zuzazuzka 19.12.03, 20:00 Mam pytanko, czy z każdej zmywarki do mycia naczyń mozna zdjąć blat i wstawic ją pod blat kuchenny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gymboree Re: Na temat zmywarki... 22.12.03, 00:01 Mój mąż który się trochę na tym zna ,mówi że z każdej zmywarki da się zdjąć blat. Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: Na temat zmywarki... 22.12.03, 17:56 Nie z kazdej - bo po pierwsze blat jest nie tylko do ozdoby i czasem te różne bebechy sa pod blatem (chodzi mi o to, że sam "blat" to cienka pokrywa, a pod nią rożne przewody itd, i nie obniżysz w ten sposób zmywarki - sprawdzałam w swojej). Poza tym nawet gdyby - to straci ona na wyciszeniu i może być problem z odparowywaniem. Że już nie wspomnę, że przy nowej zmywarce straci się gwarancję. Natomiast ja miałam pod blatem najzwyklejsza zmywarkę, po prostu szafki kuchenne były podniesione o jakieś 3 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Na temat zmywarki... 22.12.03, 18:01 Ja tez mam zwykla zmywarke, (nie do zabudowy) po prostu wsunieta pod blat kuchenny Odpowiedz Link Zgłoś
scharlet Re: Na temat zmywarki... 26.12.03, 22:54 też mam zmywarkę nie do zabudowy ale przed Świętami robiłam na zamówienie kuchnię i Panowie twierdzili,ze z każdej zmywarki można zdjąć blat.I własnie tak zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: Na temat zmywarki... 31.12.03, 10:46 Moja zmywarka jest na tyle niewysoka, że bez problemu mieści się pod blatem bez zdjęcia jej góry. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś