kika411 27.06.05, 22:30 i nikt nic o tym nie pisze. A tak było pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorolo Re: Stanisław S. u nas był!!! 29.06.05, 08:09 kika411 napisała: Przepraszam, ale gdzie był? I kto to taki? Stanisław Jaki? Jestem ciekaw. Pozdrowienia. > i nikt nic o tym nie pisze. A tak było pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejde Re: Stanisław S. u nas był!!! 29.06.05, 15:04 zapomniałem o tym koncercie a tak chciałem być. Powiedzcie coś więcej, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kika411 Re: Stanisław S. u nas był!!! 29.06.05, 17:42 Żałuj. Też myślałam,że podejdzie do Wejherowa z mniejszym entuzjazmem. Na szczęście pomyliłam się. Nowe aranżacje, ale jak to u niego jeszcze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejde Re: Stanisław S. u nas był!!! 30.06.05, 07:06 Nie pocieszyłaś mnie ani trochę. Miałem w planach ten koncert ale rodzinka zawsze wymyśli coś innego. I nie dane było stawić się na czas to zrezygnowałem. Ale oglądałem końcówkę w kablówce - wypadła blado. Szczególnie jak prezydent mówił, że jest tolerancyjny TAKŻE dla Sojki - po Tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Stanisław S. u nas był!!! 30.06.05, 09:35 maciejde napisał: Ale oglądałem końcówkę w kablówce - wypadła blado. Szczególnie jak prezydent mówił, że jest tolerancyjny TAKŻE dla Sojki - po Tolerancji. ---> Uwierz, to nie wina Sojki, tylko telewizji. Sojka wypadł wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Pytania do kiki 30.06.05, 09:33 Wybacz, że tak obcesowo ale mam prawie pewność, że nie jesteś z Wejherowa tylko się podszywasz aby coś komuś gdzieś indziej udowodnić. Twierdzisz, że byłaś na koncercie Sojki. Proszę więc, żebyś odpowiedziała na następujące, bardzo proste pytania: Ile osób liczył zespół Sojki podczas koncertu w Wejherowie ? Jaki znak charakterystyczny cechuje osobę, która prowadziła koncert, jakiej jest płci? Który z trzech prezydentów Wejherowa pojawił się w trakcie konceru? Odpowiedz Link Zgłoś
kika41 Re: Pytania do kiki 30.06.05, 22:40 to_man napisał: > Wybacz, że tak obcesowo ale mam prawie pewność, że nie jesteś z Wejherowa tylko > > się podszywasz aby coś komuś gdzieś indziej udowodnić. > Twierdzisz, że byłaś na koncercie Sojki. Proszę więc, żebyś odpowiedziała na > następujące, bardzo proste pytania: > > Ile osób liczył zespół Sojki podczas koncertu w Wejherowie ? > Jaki znak charakterystyczny cechuje osobę, która prowadziła koncert, jakiej > jest płci? > Który z trzech prezydentów Wejherowa pojawił się w trakcie konceru? > 1). 4 w tym 2 razy Sojka (Maciej), grali niesamowicie, 2). kapelusz, facet bez jaj, wciąż ten sam w Wejherowie, 3). Burak,pan H.- czytaj wypowiedź mojego rozmówcy. Dlaczego taki podejrzliwy? Nie wiem dlaczego dałam się Tutaj wciągnąć w udowadnianie. Ale co tam, raz można. Co to znaczy PRAWIE pewność??? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Pytania do kiki 01.07.05, 10:57 kika41 napisała: 1). 4 w tym 2 razy Sojka (Maciej), grali niesamowicie, ---> pudło 2). kapelusz, facet bez jaj, wciąż ten sam w Wejherowie, 3). Burak,pan H.- czytaj wypowiedź mojego rozmówcy. ---> jest ktoś kogo cenisz, kto ci imponuje? Dlaczego taki podejrzliwy? Nie wiem dlaczego dałam się Tutaj wciągnąć w udowadnianie. Ale co tam, raz można. Co to znaczy PRAWIE pewność??? Pozdrowionka. ---> podejrzliwy? a jak nie być rozmawiając z osobą o wielu twarzach (zauważ, że nawet nick jest inny) i zakrytej własnej. Prawie pewność bo robisz wszystko aby się wykazać, że jesteś z Wejherowa. Nawet w tej odpowiedzi. Bez pozdrowień - jak będę wiedział z kim rozmawiam, może zmienię decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
kika411 Re: Pytania do kiki 01.07.05, 13:46 myślisz o tym klęczącym? zapomniałam, bo mało go widać było; cenię wielu i niektórzy mi imponują; nick jest inny, bo ja tu_man(ka) jestem, zalogowałam się 2 razy i tej pierwszej mi czasami żal, więc zaglądam i przez nią; oczekujesz, że się tutaj przedstawię??? i fotkę wyślę??? szkoda pozostałych zaglądających; nie wstydzę się mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
astria1 Re: Pytania do kiki 02.07.05, 21:01 kika411- a mnie osobiście dziwi taka przebieranka.. Zastanawiam się czemu Tobie to służy ? Tom_an i inni :) odpuście sobie dyskusję z tą osobą - szkoda energii i pogody. Dziwna ta postać - zważywszy na to że najprawdopodobniej jest to ktoś kogo znamy ale cierpi zapewne na pewną brzydką manię... krótko powiem ale mnie taka postać brzydzi.. bez pzdr Odpowiedz Link Zgłoś