baalbina 10.01.06, 15:16 Czy któraś z Was chodzi z dzieckiem do tej Pani doktor. Ja chodzę do niej od niedawna i mam mieszane uczucia. Dlatego chciałabym sie skonsultować co o niej myślicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czamon Re: dr Lotz z Mediconceptu 10.01.06, 23:11 ja chodzę z dziecmi i jestem zadowolona Odpowiedz Link
agaw00 Re: dr Lotz z Mediconceptu 13.01.06, 13:31 ja tez mam mieszane uczucia pomimo ogromnej sympatii i zaangazowania z jej strony zawsze jak mi mówi ze panikuje i jestem nerwowa a dziecku nic nie jest to okazuje sie że dzieco jest powaznie chore. Natomiast zawsze jak cos sie dzieje mozna przyjsc i skonsultowac jest bardzo pomocna ale najgorzej jak ma sie chore dziecko z nietypowymi schorzeniami...:( Odpowiedz Link
mammajasia Re: dr Lotz z Mediconceptu 06.03.06, 15:30 czesc baalbina, znowu cie znalazlam:) my tez od pani ani i mamy mieszane uczucia. pani ania fajna laska przez telefon. tez mamy watpliwosci Odpowiedz Link
kasinka75 Re: dr Lotz z Mediconceptu 31.03.06, 13:03 Witam! Ja też tam chodzę od niedawna. No i też mam mieszane uczucia. Ostatnio trochę się zraziłam jak byłam na szczepieniu-po prostu taśma!Nie zdążyłam jeszcze ubrać dziecka o Pani już wprowadziła następne.Nie mówiąc o tym,że badanie przed szczepieniem też było zprędkością światła.Wg Pani dr dziecku już zarosło cięniączko a wg mnie nie! I żadnej wzmianki na temat Vigantolu,główka też zresztą nie zmierzona! Nie wiem czy tej Pani pielęgniarce tak szkoda "marnować" czasu czy co? No i szkoda,że te szczepienia tylko co 2 tygodnie :-( Pozdrawiam kasinka Odpowiedz Link
agaw00 Re: dr Lotz z Mediconceptu 31.03.06, 14:05 a ja od kiedy trafiłam do rywatnego lekarza który odkrył czemu moje dziecko ma kłopoty z jedzeniem:)to do Pani dr juz nie chodzimy.Mój mąz to powieział ze musiała wiele zajęć na studiach opuszczac.przepraszam nie chce nikogo urazic ale miał rację. co do szcepienia to widziałam właśnie jak tam wyglada. ja musze i tak szczepic maluszka szczepionkami bezkomórkowanymi wiec i tak płace i tak - robie to u prywatnego lekarza i jak dawał malemu zastrzyk to byłam w szoku- nawet nie wiedział ze cos sie dzieje nwet nie kwęknął a dostał wielka strzykawe!:) Odpowiedz Link
mamawrock Re: dr Lotz z Mediconceptu 06.04.06, 13:14 No bo to tak jest dziewczyny, ze kazdy lekarz dobry jak dzieci mamy zdrowe. "Schody" zaczynaja sie, kiedy pojawiaja sie jakies ponadstandardowe problemy... No i pamietajcie, ze prywatnie tez nie zawsze znaczy dobrze... Ja mam prosbe do Was - chce zlozyc deklaracje do lekarza rodzinnego w Mediconcepcie bo u mnie w przychodni jest nieciekawie, zdarza sie np., ze dzwonie rano zeby umowic dziecko do lekarza a w odpowiedzi slysze, ze dzis to niemozliwe, bo juz jest komplet pacjentow i lekarz nie przyjmie... ;) Jak to wyglada u dr Lotz w Mediconcepcie? Mieliscie kiedys tego rodzaju problem? Bo ja chce lekarza pewnego, dostepnego. Czy ta Pani dr przyjmuje i dzieci i doroslych? Wszystko na kontrakt z NFZ-tem, czyli nieodplatnie, tak? Jesli wypisuje skierowanie na badania to robicie je wowczas bezplatnie w Dialabie (laboratorium na dole w Mediconcepcie), tak? Acha, rozumiem, ze jesli dr Lotz ma urlop to jest tam zawsze jakies zastepstwo? Odpowiedz Link
xagatka Re: dr Lotz z Mediconceptu 06.04.06, 20:11 Ja chodzę to dr Lotz. Generalnie jestem zadowolona. Pani doktor zawsze ma czas nigdy nie ma tak ze dzwonisz i nie ma miejsc! Zawsze dzieci sa przyjete. A jezeli chodzi o badania to raz mi daje na bezlpatnie a czasami nie. Wizyty sa bezplatne. Odpowiedz Link
mammajasia Re: dr Lotz z Mediconceptu 08.08.06, 15:01 kolejek do przyjecia dziecka nie ma, tylko na szczepieniach, warto sie tam zapisac zeby nalezech do jakiejs nfz przychodni, bo ladnie czysto schludnie, ale warto miec tez pryw lekarzaz ktorym mozna cos skonsultowac co pani ania zaleci:) a jak prywatny to najlepiej taki ktory w dzien pracuje w szpitalu i ma gabinet prywatny po pracy, wtedy to doswiadczony lekarz z odzizialu, bo taki lekarz co tylko w przychodni siedzi to generalnie wie tylko to co mu repy powiedza. Odpowiedz Link