą, tak mi sie chce spać. Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 24.11.04, 09:15 prosze bardzo kawa jest juz gotowa, sernika nie ma, bosmy sie wczoraj zagalaopowaly i .............. ale dzis bede nalesniki!!! z nutello i cappucino Odpowiedz Link
bedada Re: KAWA dla wszystkich 24.11.04, 09:28 ja tez poproszę kawkę i może jednego naleśniczka? Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 24.11.04, 09:29 Ale nie ma jeszcze kuchmistrza nalesnikowego :( Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 24.11.04, 09:29 kawe prosze bardzo, ale nalesniki to i,r ma serwowoac tylko albo dywersja tu wystepuje, albo -na co liczymy- jeszcze jej nie ma Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 24.11.04, 09:31 Nadzieja matka głupich.. ale liczmy tak dalej :) Odpowiedz Link
lippy Re: KAWA dla wszystkich 24.11.04, 09:34 ale podobno kazda matka kocha swe dzieci wiec czekamy.......... nic innego nam nie pozostalo Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: KAWA dla wszystkich 24.11.04, 09:39 Bardzo dobre zrozumienie tematu :) Odpowiedz Link