issy25 15.02.09, 15:44 Dziewczyny, nie macie zbędnego fotela rozkladanego? Potrzebuje dla Huberta, bo już nam trochę za ciasno we trójke w lóżku, a na lóżeczko moje dziecko reaguje baaardzo negatywnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issy25 Re: Fotel rozkladany 16.02.09, 20:38 Kojec to ja już mam kochana I kojec i lóżeczko, a Hubert i tak nie chce w nich spać. Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: Fotel rozkladany 16.02.09, 21:31 No to nie wiem czy na fotelu będzie chciał Wiesz do osiemnastki z Wami spać nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabazia Re: Fotel rozkladany 17.02.09, 08:36 Adas tez z nami czasem spi.Mam nadzieje ze wyrosnie z tego.Fotela tez niestety nie mam,ale myśle ze to nic by nie dało.W naszym przypadku napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Fotel rozkladany 17.02.09, 10:13 mój synek spał z nami prawie do 3 lat Miesiąc przed urodzinami kupilismy mu łózko i bez problemu poszedł na swoje No zdarza mu się w nocy przychodzić i ja go nie wyganiam Teraz córcia śpi z nami (karmię ją i przysypiam przy cycku) więc jakbym mogła wygonić jedno dziecko a zostawić drugie....... Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: Fotel rozkladany 17.02.09, 12:10 Ja myśle że u nas fotel się sprawdzi. Hubertowi nie przeszkadza to ze śpi sam. On zasypia ok 20, my czasami kladziemy się po 12. Przez ten czas śpi spokojnie. Budzi się tylko wtedy kiedy próbuje przekladaćgo do lóżeczka. Odpowiedz Link Zgłoś