Gość: qwert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:32 Gdzie Waszym zdaniem jest najlepszy gabinet ortodontyczny?(może być drogo) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dziki Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:16 www.ortodonta.gdynia.pl/ bywaja tansze gabinety ale ja i moi znajomi jestesmy bardzo zadowoleni.Zrob zdjecie panoramiczne,idz na konsultacje (50 zl) i zobacz co Ci doktorowa powie.Kilka ladnych lat temu bardzo znany w 3city byl dr Czajkowski (nie mylic z pomylona doktor Czajkowską) ale z tego co slyszalem juz sie tak nie przyklada,ma fochy a kase bierze bardzo duza.Good luck :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh;) Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:22 dr Czajkowski jest the best;) ja zaczynałam u niego kilka lat temu i płacę wciąż tyle samo (mało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:36 Przed zadrutowaniem wiele "weszylem" , slyszalem troche dobrego o Czajkowskim i troche zlego (znajomej syn musial zmienic orto bo dr zaczal olewac sprawe).Coz wybralem mniejsze MOIM zdaniem zlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:39 czekaj czekaj ...zaczynalas PARE LAT TEMU i leczenie trwa nadal ? no to ekspresowe tempo ...a kasa leci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh;) Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:54 właściwie już zakończyłam wizyty, ale tak, parę lat... nie jest to jednak wina doktora c., to pewne, a raczej moich zębów, a także trochę moja. kasa leci? jakaś leci, ale cena nie wzrosła przez ten czas ani o złotówkę, a wręcz kilka wizyt było zupełnie za darmo, nie wiem czy w ramach promocji dla stałych klientów, ale było;) aha, najpierw miałam aparat na górze, po jakimś czasie doktor c. zdecydował się na dolny, i ten dolny założył za darmo. zaznaczam, że nie jest moim krewnym czy znajomym;) więc co jak co, ale o pazerność na kasę nie mogę go oskarżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh;) Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:57 poza tym, też znam osoby, które nosiły aparat np pół roku i po bólu, ale to było naprawianie niewielkich wad, a u mnie to trwać po prostu MUSIAŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deka Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:16 A gdzie ten doktor Czajkowski ma swój gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Drut Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:39 wiem ale nie powiem poszukaj w ksiazce tel :) Odpowiedz Link Zgłoś