gepart_czester 18.04.04, 13:29 kupię pudla, pieska najlepiej czarnego. Jestem z Gdańska. Proszę o kontakt przez e-mail gepart_czester@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: le tylko pudla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 14:16 Może najpierw zajrzyj do schroniska dla zwierząt i tam coś poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester Re: tylko pudla? 18.04.04, 15:02 zdziwilbys sie... zagladalam znalazlam slicznego malego psiaka, ktoremu ze lzami w oczach musialam odmowic domu poniewaz jestem alergiczka. moge miec tylko zwierzaka, ktory nie gubi siersci - takie sa pudelki. mialam pudla - sa cudowne, kochane, prawdziwi przyjaciele. szukam wlasnie takiego stworzonka, ktoremu bede mogla dac milosc i cieplo. nie zalezy mi na rodowodzie, za to zalezy na nie wysokiej cenie. nie musisz byc taki niegrzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: tylko pudla? 18.04.04, 19:17 Mysle, ze jemu chodzilo o to, ze mozesz pudelka znalezc w sierocincu. Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester Re: tylko pudla? 18.04.04, 23:22 :) "kiedy sie wypelnia dni i przyjdzie..." na mnie pora nie bede musiala szukac pudelkow w sierocincach bede miala wlasne czesterki na dzis szukam pudelka, ktoremu zagwarantuje dom i z ktorym pobiegam po parku niedaleko mojego domu:)))) gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > Mysle, ze jemu chodzilo o to, ze mozesz pudelka znalezc w sierocincu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: tylko pudla? 18.04.04, 23:36 No wiec tlumacze Ci, ze mozesz przygarnac pudelka z sierocinca:) Tzw. dobry uczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: tylko pudla? 19.04.04, 08:56 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > No wiec tlumacze Ci, ze mozesz przygarnac pudelka z sierocinca:) Tzw. dobry > uczynek. Skoro Czester napisala, ze zagladala do schroniska i nie znalazla takiego pudelka, to znaczy, ze dobrze zrozumiala ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: tylko pudla? 19.04.04, 00:05 Przepraszam, że poczułaś się urażona, ale pisałem w pośpiechu i stąd może taka szorstka forma. Ja swoja psinę mam ze schronska, a jest juz ze mna od 10 lat. Jest niewiarygodnie przyjacielską suką. Niestety ostatnio choruje mi na cukrzycę. Rzeczywiście, jeżeli masz alergię to poza pudlem i afganami nic nie znajdziesz. Chińskie pieski (bez sierści) są, jak i afgany, bardzo drogie. naprawdę podzwoń po schroniskach, może gdzieś jakiś pudelek lub kundelek- pudelek się znajdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester Re: tylko pudla? 19.04.04, 09:35 :) dziekuje za mile slowa:))) masz racje, ze pieski ze schroniska sa bardzo przyjacielskie - po prostu trzeba do nich umiec dotrzec. wiem, ze biorac takiego psiaka zyskujesz prawdziwego przyjaciela na bardzo dlugi czas. taki piesek znaczeni bardziej umie docenic, ze znalazl prawdziwy dom niz te z rodowodami - napuszone lale. moi rodzice maja pudelka - kundelka. pies nie ma rodowodu a jest tak wspanialy i jestem pewna, ze moglby oddac zycie za swoich wlascicieli. poniewaz do niedawna mieszkalam z rodzicami jestem przyzwyczajaona do psiaka i teraz w moim mieszkaniu po prostu barzo bardzo mi go brakuje:(. mam nadzieje, ze niedlugo znajde czworonoga. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Jest pudel!!! 23.04.04, 12:28 W schronisku w Sopocie jest pudel - nie jest to jednak młody pies. Ma około 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś