vitalia 30.03.05, 14:32 Jutro.No dam się oczywiście oszwabić córci parę razy,ale zastanawiam się jaki to żart primamprylisowy zada telewizja,albo gazety. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoppoter Re: Prima Aprylis 30.03.05, 14:59 vitalia napisała: > Jutro.No dam się oczywiście oszwabić córci parę razy,ale zastanawiam się jaki > to żart primamprylisowy zada telewizja,albo gazety. Pierwszy żart juz zaserwowałaś. Wszak Prima Aprilis nie jest jutro, tylko pojutrze... Odpowiedz Link
vitalia Re: Prima Aprylis 30.03.05, 15:59 No dobra pojutrze.Ale widzę że mi się nie udał. Odpowiedz Link
windyga Re: Prima Aprylis 30.03.05, 16:04 Ja niestety, przypuszczam, że media jak zwykle wpadną na naiwne i grubymi nićmi szyte "żarty". A chciałabym sie dać nabrać, tak bezboleśnie:))Fakt, że coraz trudniej wpaść na dobry ponmysł, skoro rzeczywistośc każdego dnia zaskakuje i szokuje, chocby w wykonaniu polityków z bożej łaski... Odpowiedz Link
binka Re: Prima Aprylis 30.03.05, 16:05 no właśnie - może jakąś podpwoiedź dacie na coś dobrego? mi się udało kiedyś: 1.szwagra na swoją ciążę i wygraną w totka 2.teścia na wygraną w totka (byłam skromna i powiedziałam, że mam 5tke) innych nie pamętam Odpowiedz Link
binka Re: Prima Aprylis 30.03.05, 18:49 bo to w sumie nie jest łatwe wymyślić coś śmiesznego, co jednak nie uraziłoby za bardzo tego, który ma się na to nabrać ;-) Odpowiedz Link
vitalia Re: Prima Aprylis 30.03.05, 21:17 Ot powstał problem.Jak by tu oszukać >? Sama mam pomysł tylko dla Julki mojej,Powiem jej rano,że nie musi iść Przed szkołą po świeże bułeczki i z psem na sikanie..A póżniej się przyznam że to tylko żart. Ale czy to nie będzie zbyt okrutne? Odpowiedz Link
binka Re: Prima Aprylis 31.03.05, 08:40 vitalio - to może zrób odwrotnie - dałóż jej jakiegoś obowiązku, a potem powiedz, że żart;-) Odpowiedz Link
binka to nie jest prima aprilis 31.03.05, 19:48 prezydent Gdyni mi dziś rękę ściskał:-) a piszę tu, bo nie chce mi się oddzielnego wątku zakładać;-) Odpowiedz Link
vitalia Re: to nie jest prima aprilis 31.03.05, 21:56 A ja byłam z prezydentem Bushem na Hawajach.facet jak facet ,tylko ta jego żona zazdrosna.Obiecał,że kiedyś mnie odwiedzi.(na jutro) Odpowiedz Link
malwaaa Re: to nie jest prima aprilis 31.03.05, 21:57 Nie wiem co tam z kotem u Ciebie. Może powiedz jej, że widziałaś go przed chwilą pod oknem? Odpowiedz Link
binka Re: to nie jest prima aprilis 31.03.05, 22:16 ;-))))))) ale to jutro dopiero dziewczęta;-) Odpowiedz Link
vitalia Re: to nie jest prima aprilis 31.03.05, 23:17 Ja się muszę przygotować,bo młoda od rana będzie mnie molestoeać różnymi kawałkami ,a ja nie dam się zaskoczyć tak jak w zeszłym roku !! Odpowiedz Link
binka Re: to jest prima aprilis 01.04.05, 06:52 tłumaczyłam z rana mojemu dziecku na czym polega prima aprilis, na jakich żartach, podając mu klasyczny z "masz plamę na ubraniu" i wiecie co? za 15 minut dałam mu się na taki najprostszy nabrać! ;-) miłego dnia i samych pogodnych żartów wam Odpowiedz Link