Dodaj do ulubionych

dr Lotz z Mediconceptu

10.01.06, 15:16
Czy któraś z Was chodzi z dzieckiem do tej Pani doktor. Ja chodzę do niej od
niedawna i mam mieszane uczucia. Dlatego chciałabym sie skonsultować co o
niej myślicie?
Obserwuj wątek
    • czamon Re: dr Lotz z Mediconceptu 10.01.06, 23:11
      ja chodzę z dziecmi i jestem zadowolona
    • xagatka Re: dr Lotz z Mediconceptu 11.01.06, 11:42
      Ja tez chodze i jestem zadowlona
    • agaw00 Re: dr Lotz z Mediconceptu 13.01.06, 13:31
      ja tez mam mieszane uczucia pomimo ogromnej sympatii i zaangazowania z jej
      strony zawsze jak mi mówi ze panikuje i jestem nerwowa a dziecku nic nie jest
      to okazuje sie że dzieco jest powaznie chore. Natomiast zawsze jak cos sie
      dzieje mozna przyjsc i skonsultowac jest bardzo pomocna ale najgorzej jak ma
      sie chore dziecko z nietypowymi schorzeniami...:(
      • mammajasia Re: dr Lotz z Mediconceptu 06.03.06, 15:30
        czesc baalbina, znowu cie znalazlam:) my tez od pani ani i mamy mieszane
        uczucia. pani ania fajna laska przez telefon. tez mamy watpliwosci
    • kasinka75 Re: dr Lotz z Mediconceptu 31.03.06, 13:03
      Witam!
      Ja też tam chodzę od niedawna. No i też mam mieszane uczucia. Ostatnio trochę
      się zraziłam jak byłam na szczepieniu-po prostu taśma!Nie zdążyłam jeszcze
      ubrać dziecka o Pani już wprowadziła następne.Nie mówiąc o tym,że badanie przed
      szczepieniem też było zprędkością światła.Wg Pani dr dziecku już zarosło
      cięniączko a wg mnie nie! I żadnej wzmianki na temat Vigantolu,główka też
      zresztą nie zmierzona! Nie wiem czy tej Pani pielęgniarce tak szkoda "marnować"
      czasu czy co? No i szkoda,że te szczepienia tylko co 2 tygodnie :-(
      Pozdrawiam
      kasinka
      • agaw00 Re: dr Lotz z Mediconceptu 31.03.06, 14:05
        a ja od kiedy trafiłam do rywatnego lekarza który odkrył czemu moje dziecko ma
        kłopoty z jedzeniem:)to do Pani dr juz nie chodzimy.Mój mąz to powieział ze
        musiała wiele zajęć na studiach opuszczac.przepraszam nie chce nikogo urazic
        ale miał rację. co do szcepienia to widziałam właśnie jak tam wyglada. ja musze
        i tak szczepic maluszka szczepionkami bezkomórkowanymi wiec i tak płace i tak -
        robie to u prywatnego lekarza i jak dawał malemu zastrzyk to byłam w szoku-
        nawet nie wiedział ze cos sie dzieje nwet nie kwęknął a dostał wielka
        strzykawe!:)
    • mamawrock Re: dr Lotz z Mediconceptu 06.04.06, 13:14
      No bo to tak jest dziewczyny, ze kazdy lekarz dobry jak dzieci mamy
      zdrowe. "Schody" zaczynaja sie, kiedy pojawiaja sie jakies ponadstandardowe
      problemy... No i pamietajcie, ze prywatnie tez nie zawsze znaczy dobrze...
      Ja mam prosbe do Was - chce zlozyc deklaracje do lekarza rodzinnego w
      Mediconcepcie bo u mnie w przychodni jest nieciekawie, zdarza sie np., ze
      dzwonie rano zeby umowic dziecko do lekarza a w odpowiedzi slysze, ze dzis to
      niemozliwe, bo juz jest komplet pacjentow i lekarz nie przyjmie... ;) Jak to
      wyglada u dr Lotz w Mediconcepcie? Mieliscie kiedys tego rodzaju problem? Bo ja
      chce lekarza pewnego, dostepnego. Czy ta Pani dr przyjmuje i dzieci i
      doroslych? Wszystko na kontrakt z NFZ-tem, czyli nieodplatnie, tak? Jesli
      wypisuje skierowanie na badania to robicie je wowczas bezplatnie w Dialabie
      (laboratorium na dole w Mediconcepcie), tak?
      Acha, rozumiem, ze jesli dr Lotz ma urlop to jest tam zawsze jakies zastepstwo?
      • xagatka Re: dr Lotz z Mediconceptu 06.04.06, 20:11
        Ja chodzę to dr Lotz. Generalnie jestem zadowolona. Pani doktor zawsze ma czas
        nigdy nie ma tak ze dzwonisz i nie ma miejsc! Zawsze dzieci sa przyjete. A
        jezeli chodzi o badania to raz mi daje na bezlpatnie a czasami nie. Wizyty sa
        bezplatne.
        • mammajasia Re: dr Lotz z Mediconceptu 08.08.06, 15:01
          kolejek do przyjecia dziecka nie ma, tylko na szczepieniach, warto sie tam
          zapisac zeby nalezech do jakiejs nfz przychodni, bo ladnie czysto schludnie,
          ale warto miec tez pryw lekarzaz ktorym mozna cos skonsultowac co pani ania
          zaleci:)
          a jak prywatny to najlepiej taki ktory w dzien pracuje w szpitalu i ma gabinet
          prywatny po pracy, wtedy to doswiadczony lekarz z odzizialu, bo taki lekarz co
          tylko w przychodni siedzi to generalnie wie tylko to co mu repy powiedza.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka