Gość: autor IP: *.static.hnet.pl 28.01.10, 20:03 Dobrze się stało! Na pohybel niedowiarkom i marudom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konik71 z Wrocka 28.01.10, 21:52 Gratuluję.7mln. rocznie pomoże w utrzymaniu kolosa po mistrzostwach.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Z czego tu się cieszyć? IP: 109.243.210.* 29.01.10, 00:58 Przecież te pieniądze ściągną od nas w opłatach za prąd. Narzekają, że nie ma za co modernizować sieci energetycznych, ale 35 mln zł wpakowali w taką niby reklamę. A niby po co? - Jak się zareklamują to ja wiecej prądu będę brał? Nie brać prądu też nie mogę! Więc chyba tylko o to chodzi, by pokazać, że jestem tak od nich uzależniony, że nie mam wpływu na co wydadzą pieniądze zabrane ode mnie, niby na pokrycie kosztów produkcji i dystrybucji. Na co jeszcze wydadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Z czego tu się cieszyć? IP: *.finemedia.pl 29.01.10, 09:04 No dokładnie. Nie ma to jak reklama (w praktyce) monopolisty. To prawie tak samo jakby się reklamowało PGNiG. Niezależnie od tego co sobie o nich myślimy,jeśli chcemy korzystać z gazu musimy kupować od nich... Odpowiedz Link Zgłoś
konik71 Re: Z czego tu się cieszyć? 29.01.10, 12:31 Gość portalu: Paweł napisał(a): > No dokładnie. Nie ma to jak reklama (w praktyce) monopolisty. > To prawie tak samo jakby się reklamowało PGNiG. > Niezależnie od tego co sobie o nich myślimy,jeśli chcemy korzystać z <gazu musimy kupować od nich... PGNiG też się reklamuje poprzez sport, są na koszulkach reprezentacji. Skoro jak ktoś tu pisze że PGE nie działa w Gdańsku to tym bardziej powinniście się cieszyć.To ludzie z innych rejonów zapłacą wam za częściowe utrzymanie obiektu.Wasze podatki (7mln. rocznie) może iść na np.jakiś remont drogi czy co tam chcecie w Gdańsku. Chyba poziomem malkontenctwa na forach zaczynacie doganiać Wrocław:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty W PGE rzadza kretyni!!! Zapewne elita PO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 01:41 Glaby mysla, ze beda nas okradac w bialy dzien i ujdzie im to na sucho. Wkrotce zobaczycie! Na dzisiaj trzeba zanotowac nazwiska tych debili z zarzadu i rady nadzorczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHNATHON Bo pge absolutnie musi się promować. za nasze IP: 77.222.245.* 29.01.10, 05:31 PGE jest praktycznie monopolistą i największą firmą energetyczną (państwową) w Polsce. W takim przypadku jakakolwiek promocja jest zbędna - zwłaszcza w Gdańsku, gdzie PGE nie ma zasięgu. To tak jak by ORLEN reklamował na terenie Rosji (gdzie dziala Lukoil) swoje stacje benzynowe zlokalizowane w Polsce. Po namyśle reklama PGE ma jeszcze mniej sensu :-D. A koszty tego poniosą ludzie, którzy płacą PGE za prąd. Czyli część z Was czytelnicy. By żyło się lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konik71 z Wrocka 29.01.10, 12:38 Gość portalu: JOHNATHON napisał(a): > A koszty tego poniosą ludzie, którzy płacą PGE za prąd. Czyli część <z Was czytelnicy. By żyło się lepiej!!! No tak, a czy protestujesz że PGE sponsoruje Skrę Bełchatów?GKS Bełchatów, Turów Zgorzelec? Pewnie nie! Więc dlaczego przeszkadza Ci reklama stadionu? "Wóda czyni cuda":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sulim PGE chce nasz stadion na Euro za 35 mln zł IP: 79.175.240.* 29.01.10, 06:03 Dajcie spokój PO, PiS, Kościołowi, itp. wszędzie są ludzie porządni i kanalie. Kiedyś nazywało się to praniem brudnych pieniędzy. A w PGE świadczy o tym, że zarząd to sami "menadżerowie". Inżynier czy technik te pieniądze przeznaczyłby na modernizacji staroci jaka jest w tej firmie, ale wiadomo, że łatwiej, prościej i przyjemniej jest nic nie robić a brać kupę szmalu od ludzi i przeznaczać go na "wizerunek firmy". Nikt nie podskoczy, a przy okazji zastanie coś dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek o ile wzrośnie opłata przesyłowa? IP: *.ip.netia.com.pl 29.01.10, 07:23 rozumie takie postępowanie firmy, która ma walczy o rynek. Ale PGE nie walczy. Zasada płać i płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekomanek Nie jestem purystą językowym... IP: 195.205.81.* 29.01.10, 08:52 ..ale wkurza mnie nazwa Baltic Arena. Całe życie myślałem że Polska leży nad Bałtykiem. Czy Niemcy, Francuzi czy Czesi wstydzą się swego alfabetu. Dobrze, że ten potworek językowy znika. Polacy więcej dumy ze swego języka. Naprawdę nie ma się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Nie jestem purystą językowym... IP: *.chello.pl 29.01.10, 12:05 musisz k..wa marudzic? jak by było po niemiecku to byłoby OstseeArena ;) bałtyk jest w PL języku, wiec ok. Stale sie zmienia język, to zywa materia, ludzie sami decydują co i jak, po kiego promowac na sile ął ęł w nazwach, w swiecie taka nazwa nie ma sensu, przykład wczorajszy mecz Asseco w nazwie sponsorzy poprawnie ale zamiast Sopot-> Sport, w 80% obcych stron (nawet bukmacherskich :D) to nie jest jakies dzialanie specjalne, ale wyjscie wlasnie do ludzi, na calym swiecie, nie tylko dla ciebie, bo czytasz smieszne ogonki.. sprawa bycia patriotą i zawłaszczanie takiego znaczenia przez niektórych idiotów to nie to samo! ..to kultura i utożsamianie sie z nią, dla przykładu moje dzieci wychowywane w UK więcej robią dla wizerunku Polski niż taki "naburmuszony Wolak" zawezajacy kazde znaczenie do wlasnej d**py Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www a te fotki to skąd? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 09:07 no raczej nie Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energetyk PGE chce nasz stadion na Euro za 35 mln zł IP: 217.197.79.* 29.01.10, 09:58 Wydają ciężkie pieniądze na bzury na my zarabiamy marne grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam12 Jeżeli ten stadion będzie się nazywał IP: *.infocoig.pl 29.01.10, 10:44 Baltic Arena, to znaczy, że osoby odpowiedzialne za nadanie takiej nazwy są głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Jeżeli ten stadion będzie się nazywał IP: *.chello.pl 29.01.10, 12:09 Hala cevs nazywa sie Quickloans arena i nikt nie płacze ze nazwa dotyczy szybkich pożyczek...uspokoj sie piniądz to piniadz! Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne PGE chce nasz stadion na Euro za 35 mln zł 29.01.10, 23:00 to jest dopiero MEGA WAŁEK Odpowiedz Link Zgłoś