Dodaj do ulubionych

PGE chce nasz stadion na Euro za 35 mln zł

IP: *.static.hnet.pl 28.01.10, 20:03
Dobrze się stało!
Na pohybel niedowiarkom i marudom!
Obserwuj wątek
    • konik71 z Wrocka 28.01.10, 21:52
      Gratuluję.7mln. rocznie pomoże w utrzymaniu kolosa po mistrzostwach.Pozdrawiam:)
      • Gość: franek Z czego tu się cieszyć? IP: 109.243.210.* 29.01.10, 00:58
        Przecież te pieniądze ściągną od nas w opłatach za prąd. Narzekają,
        że nie ma za co modernizować sieci energetycznych, ale 35 mln zł
        wpakowali w taką niby reklamę. A niby po co? - Jak się zareklamują
        to ja wiecej prądu będę brał? Nie brać prądu też nie mogę! Więc
        chyba tylko o to chodzi, by pokazać, że jestem tak od nich
        uzależniony, że nie mam wpływu na co wydadzą pieniądze zabrane ode
        mnie, niby na pokrycie kosztów produkcji i dystrybucji. Na co
        jeszcze wydadzą?
        • Gość: Paweł Re: Z czego tu się cieszyć? IP: *.finemedia.pl 29.01.10, 09:04
          No dokładnie. Nie ma to jak reklama (w praktyce) monopolisty.

To prawie tak samo jakby się reklamowało PGNiG.
          Niezależnie od tego co sobie o nich myślimy,jeśli chcemy korzystać z gazu musimy kupować od nich...
          • konik71 Re: Z czego tu się cieszyć? 29.01.10, 12:31
            Gość portalu: Paweł napisał(a):

> No dokładnie. Nie ma to jak reklama (w praktyce) monopolisty.
            > To prawie tak samo jakby się reklamowało PGNiG.
            > Niezależnie od tego co sobie o nich myślimy,jeśli chcemy korzystać z <gazu
            musimy kupować od nich...

PGNiG też się reklamuje poprzez sport, są na koszulkach reprezentacji.
            Skoro jak ktoś tu pisze że PGE nie działa w Gdańsku to tym bardziej powinniście
            się cieszyć.To ludzie z innych rejonów zapłacą wam za częściowe utrzymanie
            obiektu.Wasze podatki (7mln. rocznie) może iść na np.jakiś remont drogi czy co
            tam chcecie w Gdańsku.
            Chyba poziomem malkontenctwa na forach zaczynacie doganiać Wrocław:)
            Pozdrawiam.
    • Gość: qwerty W PGE rzadza kretyni!!! Zapewne elita PO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 01:41
      Glaby mysla, ze beda nas okradac w bialy dzien i ujdzie im to na
      sucho. Wkrotce zobaczycie! Na dzisiaj trzeba zanotowac nazwiska tych
      debili z zarzadu i rady nadzorczej.
    • Gość: JOHNATHON Bo pge absolutnie musi się promować. za nasze IP: 77.222.245.* 29.01.10, 05:31
      PGE jest praktycznie monopolistą i największą firmą energetyczną (państwową) w
      Polsce. W takim przypadku jakakolwiek promocja jest zbędna - zwłaszcza w
      Gdańsku, gdzie PGE nie ma zasięgu.
      To tak jak by ORLEN reklamował na terenie Rosji (gdzie dziala Lukoil) swoje
      stacje benzynowe zlokalizowane w Polsce. Po namyśle reklama PGE ma jeszcze
      mniej sensu :-D.

A koszty tego poniosą ludzie, którzy płacą PGE za prąd. Czyli część z Was
      czytelnicy. By żyło się lepiej!!!
      • konik71 z Wrocka 29.01.10, 12:38
        Gość portalu: JOHNATHON napisał(a):

> A koszty tego poniosą ludzie, którzy płacą PGE za prąd. Czyli część <z Was
        czytelnicy. By żyło się lepiej!!!

No tak, a czy protestujesz że PGE sponsoruje Skrę Bełchatów?GKS Bełchatów, Turów
        Zgorzelec? Pewnie nie! Więc dlaczego przeszkadza Ci reklama stadionu?
        "Wóda czyni cuda":)))
    • Gość: Sulim PGE chce nasz stadion na Euro za 35 mln zł IP: 79.175.240.* 29.01.10, 06:03
      Dajcie spokój PO, PiS, Kościołowi, itp. wszędzie są ludzie porządni i kanalie.
      Kiedyś nazywało się to praniem brudnych pieniędzy.
      A w PGE świadczy o tym, że zarząd to sami "menadżerowie". Inżynier czy technik
      te pieniądze przeznaczyłby na modernizacji staroci jaka jest w tej firmie, ale
      wiadomo, że łatwiej, prościej i przyjemniej jest nic nie robić a brać kupę
      szmalu od ludzi i przeznaczać go na "wizerunek firmy". Nikt nie podskoczy, a
      przy okazji zastanie coś dla nich.
    • Gość: wiesiek o ile wzrośnie opłata przesyłowa? IP: *.ip.netia.com.pl 29.01.10, 07:23
      rozumie takie postępowanie firmy, która ma walczy o rynek. Ale PGE nie walczy.
      Zasada płać i płacz.
    • Gość: Lekomanek Nie jestem purystą językowym... IP: 195.205.81.* 29.01.10, 08:52
      ..ale wkurza mnie nazwa Baltic Arena. Całe życie myślałem że Polska
      leży nad Bałtykiem. Czy Niemcy, Francuzi czy Czesi wstydzą się swego
      alfabetu. Dobrze, że ten potworek językowy znika. Polacy więcej dumy
      ze swego języka. Naprawdę nie ma się czego wstydzić.
      • Gość: :D Re: Nie jestem purystą językowym... IP: *.chello.pl 29.01.10, 12:05
        musisz k..wa marudzic? jak by było po niemiecku to byłoby OstseeArena ;) bałtyk
        jest w PL języku, wiec ok. Stale sie zmienia język, to zywa materia, ludzie sami
        decydują co i jak, po kiego promowac na sile ął ęł w nazwach, w swiecie taka
        nazwa nie ma sensu, przykład wczorajszy mecz Asseco w nazwie sponsorzy poprawnie
        ale zamiast Sopot-> Sport, w 80% obcych stron (nawet bukmacherskich :D) to nie
        jest jakies dzialanie specjalne, ale wyjscie wlasnie do ludzi, na calym swiecie,
        nie tylko dla ciebie, bo czytasz smieszne ogonki.. sprawa bycia patriotą i
        zawłaszczanie takiego znaczenia przez niektórych idiotów to nie to samo! ..to
        kultura i utożsamianie sie z nią, dla przykładu moje dzieci wychowywane w UK
        więcej robią dla wizerunku Polski niż taki "naburmuszony Wolak" zawezajacy kazde
        znaczenie do wlasnej d**py
    • Gość: www a te fotki to skąd? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 09:07
      no raczej nie Gdańska
    • Gość: energetyk PGE chce nasz stadion na Euro za 35 mln zł IP: 217.197.79.* 29.01.10, 09:58
      Wydają ciężkie pieniądze na bzury na my zarabiamy marne grosze
    • Gość: adam12 Jeżeli ten stadion będzie się nazywał IP: *.infocoig.pl 29.01.10, 10:44
      Baltic Arena, to znaczy, że osoby odpowiedzialne za nadanie takiej nazwy są głupie.
      • Gość: :D Re: Jeżeli ten stadion będzie się nazywał IP: *.chello.pl 29.01.10, 12:09
        Hala cevs nazywa sie Quickloans arena i nikt nie płacze ze nazwa dotyczy
        szybkich pożyczek...uspokoj sie piniądz to piniadz!
    • czyli.kon.karne PGE chce nasz stadion na Euro za 35 mln zł 29.01.10, 23:00
      to jest dopiero MEGA WAŁEK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka