Gość: uf IP: *.chello.pl 05.03.04, 23:34 czy ktoś poda konkretne przyczyny sprzeciwu odbioru np. strażaków bądź innych służb? Trwające prace budowlane to mierny powód sprzeciwu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mareczek Re: DLA GAZETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 11:15 Ty ćmoku, a jak sobie wyobrażasz sprawdzenie prawidłowosci wykonania prac skoro te prace nie zostały wykonane??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostomir Re: DLA GAZETY IP: *.wmc.com.pl 06.03.04, 18:49 Zarzuty opisane w GW są pewnie słuszne ale z jakiego powodu prezes społki która zdołała w polskich realiach wybudować wielki i okazały kompleks handlowy został obrzucony wyzwiskami w komentarzu redakcyjnym.Tymczasem Manhattan daje pracę a Agora zwalnia personel,przenosząc co się da do Warszawy.Dlaczego dzielny redaktor GW nie grzmi pod adresem swoich przełożonych za "warszawocentryzm".Daleczego np. księgowość czy też dział kadr Agory nie mogą być usytuowane w Gdańsku lub Łodzi gdzie bezrobocie jest większe ?Dlaczego redaktorzy GW utyskujący nad marazmem gospodarczym w 3mieście nie zauważają własnego podwórka tj.Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Po co??? Re: DLA GAZETY IP: *.mad.it.pl 06.03.04, 22:35 Komentarz redakcyjny w Gazecie- na papierze znaczy, bo tu go nigdzie nie znalazłam- na poziomie kompromitującym! Nie rozumiem, jak można było coś takiego napisać, w takim tonie.... przecież nawet jeśli Gazeta stawia jakies zarzuty (mnie akurat nie przekonujące, ale to już pominę), to nie jest to powód do poprostu prostackiego komentarza, jaki dziś wydrukowano. Jest on niezrozumiały dla osoby czytającej w Gazecie artykuły w tej sprawie, minmo ich niezbyt korzystnego wydźwięku ogólnie, nie wiem jaki cel przyświecał redaktorowi, by coś takigo napisać. Jako czytelniczka chętnie poznałabym odpowiedź, bo ostre skrytykowanie bardzo korzystnej inwestycji dla Gdańska jest jak dla mnie bezcelowe i wzbudzajace ogólną, i tak już wszechobecną, złość, zawiść i niechęć nawet mieszkańców, którzy czytając gazety, naiwnie im wierzą i wyrabiają sobie, często niepotzrebnie negatywne zdanie na wiele tematów. Nie ma to jak pogrążac się w złości i inych ww. PO CO TO????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre duszki Re: DLA GAZETY IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 23:04 Słuchajcie mamy tu na ziemi gdańskiej specjalistę białostockiego od przetargów Macieja Małkowskiego, który bez żadnej żenady dokończy ta marną budowlę, no może nie sam przy pomocy Adama Dziedzica i jego uniwersalnej firmy z Aqua System czytaj Fire Max! Ma chłopak doświadczenie i dojście do strażaków… Odpowiedz Link Zgłoś