Dodaj do ulubionych

kupię pudla

18.04.04, 13:29
kupię pudla, pieska najlepiej czarnego. Jestem z Gdańska.
Proszę o kontakt przez e-mail
gepart_czester@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: le tylko pudla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 14:16
      Może najpierw zajrzyj do schroniska dla zwierząt i tam coś poszukaj.
      • gepart_czester Re: tylko pudla? 18.04.04, 15:02
        zdziwilbys sie... zagladalam
        znalazlam slicznego malego psiaka, ktoremu ze lzami w oczach musialam odmowic
        domu poniewaz jestem alergiczka. moge miec tylko zwierzaka, ktory nie gubi
        siersci - takie sa pudelki. mialam pudla - sa cudowne, kochane, prawdziwi
        przyjaciele. szukam wlasnie takiego stworzonka, ktoremu bede mogla dac milosc i
        cieplo. nie zalezy mi na rodowodzie, za to zalezy na nie wysokiej cenie.
        nie musisz byc taki niegrzeczny.
        • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: tylko pudla? 18.04.04, 19:17
          Mysle, ze jemu chodzilo o to, ze mozesz pudelka znalezc w sierocincu.
          • gepart_czester Re: tylko pudla? 18.04.04, 23:22
            :) "kiedy sie wypelnia dni i przyjdzie..." na mnie pora nie bede musiala szukac
            pudelkow w sierocincach bede miala wlasne czesterki
            na dzis szukam pudelka, ktoremu zagwarantuje dom i z ktorym pobiegam po parku
            niedaleko mojego domu:))))

gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała:

> Mysle, ze jemu chodzilo o to, ze mozesz pudelka znalezc w sierocincu.
            • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: tylko pudla? 18.04.04, 23:36
              No wiec tlumacze Ci, ze mozesz przygarnac pudelka z sierocinca:) Tzw. dobry
              uczynek.
              • orissa Re: tylko pudla? 19.04.04, 08:56
                gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała:

> No wiec tlumacze Ci, ze mozesz przygarnac pudelka z sierocinca:) Tzw. dobry
                > uczynek.

Skoro Czester napisala, ze zagladala do schroniska i nie znalazla takiego
                pudelka, to znaczy, ze dobrze zrozumiala ;-)
        • leszek.sopot Re: tylko pudla? 19.04.04, 00:05
          Przepraszam, że poczułaś się urażona, ale pisałem w pośpiechu i stąd może taka
          szorstka forma. Ja swoja psinę mam ze schronska, a jest juz ze mna od 10 lat.
          Jest niewiarygodnie przyjacielską suką. Niestety ostatnio choruje mi na
          cukrzycę. Rzeczywiście, jeżeli masz alergię to poza pudlem i afganami nic nie
          znajdziesz. Chińskie pieski (bez sierści) są, jak i afgany, bardzo drogie.
          naprawdę podzwoń po schroniskach, może gdzieś jakiś pudelek lub kundelek-
          pudelek się znajdzie.
          Pozdrawiam
          • gepart_czester Re: tylko pudla? 19.04.04, 09:35
            :) dziekuje za mile slowa:)))
            masz racje, ze pieski ze schroniska sa bardzo przyjacielskie - po prostu trzeba
            do nich umiec dotrzec. wiem, ze biorac takiego psiaka zyskujesz prawdziwego
            przyjaciela na bardzo dlugi czas. taki piesek znaczeni bardziej umie docenic,
            ze znalazl prawdziwy dom niz te z rodowodami - napuszone lale.
            moi rodzice maja pudelka - kundelka. pies nie ma rodowodu a jest tak wspanialy
            i jestem pewna, ze moglby oddac zycie za swoich wlascicieli. poniewaz do
            niedawna mieszkalam z rodzicami jestem przyzwyczajaona do psiaka i teraz w moim
            mieszkaniu po prostu barzo bardzo mi go brakuje:(. mam nadzieje, ze niedlugo
            znajde czworonoga.
            pozdrawiam
    • leszek.sopot Jest pudel!!! 23.04.04, 12:28
      W schronisku w Sopocie jest pudel - nie jest to jednak młody pies. Ma około 5
      lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka