krewetka 16.04.15, 11:26 Poszukuje opinii o ośrodku www.portus.gdansk.pl/os_gdansk_stogi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
celcyk1 Re: PORTU GDANSK STOGI 10.05.15, 09:15 A ja tez szukam info o tym miejscu, a tu cisza... hmmm, może ktoś coś napisze nam? Odpowiedz Link
aza-rg Re: PORTU GDANSK STOGI 30.06.15, 18:54 Informacje i opinie są na stronie, wystarczy wejść na opnie. Same pozytywne. Odpowiedz Link
celcyk1 Re: PORTU GDANSK STOGI 08.07.15, 13:00 Tak, bardzo dziekuje za odpowiedz, tam juz na poczatku sprawdzałam, procz pierwszej negatywnej , pozostale są pozytywne, ale chciałam sie jeszcze upewnic gdzies gdzie nie jest to związane z tą stronką, takie opinie ze tak powiem "bezinteresowne" Odpowiedz Link
krewetka Re: PORTUS GDANSK STOGI 09.07.15, 20:37 dramat przejechalam tyle km na darmo, domki w tragicznym stanie,pamietajace lata chyba 70-te lub 60-te, w lazience przeplywowy ogrzewacz wody i odprowadzenie do prycznica,ktorego oczywisscie nie da sie ustawic,,chwala sie parkingie,-ktorego nie ma, dla chetnych podesle zdjecia jako przestroga zeby tu nie przyjeżdżać, jedzenie jak dla kolonistow, zarówno jakosciowo jak i ilosciowo, jestem zla na siebie jak nigdy, jeszcze takiej wtopy mi sie nie udalo z żadną kwaterą ((((((( Odpowiedz Link
celcyk1 Re: PORTUS GDANSK STOGI 12.07.15, 09:26 Bardzo dziekuje Ci za ten wpis o Stogach,jestem troche przerażona.Ja juz pisałąm wczesniej do Ciebie z pytaniami o te Stogi, zależy mi na zdjeciach, niech wiem co nas i wnuczke czeka Oto mój adres email: celcyk1@gazeta.pl .Bo ja niestety mam opłacone i muszę jechac Ale wole byc przygotowana,czy musze sie zaopatrywac dodatkowo w jedzenie? Jedziemy w 4 osoby. Ja,mąż, syn i 5 letnia wnuczka której bede zastępowac "mamę" i mam troche tremy. Gdzie stawialiscie samochód? Jest możliwość cos przechowac w ogólnodostepnej lodówce? Odpowiedz Link