petelka 10.04.02, 11:19 Tak cicho, niepostrzeżnie stuknęło nam 23000. A gdzie te fanfary, szampan? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:30 petelka napisał(a): > Tak cicho, niepostrzeżnie stuknęło nam 23000. A gdzie te fanfary, szampan? :))) Rzeczywiście????? No to brawa i hurrra!!!!!! Pętelko, same będziemy szampanić???? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:39 Przygotowałam więc trzeci kieliszek. A może od razu wyciągnąć więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:47 zoppoter napisał(a): > TAK O!!!!!! Nasze zdrowie forumowe!!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:34 lucy_z napisał(a): > Rzeczywiście????? No to brawa i hurrra!!!!!! Pętelko, same będziemy szampanić? > ??? Może same zaczniemy, a potem inni, gdy wyczują bąbelki, to się dołączą.:))) To co Lucy, zaczynamy? To otwieraj tego szampana.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:46 petelka napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > > Rzeczywiście????? No to brawa i hurrra!!!!!! Pętelko, same będziemy szamp > anić? > > ??? > > Może same zaczniemy, a potem inni, gdy wyczują bąbelki, to się dołączą.:))) > To co Lucy, zaczynamy? To otwieraj tego szampana.:))) > Już gotowy ......... lecą, lecą bąbelki;))))) Myślę, że i Kasia zerka tu od czasu do czasu i może z nami poszampani;)) Hmmmmmm cztery baby!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:48 Zara, zara, ja tera wybyc muszę, więc odłożcie mi moją działkę. I bawcie się dobrze. Zoppoter, zarabiasz na dobre piwo za kubizm odpowiedzi na tym wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:52 iwa.ja napisał(a): > Zara, zara, ja tera wybyc muszę, więc odłożcie mi moją działkę. I bawcie się do > brze. Boję się Iwa, że jak zaczniemy się dobrze bawić , to dla Ciebie już niewiele zostanie. Ale przynajmniej spróbujemy.:))) > Zoppoter, zarabiasz na dobre piwo za kubizm odpowiedzi na tym wątku! Zoppoter, myślę że się podzielisz. :))) To kto stawia to piwo? Ja nie mam wielkich wymagań - wystarczy mi czarny specjal.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:55 > Zoppoter, myślę że się podzielisz. :))) To kto stawia to piwo? Ja nie mam > wielkich wymagań - wystarczy mi czarny specjal.:)) > Iwa stawia. Ona chce mnie otruć chyba, najpierw zsiadłe mleko, teraz piwo, szampan w międzyczasie... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:58 zoppoter napisał(a): > Iwa stawia. Ona chce mnie otruć chyba, najpierw zsiadłe mleko, teraz piwo, szam > pan w międzyczasie... No ten szampan w międzyczasie to my z Lucy postawiłyśmy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:58 zoppoter napisał(a): > Iwa stawia. Ona chce mnie otruć chyba, najpierw zsiadłe mleko, teraz piwo, szam > pan w międzyczasie... To może coś byś zjadł bo to same popitki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:06 lucy_z napisał(a): > To może coś byś zjadł bo to same popitki;))) Jooo, na przykład makaron z kisielem. Będę najedzony po pierwszej łyżce. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:11 zoppoter napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > > > To może coś byś zjadł bo to same popitki;))) > > Jooo, na przykład makaron z kisielem. Będę najedzony po pierwszej łyżce. Ale już makaron z sosem pomidorowym, przyprawionym i posypany żółtym serem to byś zjadł?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:14 > Ale już makaron z sosem pomidorowym, przyprawionym i posypany żółtym serem to > > byś zjadł?????? Lucy zadajesz niebezpieczne pytania... Cicho i niepostrzeżenie zbliżasz się do granicy mojej wytrzymałości psychicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:18 zoppoter napisał(a): > > > Ale już makaron z sosem pomidorowym, przyprawionym i posypany żółtym ser > em to > > > > byś zjadł?????? > > Lucy zadajesz niebezpieczne pytania... Cicho i niepostrzeżenie zbliżasz się do > granicy mojej > wytrzymałości psychicznej... Aaaaaaaaa!!! Jestem bardzo ciekawa ile przetrzymasz i kiedy się skończy ta wytrzymałość????? I co wtedy się dzieje??????? Lucy - sadystka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:26 > Aaaaaaaaa!!! Jestem bardzo ciekawa ile przetrzymasz i kiedy się skończy ta > wytrzymałość????? I co wtedy się dzieje??????? Oj, lepiej tego nie sprawdzaj... Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:07 > Zoppoter, zarabiasz na dobre piwo za kubizm odpowiedzi na tym wątku! Kubizm??? ja nie mam na imię Kuba... Chłe chłe chłe, ale dowcip przywaliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:48 lucy_z napisał(a): > Już gotowy ......... lecą, lecą bąbelki;))))) Myślę, że i Kasia zerka tu od > czasu do czasu i może z nami poszampani;)) Hmmmmmm cztery baby!!! :))))) Zoppoter się dołączył.:))) Może jeszcze jacyś panowie dojdą? W mieszanym towarzystwie zawsze sympatyczniej.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:57 petelka napisał(a): > Zoppoter się dołączył.:))) Może jeszcze jacyś panowie dojdą? W mieszanym > towarzystwie zawsze sympatyczniej.:))) Chyba Pętelko zaśpiewamy : gdzie te chłopy, no gdzie??? :))) Oczywiście Zoppoter broni tu honoru;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 11:57 > Zoppoter się dołączył.:))) Może jeszcze jacyś panowie dojdą? W mieszanym > towarzystwie zawsze sympatyczniej.:))) > Mnie się podoba pijaństwo z trzema dziewczynami... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:03 zoppoter napisał(a): > Mnie się podoba pijaństwo z trzema dziewczynami... Boję się, że Iwa już uciekła, a więc zostały Ci tylko dwie. Chyba, że na miejsce Iwy dołączy następna.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:15 petelka napisał(a): > zoppoter napisał(a): > > > Mnie się podoba pijaństwo z trzema dziewczynami... > > Boję się, że Iwa już uciekła, a więc zostały Ci tylko dwie. Chyba, że na miejs > ce > Iwy dołączy następna.:))) > Chyba te bąbelki zaszumiały mi w głowie bo godziny jakieś tu poplątane ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:20 lucy_z napisał(a): > Chyba te bąbelki zaszumiały mi w głowie bo godziny jakieś tu poplątane ;)))) Petelko, nie zasnęłaś, aby??????? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: imprezka 10.04.02, 12:21 Oj, już mi w głowie zaszumiały bąbelki i nogi trochę się plączą. Lucy, może byś tak coś zaśpiewała.:) Bo ja, wiesz, ani głosu, ani słuchu. I jedynie jak cosik wypiję to przyłączam się do śpiewającego towarzystwa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: imprezka 10.04.02, 12:25 petelka napisał(a): > Oj, już mi w głowie zaszumiały bąbelki i nogi trochę się plączą. Lucy, może byś > > tak coś zaśpiewała.:) Bo ja, wiesz, ani głosu, ani słuchu. I jedynie jak cosik > wypiję to przyłączam się do śpiewającego towarzystwa.:))) Oj, chętnie ale śpiewnik mi się nie otwiera, choroba, a głowa już nie chce odtworzyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: imprezka 10.04.02, 12:28 lucy_z napisał(a): > petelka napisał(a): > > > Oj, już mi w głowie zaszumiały bąbelki i nogi trochę się plączą. Lucy, moż > e byś > > > > tak coś zaśpiewała.:) Bo ja, wiesz, ani głosu, ani słuchu. I jedynie jak c > osik > > wypiję to przyłączam się do śpiewającego towarzystwa.:))) > > Oj, chętnie ale śpiewnik mi się nie otwiera, choroba, a głowa już nie chce > odtworzyć :)) Może to: Dalej, wesoło niech popłynie gromki śpiew, Niech stutysięcznym echem zabrzmi pośród drzew. Niech spędzi z czoła wszelki smutek, wszelki cień, Wszak słoneczny mamy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: imprezka 10.04.02, 12:31 W Polskę idziemy drodzy panowie We Polesekę idziemY Nim pierwsza seta zaszumi w głowie Drugą pijemY Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:34 Ojej, jeszcze nie wpadłam pod biurko, ale mi się coś forumowe wątki nie chcą otwierać, buuu:( A "Czerwony pas" znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:37 Zachodni wiaaaaatr sp...dolił majstra z daachuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:40 zoppoter napisał(a): > Zachodni wiaaaaatr > sp...dolił majstra z daachuuuu ...a wschodni wiatr wp...lił go na dach... Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:42 petelka napisał(a): > zoppoter napisał(a): > > > Zachodni wiaaaaatr > > sp...dolił majstra z daachuuuu > > ...a wschodni wiatr > wp...lił go na dach... > Chyba to jednak nie jest Czerwony Pas... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:45 zoppoter napisał(a): > petelka napisał(a): > > > zoppoter napisał(a): > > > > > Zachodni wiaaaaatr > > > sp...dolił majstra z daachuuuu > > > > ...a wschodni wiatr > > wp...lił go na dach... > > > > Chyba to jednak nie jest Czerwony Pas... Jasne, że nie.:))) Czerwony pas, za pasem trzos... A dalej to już liczę na Was. Lucy, co z Tobą? Zasnęłaś? Czy próbujesz jednak otworzyć ten śpiewnik? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:49 petelka napisał(a): > Czerwony pas, za pasem trzos... > A dalej to już liczę na Was. > Lucy, co z Tobą? Zasnęłaś? Czy próbujesz jednak otworzyć ten śpiewnik? :))) > Pętelko, jestem, jestem, umieram ze smiechu;))))))))) Mam śpiewnik!!!!!! Co zamawiasz to będzie!!! Co chcesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:53 lucy_z napisał(a): > Mam śpiewnik!!!!!! Co zamawiasz to będzie!!! Co chcesz????? To ja się upieram przy tym "czerwonym pasie":))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:56 > To ja się upieram przy tym "czerwonym pasie":))) > Czerwony Paaaaas sp...dolił majstra z daaaachuuu Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:58 zoppoter napisał(a): > > > To ja się upieram przy tym "czerwonym pasie":))) > > > > Czerwony Paaaaas > sp...dolił majstra z daaaachuuu ...a Czarny Pas wp...lił go na daaach... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:01 petelka napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > > Mam śpiewnik!!!!!! Co zamawiasz to będzie!!! Co chcesz????? > > To ja się upieram przy tym "czerwonym pasie":))) > Patrz!!! Nie ma!!!!!! Na razie masz Pętelko to: W piwnicznej izbie siedzę sam Nad kuflem pełnym piwa Oczyma wodzę tu i tam A głowa mi się kiwa. Ja nie dbam o czerwony nos I o to, że wciąż tyję Ja biorę kufel w ręce swe I piję i piję i piję (do dna) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:06 Do sklepu na dole przywieźli jabole nie wyjdę nie wyjdę aż się na....dolę Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:08 Młodości, dodaj mi skrzydła, bo mi starość zbrzydła... Ooopss, to chyyyba nie byyyłaaa piosenkaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:10 Już płuca wyplute Towarzysze ja musze do kraju do mas i skonał i wrócił do kraju Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:11 zoppoter napisał(a): > Już płuca wyplute > Towarzysze ja musze do kraju > do mas > i skonał > i wrócił do kraju Ooj, jakie to smuuutneee, buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:14 petelka napisał(a): To masz Pętelko jeszcze to tylko nie płacz:(((((( Góralu, czy ci nie żal Odchodzić od stron ojczystych, Świerkowych lasów i hal I tych potoków srebrzystych? Góralu, czy ci nie żal, Góralu, wracaj do hal! A góral na góry spoziera I łzy rękawem ociera, Bo góry porzucić trzeba, Dla chleba, panie dla chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:14 Czemu cieniu odjeeeeeeeeeeeżdżasz? ręce złamawszy na paaaaancerz... Da nam Iwa popalic, jak wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:18 zoppoter napisał(a): > Czemu cieniu odjeeeeeeeeeeeżdżasz? > ręce złamawszy na paaaaancerz... > > Da nam Iwa popalic, jak wróci... Ha, ha, ha:))) Może zaśpiewa w końcu czerwony pas;)))))?????? Tylko będzie musiała buteleczkę zakupić bo już się skończyło.....:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:19 zoppoter napisał(a): > Da nam Iwa popalic, jak wróci... Iwa, dlaaczego Iwa? Mam tutaj gdzieś dla niej pół butelczyny. Czekajcie, gdzieś jest, gdzieś tu była... Taa... nie pusta, tutaj jakaś się turla.. o qrcze... też pusta... Zaaaraz zadzwonięee żeby przywieźli... Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:22 petelka napisał(a): > zoppoter napisał(a): > > > Da nam Iwa popalic, jak wróci... > > Iwa, dlaaczego Iwa? Mam tutaj gdzieś dla niej pół butelczyny. Czekajcie, gdzieś > > jest, gdzieś tu była... Taa... nie pusta, tutaj jakaś się turla.. o qrcze... te > ż > pusta... Zaaaraz zadzwonięee żeby przywieźli... > Zaplombowaną, bo znowu się okaże pusta przed powrotem Iwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:25 zoppoter napisał(a): > Zaplombowaną, bo znowu się okaże pusta przed powrotem Iwy.... Słoowoo haarcerzaa, tylkoo maały łyyczek, spróbujęę czy doobraa.. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:28 petelka napisał(a): > zoppoter napisał(a): > > > Zaplombowaną, bo znowu się okaże pusta przed powrotem Iwy.... > > Słoowoo haarcerzaa, tylkoo maały łyyczek, spróbujęę czy doobraa.. > nalllej mi też, lepppiej żeby dwie ossobbbyyy sppprawdziłyy Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 13:42 zoppoter napisał(a): > petelka napisał(a): > > > zoppoter napisał(a): > > > > > Zaplombowaną, bo znowu się okaże pusta przed powrotem Iwy.... > > > > Słoowoo haarcerzaa, tylkoo maały łyyczek, spróbujęę czy doobraa.. > > > nalllej mi też, lepppiej żeby dwie ossobbbyyy sppprawdziłyy > Beze mnie:((( No, nooooo!!!:((( Petelko:) Przewietrz się , na pocztę marsz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: hi, hi, hi.. 10.04.02, 13:43 Zaaraaz, boo mi myysz uciekłaa zaa oknoo i muszęę jąą złaapaać Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:45 petelka napisał(a): > zoppoter napisał(a): > > > Zachodni wiaaaaatr > > sp...dolił majstra z daachuuuu > > ...a wschodni wiatr > wp...lił go na dach... > oJ, NIE MOGĘ;)))))) Ha, ha, ha, ha, ha:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:43 zoppoter napisał(a): > Zachodni wiaaaaatr > sp...dolił majstra z daachuuuu Zoppoterku to Ty już może nie pij;)) Powiedz, stary, gdzieś ty był? Dziwną minę masz. Pewnieś zwiedził Rzym lub Krym już nie jeden raz. Możeś wiatry w polu gnał, aż zgubiłeś ślad? Powiedz, gdzieś pod rynnę wpadł? Powiedz, stary, gdzieś ty był? Ileś soli zjadł? Może urwał ci się film u podnóża Tatr? Coś przed nami ukryć chcesz, lecz nie zwiedziesz nas! Powiedz! Już najwyższy czas! Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:45 Stara wiara znów przygarnie cię szkoda słów Więc usmiechnij się i do góry głowa Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: tak cicho, niepostrzeżneie 10.04.02, 12:50 To jak już jestesmy nad tym morzem: Chociaż każdy z nas jest młody, lecz go starym wilkiem zwą, wilkiem zwą. My strażnicy morskiej wody, marynarze polscy są, polscy są... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: ja chcęęę czerwony paaas.. 10.04.02, 13:22 Lucy, Zoppoter, śliiczniie śpiewaaciee. Ale ja chcęę czerwony paaas. Kto, no kto mi zaśpiewaaa??? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Prrroszszsz 10.04.02, 13:25 petelka napisał(a): > Lucy, Zoppoter, śliiczniie śpiewaaciee. Ale ja chcęę czerwony paaas. Kto, no > kto mi zaśpiewaaa??? Czerwony Paaaaas sp...lił majstra z dachuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: ja chcęęę czerwony paaas.. 10.04.02, 13:34 petelka napisał(a): > Lucy, Zoppoter, śliiczniie śpiewaaciee. Ale ja chcęę czerwony paaas. Kto, no > kto mi zaśpiewaaa??? Czekaj, może coś sobie przypomnę : czerwony paaas, zaaa pasem broooooń i topór co błyszczyyyyyy z daaaaaala wesoła? myśll, swooobodny wzrok to strój to żyyycie góraaallla Tam wśród Prutu, Czeremoszu Hucułom przygrywa, a wesoła kołomyjka do tańca porywa Dla Hucuła nie ma życia jak na połoooooninieeeee Gdy go looosy w doooły rzucą wnet z tęsknoty giiinie..... Daleeeeeej nieeeee pamiętam ...:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: ja chcęęę czerwony paaas.. 10.04.02, 13:47 Luucyyy, koochaam Cięęę, cmook, cmook... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: ja chcęęę czerwony paaas.. IP: 212.244.184.* 10.04.02, 14:27 petelka napisał(a): > Luucyyy, koochaam Cięęę, cmook, cmook... Pętelka kocha inaczej. Ależ Skarbie, Iwy Ci za mało, teraz dobierasz się do Lucy. Wszystkie laski na forum nam facetom zbałamucisz i nic dla nas nie zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: ja chcęęę czerwony paaas.. 10.04.02, 14:44 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > petelka napisał(a): > > > Luucyyy, koochaam Cięęę, cmook, cmook... > > Pętelka kocha inaczej. Ja kocham swoją córkę. To też znaczy, że kocham inaczej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: ja chcęęę czerwony paaas.. IP: 212.244.184.* 10.04.02, 14:46 Nie wiem, nie podejrzewam Cię o takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: ja chcęęę czerwony paaas.. 10.04.02, 14:49 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Nie wiem, nie podejrzewam Cię o takie rzeczy Ale Pętelkę podejrzewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: do ARTURA 11.04.02, 08:09 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Pętelka kocha inaczej. Ależ Skarbie, Iwy Ci za mało, teraz dobierasz się do Luc > y. > Wszystkie laski na forum nam facetom zbałamucisz i nic dla nas nie zostanie Arturku! Gdybyś to Ty wczoraj zaspiewał "Czerwony pas" tez bym powiedziała, że Cię kocham. I nie martw się: te wszystkie wspaniałe dziewczyny z gdańskiego forum zostawiam Wam panom, bo tak naprawdę to wystarcza mi jeden domowy, ciepły i przytulny Miś (i to zdecydowanie rodzaju męskiego).))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: ja chcęęę czerwony paaas.. IP: 192.168.0.* 10.04.02, 15:03 petelka napisał(a): > Luucyyy, koochaam Cięęę, cmook, cmook... Ja Cieeebieeeee tyż;))))) Zoppoterka tyż;))))))) Artura nnnnie kochaaaaamm:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: ja chcęęę czerwony paaas.. IP: 212.244.184.* 10.04.02, 15:14 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > petelka napisał(a): > > > Luucyyy, koochaam Cięęę, cmook, cmook... > > Ja Cieeebieeeee tyż;))))) > Zoppoterka tyż;))))))) > Artura nnnnie kochaaaaamm:((((( To fajnie, bo to nic nie szkodzi. Artur kocha sam siebie i to mu wystarcza do szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: ja chcęęę czerwony paaas.. 10.04.02, 23:34 Co tu się porobiło? Co to bbyłłłły za ob, ups, chody? Beze mnie? Nie poczekaliście? Zostało cóś? Boże , wszyscy śpią, a ja muszę tyrać... Odpowiedz Link Zgłoś
