Gość: Prokuratura IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 18:08 powinna zdjąć tą hucpę pani P. zwanej panią Pod. Wraz z jej janczarami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.11, 18:45 hipokryzja! Najpierw pani Pomaska postulowała ograniczenie reklam z twarzami polityków w mieście, a teraz sama wywiesza okropne banery na świeżo odremontowanych ciągach tramwajowych! To po pierwsze zaśmieca ład przestrzenny. Po drugie jest nieuprawnioną reklamą wyborczą i takiego polityka, który omija prawo, jakie sam wcześniej ustanowił, ja na pewno nie wybiorę! Dlaczego miła pani poseł nie prowadziła porad przez całą swoją kadencję? Skąd nagle ta mobilizacja na 3 miesiące przed wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś
komtusz Re: Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawn 19.07.11, 19:22 Kilka tygodni temu na gdańskim WPiA z okazji konferencji dot. think-tanków wyjaśniała na czym polega zakaz billboardów i mówiła, jakie z tego płyną zalety. A teraz widać jaka to hipokryzja. Ale to standard w PO - nie ma co się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Tak to wyjatkowa hipokryzja tej nieudolnej kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.11, 07:18 Ale cóż się dziwić, ona NICZEGO sobą nie prezentuje, jedyne co ma to to zdjęcie sprzed wielu lat które wywiesza gdzie może. W Warszawie za wycieraczki też wkładają takie fotki, dokładnie takie samo zaśmiecanie miasta. Tylko że pani Pomaska robi to za pieniądze podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Laksa-Pomaska IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 18:53 Jestem wredną szowinistyczną świnią. Plakaty Pomaskiej to hucpa, omijanie prawa i zaśmiecanie miasta - zgadzam się. W snesie tzw. przyzwoitości i etyki - dno. Ale ładna z niej laska, to fakt. Nie wiem, na ile jest nadęta, bo jej nie znam osobiście, ale miło poptrzeć na zdjęcia. I oto temat do dyskusji ogólnopolskiej: czy ładnemu (zwłaszcza młodej kobiecie) więcej wolno? czy artyście więcej wolno dyskusja się odbyła (vide reżyser Roman Polański i vide scenarzysta-senator Piesiewicz). Jak dla mnie Pomaska mogłaby obwiesić swoim wizerunkiem całe miasto. Byle bez żadnych napisów. Wystarczyłoby, aby na nią poaptrzeć. Pomaska na Komorowskiego, Pomaska na Tuska, albo chociaż Pomaska na Adamowicza (znaczy się na funkcję). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyim maślanym Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawnych IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 19:02 oczętom ta pani zawdzięcza swoją pozycję ? Może nie tylko, ale już w kwestie budowy nie będziemy wchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już się ślinię Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawnych IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 19:05 poznawszy potencjał intelektualny tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odsprzedam Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawnych IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 19:08 kwestionariusz ( ankietę) osobowy tych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawnych IP: *.chelmnet.pl 19.07.11, 19:25 ta pani to jakś kompromitacja.. po wybudowaniu tzw "tramawaju na chełm" wzięła się za porady prawne: 22 porady do końca kadencji buaha hah a nieważne że nic się nie robi, najważniejszy jest piar ktoś zmierza na tę panią jeszcze głosować? ja nie i innych będę przestrzegał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomaska tramwaj Re: Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawn IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 19:30 Śmiechu warte, przecież ta pani tego nie budowała, bo budować nie mogła gdyż nie jest w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawnych IP: *.limes.com.pl 19.07.11, 21:22 To jest przykład dla społeczeństwa jak omijać prawo. Wstyd Pani poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaneta Re: Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawn IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 22:00 Pani Agnieszko trzymam kciuki , ma Pani mój głos . Proszę się nie przejmować tą peplaniną ludzi wiecznie niezadowolonych z pis , PO i tak wygra pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozdro smd... Re: Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawn IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 23:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Posłanka Pomaska zdejmuje reklamy porad prawn IP: *.host.witnet.pl 20.07.11, 07:56 Wsadź se tego swojego kciuka w doopę, jak nie widzisz obłudy i hipokryzji tej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Słusznie, a opozycję się skaże i pozbawi dotacji w IP: *.net.stream.pl 19.07.11, 22:19 następnych latach. I pozamiatane. Szkoła pinocheta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytia Zofia IP: *.ip.jarsat.pl 19.07.11, 23:56 w serialu Dom,jest taka wlasnie polityczka,ktora w miare zmian kaze nazywac sie Zosia albo Zoja- Odpowiedz Link Zgłoś