Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najgłupsze dialogi z rozmów o pracę

IP: *.chello.pl 24.07.09, 18:44
    Tekst o owocach jest niezły. Po idiotycznych pytaniach na kastingu pytający ma szanse stanąć na wysokości zadania i też odpowiedzieć na równie durne pytania jakie wcześniej zadawał.
    Obserwuj wątek
      • Gość: wój Re: Najgłupsze dialogi z rozmów o pracę IP: *.acn.waw.pl 24.07.09, 19:13
        Można też błysnąć wariantem tego pytania: gdybyś miał być ogórkiem, to ładnym czy brzydkim. Duże pole do popisu dla obu stron :)
      • hela6 Re: Najgłupsze dialogi z rozmów o pracę 24.07.09, 19:13
        Dobry pomysł, następnym razem zapytam czy zamierza mieć jeszcze dzieci i co
        zamierza z nimi zrobić jak zachorują.
        • Gość: katya Re: Najgłupsze dialogi z rozmów o pracę IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 25.07.09, 11:46
          gratuluje ...

ja bym cie oskarzyla o dyskryminacje ...

to sa tzw pytania niedozwolone
          • Gość: as U nas na stanowiska specjalistyczne IT jedyne IP: *.jmdi.pl 25.07.09, 12:37
            pytania jakie potrafią zadać panienki z HR brzmi: jaką książkę pan/pani czytała
            albo o hobby :D Równie dobrze mogło by nie być tego całego HR tym bardziej ze
            kosztuje ogromną kasę...
            • strikemaster Re: U nas na stanowiska specjalistyczne IT jedyne 25.07.09, 13:09
              A gdzie te panienki by pracowały? Rozbudowany HR zmniejsza bezrobocie, bo powoduje przerosty zatrudnienia.
      • Gość: darek Najgłupsze dialogi z rozmów o pracę IP: *.flashnet.pl 24.07.09, 19:23
        ustawcie większe litery, ludzie po przeczytaniu tego nie będą myśleli że ktoś
        ich zrobił w balona ustawiając na głównej stronie link do wstępniaka.
      • Gość: kocur Re: Najgłupsze dialogi z rozmów o pracę IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 20:17
        Ja choć mam niezłą pracę, to chodzę od czasu do czasu na rozmowy kwalifikacyjne.
        Nie żeby dostać pracę, ale by się ćwiczyć i "nie wyjść z wprawy".

Ostatnio właśnie lubuję się w bawieniu się rekrutującymi formułując różne
        ciekawe odpowiedzi, wdając się w dialogi itp. Następnym razem wykorzystam "serię
        pytań własnych" :) Szczególnie to z owocem mi się spodobało :)
      • Gość: Pan Ciuchcia [...] IP: *.lom.netster.pl 24.07.09, 22:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Piolo Re: Najgłupsze dialogi z rozmów o pracę IP: *.magma-net.pl 25.07.09, 10:31
          "dialogi z INTERVIEW"

Co za bałwan pisze takie rzeczy? Rozumiem że w polsce nie ma
          słowa "rozmowa".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka