Dodaj do ulubionych

Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać

IP: *.gdynia.mm.pl 08.08.10, 14:47
zycze powodzenia w poszukiwaniach.

mam troche dosc tej sprawy majac na uwadze tysiace zaginionych kazdego roku w
Polsce o ktorych informuje jedynie portal zaginieni.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.10, 15:17
      może dzięki właśnie tej sprawie,problem zaginięć trochę się nagłośni w naszym kraju?
      • Gość: asik Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.limes.com.pl 08.08.10, 15:22
        policja, rudkowski wiedza co robia, na razie prasa pisze ale za
        miesiac sprawa ucichnie.
        • Gość: sabriel Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.chello.pl 08.08.10, 15:29
          Współczuje tej kobiecie.
          Z pewnością przeżywa dramat, ta straszna niepewność...
          Niby, póki ciała nie odnaleziono, to jest nadzieja, ale rozsądek podpowiada co
          innego.
          W zasadzie tylko wyborcza podtrzymuje temat zaginięcia tej dziewczyny,na innych
          portalach się o tym nie pisze.Temat się już przejadł.
      • Gość: kolargol Re: Zaginięcie Iwony IP: *.net.stream.pl 08.08.10, 15:58
        To akurat jest problem nietrzezwej nastolatki lekkomyslnie szlajajacej sie noca
        samotnie po pelnym pulapek terenie. Wspolczuje rodzinie, ale gdyby kozka...
        • Gość: Croyance Re: Zaginięcie Iwony IP: 87.115.71.* 05.01.12, 20:29
          Bzdury piszesz i jestes strasznie niezyczliwy. Nietrzezwy czy nie, nikt nie ma prawa odebrac takiej osobie zycia. Nie wszystkiego w zyciu da sie uniknac i obwinianie ofiary - tak popularne w Polsce - jest strasznym swinstwem.
    • Gość: inka Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.10, 15:28
      iwona moga zostac zabita i wrzucona do morza prad zabral cialo
      ja bym zaczal od przeszukanie hoteli i pokazania zdjec hotelarzom
      zobaczylbym monitoring z hoteli potem ze stacji benzynowych
      przegladnal wszytkie osoby ktore przylecialy/przyplynely do
      trojmiasta porownal ze zdjeciem tego goscia teraz nasza elita
      kryminalna siedzi za granica teorii jest wiele wspolczuje matce
      • Gość: kecja86 Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.chello.pl 08.08.10, 17:12
        Prąd zabrał??....co Ty wygadujesz..wrzucona w zatoce juz by wypłyneła na
        brzeg...proszę zauważyć że sprawca miał z tydzień żeby wywieść i ukryć zwłoki...
    • Gość: pikuś Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 15:39
      ładne, etyczne zachowanie reporterki...szacunek
    • Gość: opinia Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.net.stream.pl 08.08.10, 15:44
      Mnie się wydaje, że Iwona żyje, tylko jest gdzieś przetrzymywana, w jakimś prywatnym domu. Zastanawia mnie ciąg przyczynowo skutkowy, mianowicie kłótnia ze znajomymi i późniejsze zniknięcie Iwony. Mam wrażenie, że jest w to zamieszany jakiś obserwator tej kłótni. Iwona przez tą kłótnie mogła zwrócić na siebie czyjąś uwagę i ten ktoś się doczepił.
    • Gość: ap zasieg kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 15:44
      Na opublikowanym filmie z monitoringu kolo "Bacowki" w Jelitkowie www.youtube.com/watch?v=ayH660GD8gU widac, iz liscie pobliskiego drzewa niestety bardzo zaslaniaja widok kamery w kierunku Brzezna. Bez tego ograniczenia kamera moglaby obejmowac swoim zasiegiem znacznie dluzszy odcinek sciezki nadmorskiej. Mam nadzieje, iz odpowiednie sluzby przyciely w miedzyczasie drzewa ograniczace pole widzenia kamery monitoringu.
    • Gość: marecki [...] IP: *.fn.pl 08.08.10, 16:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Eve Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.chello.pl 08.08.10, 16:11
      A skąd wiesz? Nosisz takie? Chyba nosisz - stąd te durne teksty;/.
    • three-gun-max Uubiony chwyt Wyborczej 08.08.10, 16:13
      "Zaginięcie Iwony stało się najgłośniejszą sprawą tego typu od lat."

Hehe, najpierw wyborcza pisze codzień o jakiejś sprawie a potem, że stała "SIĘ" najgłośniejsza ;-)) Jasne, sama SIĘ stała ;)
      • pamejudd Celna uwaga. 09.08.10, 02:43
        Rzeczywiscie - nie zauwazylem zeby inne ogolnopolskie media poswiecaly jej tyle czasu.

Zastanawia tez stezenie informacji o udziale Rutkowskiego w tych poszukiwaniach...
    • Gość: landrynka Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać IP: *.chello.pl 08.08.10, 16:22
      mi się wydaje że ona już nie żyje naprawdę ... że ten koleś z ręcznikiem
      zrobił jej krzywdę bądź dalej jakiś dwóch psycholi...potem ja przetrzymywali i
      w końcu zabili bo co mają z nią zrobić trzymać w nieskończoność?wierzę panu
      jackowskiemu mojej babci znajomy też korzystał z jego usług powiedział że leży
      zabity i ciało odnaleziono.
      żal mi rodziny i matki najbardziej :( od dwóch dni mi się wydaje że ona nie
      żyje...jakoś wcześniej miałam nadzieję :( biedna iwona znałam ją...teraz żeby
      ciało odnaleźli...:(:(:(

a jej mama ma naprawdę dużo odwagi i widać że się na załamała i będzie szukać
      swojej pociechy asz do końca!

również widziałam ta opinię na forum wizaż jak można takie głupoty pisać?to
      jest ściema wszystko...ludzie nie mają co robić i jakieś 15 latki
      wymyślają!!!opanujecie się trochę!!! jakąś gó...ara myśli że wklei coś na
      każdym artykule i że ktoś w to uwierzy!żałosne.jak można tak oczerniać
      dziewczynę która lubiła chodzić na imprezy?gdybym była mamą iwonki na pewno
      bym już podała ta osobę lidię90 aby policja ją sprawdziła.mam nadzieję że mama
      jej tego nie czyta! już były ploty że znaleziono jej ciało i takie tam jakoś
      bezskutecznie.wszyscy tylko żyrują na nieszczęściu innych co w tym złego że
      dziewczyna lubiła imprezować?każdy chodzi na imprezy.ale to nie znaczy że
      teraz można z kogoś robić pierwszą lepsza jakąś szmatę!
      ja ją znałam i nie była taka ja opisuje anonimowa lidia!!!chce tylko wzbudzić
      prowokację ale w końcu widocznie ma taki iloraz inteligencji!

• Gość: Na Wizaż Landrynko, idź na forum Wizaż i porozmawiaj IP: 81.219.69.* 09.08.10, 19:33
        Landrynko, idź na forum Wizaż i porozmawiaj sobie a autorką, skoro piszesz, że dobrze znasz Iwonę.

Na razie wklejasz tylko ten sam tekst przy każdej okazji oskarżając autorkę o kłamstwa.

Chętnie przeczytałbym taką konfrontację dwóch koleżanek Iwony.

Tu masz dla przypomnienia link do dużej dyskusji
        wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454412&page=56
        Tu nikt z tobą dyskutować nie chce i twoich wyzywających od piętnastoletnich g...niar wpisów nie komentuje.
        • Gość: barbie Rej IP: 109.243.4.* 12.08.10, 19:28
          alez wy jestescie naiwni oni chca kase na tym zrobic a wy lykacie
          kazde gowno,ale jak to polska malo inteligenyna i glupkowata
    • agus2412 Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s 08.08.10, 16:34
      Szanse na znalezienie Iwony całej i zdrowej są już naprawdę małe. Mam nadzieję
      jednak, że nastąpi jeszcze jakiś przełom w poszukiwaniach.
      • klopsiki7 Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s 08.08.10, 16:57
        Dokładnie, trzymam kciuki za Mamę i córkę.
      • Gość: ja Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.icpnet.pl 08.08.10, 17:05
        Szanse są ,należy działać.Ale widać po tym co się dzieje w trójmieście(krwawe
        porachunki mafijne)jest to miasto niebezpieczne.Jak policja może tolerować te
        gangi trójmiejskie?
    • Gość: goscv Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 16:47
      Co za idiotyczny tekst!
    • Gość: do rockville Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: 158.75.38.* 08.08.10, 16:52
      Jesteś głupi- bezdennie, bezinteresownie głupi...I okrutny. Zyczę Ci
      podobnych przeżyć jakie stały sie udziałem tych kobiet. Naprawdę,
      mam nadzieje że moje życzenia dla ciebie sie spełnią!
    • Gość: pawel ogolna refleksja na temat sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 16:53
      Ciekawa rzecza jest, ze sprawa ta pokazuje jak zle zdanie mamy o
      policji.
      W normalnym kraju, zakladam, ze, nawet biorac wzglad na towarzyszace
      sprawie emocje, ludzie jednak ufaliby w to, ze policja robi wszystko
      zeby wyjasnic te sprawe. A tymczasem u nas sporo internautow
      wychodzi z zalozenia, ze o sprawie wiedza tyle co policjanci albo i
      wiecej i otwarcie mowi sie, ze gdyby nie medialnosc sprawy i swoista
      rywalizacja z detektywem Rutkowskim, to policja juz w ogole nic by
      nie robila.

Czy naprawde z nasza policja jest tak tragicznie? Chce wierzyc, ze
      jednak nie..

Sam zlapalem sie na tym, ze sledzac rozne komentarze na forach
      pomyslalem sobie "ciekawe czy policja tez tak mysli?" "czy biora pod
      uwage taka ewentualnosc?" albo "czy naprawde dokladnie przeszukali
      teren?". Po namysle stwierdzam jednak, ze milczenie policji to nie
      tyle brak jakichkolwiek postepow w sledztwie, ile rzecz calkiem
      normalna. Po pierwsze, ujawnianie wszstkich faktow ze sledztwa, moze
      mu tylko zaszkodzic. Po drugie, nie ma po prostu takiej praktyki.

To, ze na forach 3 tygodnie po zniknieciu dziewczyny wciaz poruszane
      sa kwestie zostawienia kluczy na balkonie, istoty sprzeczki Iwony ze
      znajomymi, albo jej ewentualnego "podwojnego zycia", nie swiadczy o
      tym, ze policja oraz detektyw Rutkowski (co by o nim nie mowic) juz
      dawno tych spraw jednoznacznie nie wyjasnili... Dlatego, choc
      medialnosc sprawy, spotegowala zainteresowanie zniknieciem Iwony i
      spontaniczny, szczery odruch wsparcia w internecie, nie sadze, zeby
      te internetowe sledztwa ani samo zainteresowanie mediow cokolwiek
      realnie pomogly. A zeby nie byc goloslownym, sprawa Madeleine McCann
      byla jeszcze duzo glosniejsza w Anglii i Portugalii, a dziewczynki i
      tak nie odnaleziono.....

• Gość: una Re: ogolna refleksja na temat sprawy IP: *.icpnet.pl 08.08.10, 17:11
        Jak ufać policji? Wjeżdzam z Niemiec do Wrocławia o 5 rano,a tu banda zbirów
        wychodzi na peron autobusowy i okrada podróznego?Autokar pojechal dalej z
        poszkodowanym(bo przeciez liniowy nie będzie czekał)
        Ja idę na nocny posterunek na dworcu PKP,a tam policjant na wpół spiąco z nogami
        na stole pyta mnie się czy złodzieje byli ubrani w garnitury?mieli
        kapelusze?wyrażnie sobie kpil,albo nie wiedzial ze durnia z siebie robi.I jak tu
        ufać policji?Szkoda że tego nie nagralam.
        • Gość: pawel Re: ogolna refleksja na temat sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 17:27
          hm, no tak, chociaz nie wiadomo jakie zachowanie policji jest
          regula, a jakie wyjatkiem.... (ja sam nie mialem z nia do czynienia,
          ale wierze, ze pracuja tam tez uczciwi ludzie, ktorzy sa dobrzy i
          naprawde im zalezy na sprawie, skadinad nie raz slyszymy, ze
          policjant po cywilnemu zginal, jak chcial uspokoic jakichs
          chuliganow itp)

W kazdym razie moze zle sie wyrazilem. Nie chodzilo mi o zaufanie do
          policji sensu stricto (o to tez, ale nie takie bylo glowne
          przeslanie mojego postu), tylko bardziej o to, ze mimo wszystko, co
          by o tej policji nie sadzic, maja oni dostep do znacznie wiekszej
          ilosci informacji o sprawie niz wszyscy "detektywi internetowi".

Bylby to swoisty ewenement gdyby "pospolite ruszenie" internautow,
          (z ktorych znaczna czesc nie znala dziewczyny osobiscie) w istotny
          sposob przyczynilo sie do wyjasnienia tej sprawy poprzez wlasne
          poszukiwania i "sledztwa"... mysle, ze policja mimo wszystko robi
          duzo wiecej, niz nam mowi.
        • Gość: s-1 Re: ogolna refleksja na temat sprawy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.10, 17:33
          Dobrze, że Cie nie pokusiło z tym nagraniem miałbyś kłopoty jak facet w Koninie
          Artykuł wyjątkowo dobry, narzuca się bardzo wiele refleksji na temat samych
          procedur poszukiwań zaginionych i pytanie czy tym na pewno powinna zajmować
          się nasza policja
          w tym wymiarze w jakim jest postrzegana?
    • Gość: yrbgqhvp Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 22:11
      Bardzo współczuję. Trzymam kciuki.
    • Gość: Gość Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać IP: *.wroclaw.mm.pl 09.08.10, 07:17
      Bardzo współczyuję rodzicom Iwony. Życzę im z całego serca powodzenia. Trzymam
      kciuki.
    • ze_verde Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać 09.08.10, 11:17
      Rutkowski i ten jasnowidz to dwie pijawki działające razem.
      "pan wielki największy polski detektyw" to zwykły burak i złodziej, sprawa zrobiła się medialna to zainkasował 15 tys. złotych i nic nie robi, tak jak było w sprawie Olewnika.Matka zdesperowana ale niestety dała się im oszukać...
      • Gość: Sprzeczności Sprzeczności IP: 81.219.69.* 09.08.10, 19:26
        Jest przeciętną, ciężką pracującą kobietą. Zarabia dobrze tylko w sezonie. - Oszczędności? - uśmiecha się blado. - Mieszkanie na kredyt. Fakt, dobre osiedle, ale kredyt trzeba spłacić. Żyjemy z dnia na dzień, tak jak każdy. Teraz wiosną, przed maturą Iwony, zadłużaliśmy się na jej korepetycje

trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8199234,Dlaczego_wszyscy_szukaja_Iwony_Wieczorek_.html
        Dlaczego wszyscy szukają Iwony Wieczorek?

1. Młoda, ładna dziewczyna wychodzi z przyjaciółmi na zabawę. Niedawno dobrze zdała maturę, czeka na potwierdzenie, że została przyjęta na studia. Pochodzi z dosyć dobrze sytuowanej rodziny.

Droga Gazeto Wyborcza,
        zdecydujcie się, jaką wersję lansować.
        • Gość: Mija Re: Sprzeczności IP: *.chello.pl 09.08.10, 22:37
          Zamiast zajmowac się pierdołami tzn. która wersja jest prawdziwa to
          bierz się do roboty i pomóż szukac - nie marnuj energii na
          bezsensowne komentarze. Jakie to ma znaczenie z jakiej rodziny
          pochodzi - w obliczu śmierci jesteśmy równi - znasz to? No to miło.
        • niedowiary77 Re: Sprzeczności 19.08.10, 15:50
          Dosyć dobrze sytuowanych rodzin w Polsce miliony od czasu jak średnia klasa
          społeczna upadla, tylko co niejedni jej przedstawiciele oczko w górę awansować
          zdołali i nie tyle sprzeczności co takt, ogłada i potrzeba chwili wymaga od
          człowieka pewnych zachowań jak i umiejętności zastosowania słowa - prawda?
    • Gość: jola Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 14:17
      życzę wytrwałości i determinacji, a przede wszystkim odnalezienia córki!jestem
      z Panią całym sercem !
    • Gość: honey Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 17:00
      Nie rozumiem po co ten artykuł? Żeby pokazać, że to zwykła przeciętna
      rodzina, która ledwo wiąże koniec z końcem?Chyba biedni i przeciętni
      finansowo ludzie nie biorą kredytu na mieszkaniu na luksusowym
      osiedlu.
    • Gość: film Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać IP: *.lanet.net.pl 09.08.10, 17:18
      www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU nie przestawajmy szukać!
      • pamejudd Kurna, wali mnie ta wasza tirowka... 10.08.10, 19:48
        Mam w dupie jej los i chrzanie to czy znajdzie sie, czy nie. Cala ta sprawa polaczona z nachalnym lansowaniem kryminalisty zaczela mnie wnerwiac.
        • sauber1 Re: Kurna, wali mnie ta wasza tirowka... 10.08.10, 20:09
          pamejudd napisał:

> Mam w dupie jej los i chrzanie to czy znajdzie sie, czy nie. Cala ta sprawa pol
          > aczona z nachalnym lansowaniem kryminalisty zaczela mnie wnerwiac.

Niemniej jednak niektóre choroby da się jeszcze leczyć, pomyśl o dobrym lekarzu
          i póki co daruj sobie ... zamilcz, proszę !!!
    • Gość: gość Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.chello.pl 09.08.10, 18:55
      masz dość tej sprawy?człowieku zastanów się!
      matka robi rozgłos,próbuje na wszystkie sposoby odnaleźć swoją córkę
      ,jasnowidz,tv,Rutkowski,internet i wszystko co tylko jest możliwe a ty masz
      czelność pisać że masz dość?lepiej się nie wypowiadaj, bo matka przynajmniej coś
      robi żeby dowiedzieć się co się stało z jej CÓRKĄ, a nie tylko opłakuje ją w
      domu.gdyby wszystkie rodziny zaginionych tak się starały to pewnie więcej by się
      znalazło i nie było by tak wielu nie wyjaśnionych spraw
      jak widać na policje nie ma co liczyć,mają tylko jedno nagranie na którym cały
      czas się opierają zamiast zabrać się do roboty i myślenia!!
      • andreas077 Re: I nigdy nie przestanę cię szukać ... 09.08.10, 22:43

Dopóki walczymy, jesteśmy zwycięzcami!!!

I nigdy nie przestaniemy Cię szukać wszyscy, w jedności siła i moc potęgi !
        • jumanji_7 wszystko się kiedyś kończy i ten temat też musi 10.08.10, 15:26

• Gość: lala la Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 15:09
      Na jednym z portali internetowych znalazłam następujący tekst dotyczący
      zaginięcia Iwony Wieczorek z Gdańska. Może warto sprawdzić ten trop i odszukać
      dziewczynę, która to napisała. Witam Dziewczyny. Czytam to forum od dłuższego
      czasu ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac. Minelo juz tak duzo czasu i
      bardzo sie martwie i niepokoje o Iwone. To wszystko juz zbyt dlugo trwa a ja nie
      moge spac nocami. Mniej wiecej od polowy roku 2008 Iwona zaczela umawiac sie z
      facetami z czatu Trojmiasto Wirtualnej Polski na spotkania sponsorowane. Przez
      ten czas Iwona poznala bardzo wielu facetow zupelnie roznego pokroju. Byli
      eleganccy faceci na poziomie, jak rowniez pelni wiesniacy i patologiczne
      osobniki. Iwona opowiadala ze kilka razy zdarzylo jej sie nawet od razu uciec od
      goscia z samochodu. Duma ktoregos z nich mogla poczuc sie urazona przez to ze
      Iwona nie chodzila z kazdym kto dawal 200 zlotych. Taki osobnik mogl okazac sie
      pozniej dla niej niebezpieczny. Mysle ze nie ma to juz wiekszego znaczenia gdyz
      Iwona mniej wiecej od lata 2009 skonczyla z umawianiem sie facetami z czatu.
      Zrobila to dlatego ze w Dream Clubie w Sopocie wylowil ja ( z reszta jak setki
      innych dziewczyn na przestrzeni lat nijaki Krystian (Krystek) z Sopotu. Jest to
      znany trojmiejski alfons rekrutujacy mlode prostytutki dla klientow z wyzszej
      polki. Facet ma jakies 60lat, taki szczuply, mlodziezowo sportowo ubierajacy sie
      (czesto w berecie) grajacy w tenisa - wiecie taki typ wiecznie mlody. Generalnie
      nie daje dziewczynom zadnych srodkow typu pigulka gwaltu - ale ma naprawde
      wysokie umiejetnosci psycho persfazyjne i kazda z mlodych dziewczyn z checia
      zaczyna pracowac dla klientow. Jednym z jego klientow jest nijaki Mariusz O.
      Sama bylam niejednokrotnie u niego na imprezie w jego domu i dzialy sie tam
      naprawde mocne rzeczy. Imprezy trwaja czasami po kilka dni - od piatku do srody
      - i to nie sporadycznie. Osobiscie mi sie nie zdarzylo ale slyszalam od
      dziewczyn ze dodawali dziewczynom PG600 czy koks. Mariusz mieszka jakies
      500metrow od miejsca w jakim kamery zarejestrowaly Iwone tamtej nocy, zaraz kolo
      rzeczki w Jelitkowie. Widzialam Iwone u niego na imprezie ze dwa razy - ale wiem
      ze chodzila czesciej. Domniemam tylko ze jesli w gre wchodzilo by
      przetrzymywanie to jest to jakas opcja gdyz jest to bardzo duzy dom. Sama nie
      wiem czy moze byc jakis zwiazek. lidia90 Ja mieszkam w drugim końcu Polski, ale
      sprawa Iwony bardzo mnie poruszyła i na bieżąco śledzę wszystkie nowe informacje.
      • jumanji_7 Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s 11.08.10, 16:03
        Gość portalu: lala la napisał(a):

> Na jednym z portali internetowych znalazłam...

Ooo gratuluję wyjątkowej spostrzegawczości i błyskotliwego intelektu, ale może
        lepiej na Enterii się trochę nauczyć a potem tu na poważnej gazecie zagościć,
        nie zmuszam lecz sugeruje tylko, tyle różnych czatów, można się intelektualnie
        podciągnąć, tym bardziej, że nic to nie kosztuje - prawda? ;)
    • Gość: gosć Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać IP: *.lomza.mm.pl 11.08.10, 22:09
      życzę z całego serca by Iwona odnalazła się jak najszybciej cała i zdrowa...
    • Gość: kolesiowka Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: 109.243.4.* 12.08.10, 19:04
      zrobic z tego kaseto wszystko po to by
      • Gość: barbie Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s IP: 109.243.4.* 12.08.10, 19:16
        sluchajcie prostytuowala sie a matka gdzie wtedy byla?nagle sie
        obudzila jak corka zniknela
        • 50v Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s 12.08.10, 20:51
          na ile ta wersja wydarzeń jest przekonywująca najbardziej ?
    • Gość: Axana Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię szukać IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 12:04
      Mam nadzieję, że Iwona się odnajdzie. Jestem całym sercem z nią i rodziną
      zaginionej. Będę się modlić o odnalezienie Iwony..
      • 50v Re: Zaginięcie Iwony. I nigdy nie przestanę cię s 19.08.10, 01:02
        Gość portalu: Axana napisał(a):

> Mam nadzieję, że Iwona się odnajdzie. Jestem całym sercem z nią i rodziną
        > zaginionej. Będę się modlić o odnalezienie Iwony..

A w czym ci tu modły pomogą, jak już coś się stało, a być może z głodu umarła
        jak znikąd pomocy ?
        Ile życie ludzkie warte, puszkę Coli? :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka