aniald1 01.11.05, 23:34 Czy ktoś pracuje w Flextronicu w Tczewie mieszkając w Trójmieście? Ile zajmuje Wam podróż do pracy i z powrotem? Jakie są Wasze opinie na temat zakładu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Flextronic - Tczew - kto pracuje? IP: *.grupalotos.pl 02.11.05, 10:19 słyszałam, że jest tam byle jak :-( ludzie uciekają jakieś chore relacje pracodawca-pracownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Flextronic - Tczew - kto pracuje? IP: *.chello.pl 02.11.05, 14:06 ja też słyszałam że nie jest tam najlepiej, jak ktoś może, to szuka innej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 19:11 jak na razie wypowiadaja sie ludzie ktorzy tam nie pracuja a jedynie gdzies cos slyszeli ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Plotki IP: *.orange.pl 02.11.05, 19:44 masz rację - tyle, że o pewnych firmach się słyszy, a o innych nie... Słyszałam, że pracownik tam jest absolutnie na każdym kroku w pracy monitorowany - telefony, poczta elektroniczna, rozmowy uświadamiające z przełożonymi - znajoma po tygodniu chciała uciekać, a pamiętam ją, jaka była szczęśliwa gdy dostała tę pracę chyba jednak coś w tym musi być I pewnie warto rozważyć to, co inni tylko słyszeli, zwłaszcza jeśli ktoś ma zostawić inne miejsce pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
aniald1 Re: Plotki 03.11.05, 10:51 Mozna posłuchać co słyszeli inni ale opierać się tylko na plotkach - jakoś mi to nie pasuje. Gdyby monitorowanie (jak napisałaś) pracownika to byłby główny zarzut to wiele trójmiejskich firm tak postępuje - niestety. Może odezwie się ktoś kto pracuje lub pracował we Flexie. Odpowiedz Link Zgłoś