flybylot1 Re: 23000 11.04.02, 07:31 A ja, z samiutkiego rana, z wiadrem zimnej wody na te skacowane glowy. No to co, ze 23 tys.? A kudy nam do Wroclawia z jego przekroczonymi 103 tys? To jest cos! Nawet Warszawa w d... dostala i ma tylko 101. A przed nami jeszcze Lodz (prawie 59), Bydgoszcz!!!!!!! (39,5), Poznan (ponad 31) i Szczecin. A tuz za nami Krakow - drugi wielki przegrany jesli zwazymy, ze tylko 6 miast sie zawsze w Polszcze liczylo - Krakow, Warszawa, Poznan, Gdansk Lwow i Wilno. Gdzie tu miejsce na Bydgoszcz i Szczecin?! Powinno byc nam lyso, a Wy tu z szampanem? Poczulem sie nawet zaproszony, ale ze moje godziny sa rozne od Waszych, wiec najpierw policzylem i palnalem sie w leb. No bo tak naprawde, to kto odwiedza nasze forum. Na stale pewnie mniej niz 10 osob ( Lucy, Iwa, Petelka, Zoppoter, Troy, Jarromir Les1, Macko), a dorywczo dodatkowo 20. Cala reszta to jednorazowe lub kilkakrotne posty bez znaczenia. I znow wychodzi na to, ze Gdansk to tylko do robienia zadymy zdolny... Siemano! Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: 23000 11.04.02, 08:18 Auuu! Zabolało. Tak na biedne, skacowane ego taki zimny prysznic. Szkoda Piotrze, że nie załapałeś się na wczorajszą imprezkę. Ale nic to: zostało trochę szampana na dnie butelki a więc nalewam do kieliszka i wznoszę poranny toast. Za Ciebie! Za uczestników wczorajszego balowania! Za wszystkich gdańskich forumowiczów, którzy tak pracowicie dociągnęli do 23000! Trzymajcie się dzielnie i walczcie dalej! Poranne pozdrowienia:))) Piotrze! A problem i nie tylko wirtualny Gdańska jest. Ale to już temat na oddzielny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: 23000 11.04.02, 09:55 flybylot1 napisał(a): > A ja, z samiutkiego rana, z wiadrem zimnej wody na te skacowane glowy. No to co > , ze 23 tys.? A kudy nam do > Wroclawia z jego przekroczonymi 103 tys? To jest cos! Nawet Warszawa w d... do > stala i ma tylko 101. A przed > nami jeszcze Lodz (prawie 59), Bydgoszcz!!!!!!! (39,5), Poznan (ponad 31) i Szc > zecin. A tuz za nami Krakow - > drugi wielki przegrany jesli zwazymy, ze tylko 6 miast sie zawsze w Polszcze li > czylo - Krakow, Warszawa, > Poznan, Gdansk Lwow i Wilno. Gdzie tu miejsce na Bydgoszcz i Szczecin?! Powinno > byc nam lyso, a Wy tu z > szampanem? Poczulem sie nawet zaproszony, ale ze moje godziny sa rozne od Waszy > ch, wiec najpierw > policzylem i palnalem sie w leb. No bo tak naprawde, to kto odwiedza nasze foru > m. Na stale pewnie mniej niz 10 > osob ( Lucy, Iwa, Petelka, Zoppoter, Troy, Jarromir Les1, Macko), a dorywczo do > datkowo 20. Cala reszta to > jednorazowe lub kilkakrotne posty bez znaczenia. I znow wychodzi na to, ze Gdan > sk to tylko do robienia zadymy > zdolny... > Siemano! > Piotr Piotrze:) To tylko zabawa,prawda?. W rzeczywistości chodzi nie o ilość!!! Jeżeli rywalizowaliśmy to ze Szczecinem i to w sposób sympatyczny. Raz oni byli górą, raz my. Najważniejsze jest to, że spotyka się tu duże grono ludzi i wymienia się poglądami, wspomnieniami, żartami. Czasami panuje tu cisza.....nie wiadomo dlaczego. Później następuje zryw i trudno nadążyć z czytaniem i pisaniem postów. Pozdrawiam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: 23000 IP: 192.168.2.