mathiola Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 04.12.08, 21:28 chłopczyk akurat bardzo mi się podoba. Ma fajną buzię Ale są takie reklamy, od których mnie wykręca. Nie pamiętam które, bo dawno nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 04.12.08, 21:37 Przygłupy z reklamy twixa, co ryczą karmel, ciastko, czekolada. A tego, który ryczy karmel to bym po pysku strzeliła tak mnie w...wia. Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 04.12.08, 22:33 A ja ostatnio uwielbiam reklamę Allegro - jak facet podchodzi do okienka na poczcie żeby odebrać paczkę. A grzeczny był? I wyskakuje baba z brodą mikołaja, daje paczkę i zatrzaskuje okienko. Dla mnie super . A nienawidzę oczywiście Jogobelli, proszków do prania i specyfików na sraczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 04.12.08, 22:42 Mnie wkurzają wszystkie te reklamy, które są "fabrycznie" głośniej nastrojone od reszty programu. Człowiek spokojnie ogląda TV, nagle reklama i daaaaaawaj po uszach.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 04.12.08, 22:44 Oj tak na minimini taka o koparkach i samochodach leci jakoś tak "bezpieczeństwo edukacja ... i kreacja" co to q..a ma wogóle być najgorsze, że córka ma pamięć słonia i ciągle to śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 04.12.08, 23:09 ta.. ja do tego słyszę "kracja" zamiast "kreacja"... mnie wkurza oprócz w/w pani co umie sprać plamy z "gaspaczjo". Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 04.12.08, 23:12 Wiem to jest straszne!!!! w dodatku ta kretyńska "kracja" czy "kreacja" to chyba właśnie jest po to żeby przykuć uwagę co mnie tym bardziej wkurza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybusie Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 00:05 Ale się uśmiałam jak czytałam o tych reklamach. Mnie wkurzają reklamy szamponów do włosów-"Co ona takiego ma czego ja nie mam"-ona ma umyte i uczesane włosy-prosta odpowiedź,drażni mnie też reklama z testem na miękkość prania wykonywanym przez dzieci a ten teks"to jest moja siostra a to moja mama i moja też"to już w ogóle-reklama czegoś na wypróżnienie.Też ta reklama szamponu co dwie panienki na plaży stoją i do jednej jest kolejka facetów a do drugiej nikt-beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
eever Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 08:44 poza jogobellą - stodal - jak słyszę tą reklamę, mam zapsuty humor na cały dzień / animowana rodzinka, która zamiast sto lat, śpiewa stodal, haha...&^%$%^%^/ Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 08:57 Dawno temu wszystkie mnie wkurzały. Teraz żadna, bo ich nie oglądam/nie słucham. Terror w domu wprowadziłam i przy mnie wszyscy reklamy wyciszają albo wyłączają. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 09:06 'Wiele nas łączy' - wiadomość o ciąży podawana metodą głuchego telefonu chyba aż do prezydenta miasta. O Jogobelli, kaleczeniu języka i chrupiących truskawkach już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 21:39 A, jeszcze jedna: reklama 'herbaty pipipi' - długo trwało, zanim się zorientowałam, co pani popiskuje pod nosem. Do tej pory nie jestem przekonana, czy aby na pewno jest to Irving Tea. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 11:56 Wypipana reklama Skody irytuje mnie niesamowicie, od razu zmieniam radio gdy usłyszę tego reklamowego potworka. Z telewizyjnych też trochę by się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 jogobella 05.12.08, 14:29 qrwa trzesie mnie jak widze ta reklame i ta brzydka pania z wady wymowy Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 14:29 mialo byc z wada wymowy Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 15:12 a mnie wkurza kardynal w super gablocie jakis bank reklamuje... i super HUbert... Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_32 Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 17:25 Mnie wkurzają reklamy Simplusa (z tym chłopcem, gdzie lekarz go bada, a potem, ze ma Simplusa, ta dziewczynka, ze to straszne miec Simplusam itp. itd. ). Na początku to się z tego śmiałam za pierwszym razem, ale częstotliwość włączania tej reklamy spowodowała, ze powoli zaczynam nabierać wstrętu do sieci PLUS. Odpowiedz Link Zgłoś
glosmo Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 05.12.08, 20:06 Jogobella, w której SOM owoce prosto z krzaka. SOM SOM SOM, Boże kochany Odpowiedz Link Zgłoś
denea Histeryczne baby 06.12.08, 09:30 czyli te wszytkie, w których panie dostają zawału na widok plamy, albo orgazmu na zapach kostki przypraw. Wszystko mi jedno, co oni tam reklamują, ale te zgony nad zepsutą pralką czy mężowską koszulą doprowadzają mnie do szału P.S. Świetny wątek, spłakałam się jak dzik, zwłaszcza krajzega mnie rozwaliła A fakt, dziecko koszmarnie trupkowate... Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: Czy są reklamy, które was wkurzają? 06.12.08, 22:29 Prawie wszystkie wymienione powyżej. A z ostatnich cały cykl reklam sosu do pieczeni z proszku (bodajże winiary), gdzie każdy z członków rodziny wypowiada sie jak to uwielbia rodzinne obiadki - mama, tato i córka. Oczywiście misja życiową mamy jest przygotowywanie schabu dla swojej rodziny z cudownym sosem z proszku, córka chce byc taka jak mama jak dorosnie i tez przyrządzać taki sos, mąż jest dumny, że żona go tak rozpieszcza - w końcu to jej zasr..ny obowiązek nie? A wszystko to z wielce wzruszającą muzyką w tle... bleee Odpowiedz Link Zgłoś