* 11.04.02, 19:29 Cyferki nic nie znaczą, a mi się tu i tak podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: 23000 11.04.02, 20:21 iwa.ja napisał(a): > Jak wyżej Jak lubicie to dlaczego do choroby jasnej tu tak dzisiaj pusto?????? :((((( Jakiś zastój, jakiś marazm!!!!!! Nie podobywuje mi się to;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Mercy!!! 11.04.02, 20:43 Lucy, nie mogę, może potem (wyjaśnienie jest na wątku o śnie, jeden z punktów to, niestety, nie sen)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Mercy!!! IP: 192.168.0.* 11.04.02, 21:36 iwa.ja napisał(a): > Lucy, nie mogę, może potem (wyjaśnienie jest na wątku o śnie, jeden z punktów > to, niestety, nie sen)... Domyślam się, że coś nie oddałaś w terminie??????? Trzymaj się!!!!! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;))) Chyba wszyscy tu na forum mają jakieś zobowiązania pilne i nie mogą tu być, buuuuuu:(((((( A ja muszę już iść;) Trzymam za Was wszystkich kciuki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: Mercy!!! IP: 209.114.223.* 11.04.02, 22:15 iwa.ja napisał(a): > Oczywiście, bo zęby mam w porządku:))))))) Straszysz tylko czy bedziesz gryzla ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Mercy!!! 11.04.02, 22:43 Ależ skądże, Hmmm, jestem łagodna jak baranek. Chociaż wczoraj, rzeczywiście, gryzłam i plułam. Nie bój się, już hamuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: Mercy!!! IP: 209.114.223.* 11.04.02, 23:01 iwa.ja napisał(a): > Ależ skądże, Hmmm, jestem łagodna jak baranek. Chociaż wczoraj, rzeczywiście, > gryzłam i plułam. Nie bój się, już hamuję... Ufff... to juz mi lzej ! Wczoraj jadlas nasiona slonecznika ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: Mercy!!! IP: *.mweb.co.za 11.04.02, 23:11 Miala nawal pracy, podobnie jak i dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
flybylot1 Re: Mercy!!! 12.04.02, 07:06 No i znowu... Ja sie odzywam, bo u mnie polnoc, a u Was przeciez poranek i wszyscy do kopaln, do hut, do fabryk... Kochani, z tymi cyferkami zartowalem przeciez! Dobrze jest jak jest, ale problem pozostaje i warto rzeczywiscie rozpoczac nowy watek, taki np. "Jesli jest tak dobrze, to co (z nami) jest zle?" A szampana chetnie, byle byl polslodki. U nas ostatnio pojawilo sie takiez "Sowietskoje Szampanskoje" - mniam... Anyway, Wasze zdrowie, bo to przeciez glownie Wam (w poprzedniej wyliczance pominalem Hmmm, przepraszam) ta strona zawdziecza swoje 23,000! Calusy, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: Mercy!!! IP: *.mweb.co.za 12.04.02, 22:51 Jak mogles?... No... ale sie poprawiles i dopisales.... hmm....wiesz kogo.... Dobrego les1 Odpowiedz Link Zgłoś
flybylot1 Re: Mercy!!! 13.04.02, 07:09 Zajrzalem przed chwila do licznika i wychodzi na to, ze zaczynamy doganiac Szczecin. Ale do Bydgoszczy to nam naprawde sporo brakuje... Poprawimy sie? Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: Mercy!!! 13.04.02, 17:37 flybylot1 napisał(a): > Zajrzalem przed chwila do licznika i wychodzi na to, ze zaczynamy doganiac Szcz > ecin. Ale do > Bydgoszczy to nam naprawde sporo brakuje... Poprawimy sie? > Piotr hmmm...moze i ja sie kiedys sprobuje wlaczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Propozycja... IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.02, 20:51 Les ? ja tez mam propozycje przyjdz na chat o21,00 to pogadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś