taka_tam 27.02.08, 10:40 Witam, Czy ktoś mógłby polecić dobrego stomatologa, który nie wciska niepotrzebnych usług i nie kosi jak za zboże? Pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 15:43 klinika baltca znajduje sie w centrum handlowym MANHATTAN na 4 pietrze. tel 058 741 61 61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Z Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.acn.waw.pl 06.03.08, 11:46 Polecam www.pocztapantoflowa.eu/polecam82.html pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
j.jazgarska Re: Dobry dentysta w Gdańsku 20.03.08, 18:55 Dentical na Przymorzu, dr Romanowski. Prywatna przychodnia mająca umowę z NFZ. POLECAM! Nie tylko ze względu na fonansowy aspekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.nice.hnet.pl 27.03.08, 10:22 Ja polecam gabinet PERCURO w gdańsku na Powst Warszawskich. www.percuro.pl finansowo baaardzo przyzwoicie, a jeszcze lepiej jeśli chodzi o podejście i wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 12:04 znam kilku zadowolonych pacjentów z Denti care na Przymorzu. Ceny średnio drogie ale dobre podejście i fajny wygląd. No i to co było leczoene kilka lat temu do tej pory jest na miejscu. To chyba dobrze świadczy o ich jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elm Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 21:34 Polecam Dental Planet doktor profesjonalista niestety trochę daleko ale dobrze leczy, chodzę od kilku lat i jest wszystko ok. Cennik i kontakt jest na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.13, 00:57 A ja polecam Curodental obok lotu w Gdańsku, chodzę tam już od prawie lat i jeszcze nigdy się na tym miejscu nie zawiodłam :) wszystkie info na sronie www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.13, 00:57 A ja polecam Curodental obok lotu w Gdańsku, chodzę tam już od prawie 10 lat i jeszcze nigdy się na tym miejscu nie zawiodłam :) wszystkie info na sronie www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini-mini Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.12.13, 15:21 a ja sobie chwale obsługę w fan dencie. I do tego maja przystępne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.14, 13:28 może j-dent by ci przypasował. Jest w Gdyni na Wawrzyniaka 4. Ja tam jeżdżę jak mam jakiś większy problem z zębami bo wiem że oni sobie poradzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Bardzo dobry dentysta w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.14, 17:18 Znam bardzo dobrą Panią doktor stomatolog. Przyjmuje na ul. Cieszyńskiego 38 - Pasaż Chełmski. Leczę się u niej od kilku lat, leczą się również moi znajomi z zagranicy, specjalnie przylatują. Jest bardzo sumienna, uczciwa, miła, ma bardzo wysokie kwalifikacje, wyczerpująca informacja, dobry sprzęt i przystępne ceny. Nikt z moich znajomych, -ja również - nie miał nigdy problemu z zębami wyleczonymi u Pani doktor. Poza tym ma dobrego technika. Ząbki zrobione u pani doktor nigdy nie sprawiają już problemu. Zdjęcie moich zębów widział stomatolog z kraju zachodniego i był pełen podziwu jak pięknie są wyleczone kanały zębowe.Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Bardzo dobry dentysta w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.14, 17:22 Zapomniałem dodać nazwisko jest to Pani Doktor Mariola Wójtowicz tel 509821533 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.14, 14:05 To ja polecam gabinet Mega Dent , ceny rozsądne, a usługi wykonywane porządnie i dokladnie, do niczego nie mozna sie przyczepic. Odpowiedz Link Zgłoś
juliaa55 Re: Dobry dentysta w Gdańsku 21.08.14, 10:22 Jeśli idąc z bólem jednego zęba nie chcesz by dentysta "zmusił Cię" do wyleczenia kilku innych to polecam dr Beatę Lidke. Przyjmuje wprawdzie aż w Wejherowie, ale jest to bardzo konkretna kobieta, która nie wciska kitu i ma atrakcyjne ceny. Jeden z dentystów z Gdańska chciał mi ząb wyleczyć kanałowo i zgarnąć za to niezłą kasę. Dr Lidke stwierdziłą, że to niepotrzebny wydatek gdyż ząb jest jeszcze w dobrym stanie i nie stanowi zagrożenia. Posłuchałam jej i po zaleczeniu przez dr Lidke od roku nic się z nim nie dzieje. Przy okazji wyleczyłam też kilka innych;) Namiary znajdziesz na beatalidke.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin89 Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.15, 20:58 Polecam PRODENT z całego serduszka, świetni dentyści, komfort i nie można się rozczarować po zabiegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikulitek Re: Dobry dentysta w Gdańsku 27.06.17, 09:43 Na przymorzu masz NawrockiClinic, są dobrzy, ceny adekwatne do umiejętności, ale nie koszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.18, 20:18 Od dłuższego czasu chodzę do gdanskiecentrumstomatologiczne.pl/ i jestem naprawdę zadowolony. Miła obsługa i dostępne ceny a co najważniejsze bez wielomiesięcznych kolejek:) Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoczek Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: 91.232.4.* 24.09.18, 12:50 Dla mnie najlepsi specjaliści są w Titanium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezawolny Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: 91.232.4.* 27.09.18, 12:42 Gabinet specjalistyczny w Gdańsku do którego chodzę od lat to Orłowska Dental Clinic Odpowiedz Link Zgłoś
bronkimat Re: Dobry dentysta w Gdańsku 23.10.18, 13:03 Ja z kolei chodzę do gabinetu stomatologicznego smartsmileorto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cragnar Re: Dobry dentysta w Gdańsku 03.01.19, 12:15 Od jakiegoś czasu leczę się stomatologicznie w Smile Clinic w Gdańsku na Szymanowskiego. Nie tylko dlatego, że mam blisko, ale również ze względu na ceny oraz jakość usług. Odpowiedz Link Zgłoś
pjetro1 Re: Dobry dentysta w Gdańsku 15.01.19, 10:07 Jeżeli dalej się wahasz to jak najbardziej rozważ pójście do broniecki.eu/ Naprawdę świetny stomatolog, nie zawiedziesz się! Odpowiedz Link Zgłoś
papulek72 Re: Dobry dentysta w Gdańsku 24.04.19, 11:11 Kilkukrotnie byłem u doktora Krystiana Krupskiego. endo, później implanty w K2dental - wszystko poszło bez problemu, bez stresu poniewaz ja boje się dentystów od małego :D Kontakt macie tutaj- www.klinikastomatologiczna.com.pl/kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
speedo1 Re: Dobry dentysta w Gdańsku 20.05.19, 15:09 Polecam zaufaną klinikę stomatologiczną z Gdyni www.artdentico.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
czashka88 Re: Dobry dentysta w Gdańsku 13.08.19, 23:27 no to ja mogę polecić Platinum Dent w Gdyni. To jest dosłownie rzut beretem. A powiem ci że zawsze jestem zadowolona z pobytu u nich i takiego ludzkiego podejścia dentystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita_rajecka Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: 46.22.163.* 19.02.20, 11:17 Ja bardzo sobię chwalę wszelkie wizyty w klinice DentalWorld. Pracuje tam przemiła osoba, wszystkie zabiegi przestały być dla mnie straszne. Nie znalazłam lepszego stomatologa (mimo, że z Gdyni). Sprawdź, bo czasem lepiej podjechać dalej niż się męczyć z kimś na miejscu. Jeżeli dobrze pamiętam to mają nawet rezerwacje on-line - DentalWorld Odpowiedz Link Zgłoś
grazynakobus571 Re: Dobry dentysta w Gdańsku 16.07.20, 09:54 pearldent.pl/ polecam ten gabinet i właściciela. Wysłucha, zaproponuje różne możliwości patrząc również na finanse. Leczymy się z całą rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
yollie Re: Dobry dentysta w Gdańsku 19.07.20, 11:06 Ja ostatnio robilam implant w www.klinikastomatologiczna.com.pl/ i jak na, nie oszukujmy sie, dosc drogi zabieg ogolem to cena byla ok a i samo wykonanie wyszlo prima sort bo implant prawie nie da sie odroznic od normalnego zęba. Kiedys robilam też u nich leczenie kanałowe + uzupelnianie braków w zębach i też wszystko bylo super, bardzo ladna klinika, panie z oblugi bardzo mile. Odpowiedz Link Zgłoś
patulkaa Re: Dobry dentysta w Gdańsku 25.07.20, 21:39 dobry stomatolog przyjmuje przy ul. lelewela na wrzeszczu. około pół roku temu stomatolog dr. krystian krupski wstawiał mi implant także osobiście mogę potwierdzić że warto tam podejść jak ma się problem i nie chce się przepłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek889 Re: Dobry dentysta w Gdańsku 02.04.21, 14:27 Spróbuj pójść do seamed. pracują tam w porządku lekarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: Dobry dentysta w Gdańsku IP: *.gdansk.vectranet.pl 11.01.22, 13:56 Witam, Jest od paru miesięcy otwarty nowy gabinet, ale lekarz dentysta z wieloletnim doświadczeniem- Agnieszka Nowińska. Polecam, ponieważ można dostać się w ciągu 2 tygodni. A podejście do pacjenta jest naprawdę profesjonalne. Ceny umiarkowane. Można zajrzeć na stronę www.neptunedent.eu i tam sie zarejestrowac lub zadzwonić pod numer 459-452-305. Naprawdę polecam i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_199402 Re: Dobry dentysta w Gdańsku 12.11.22, 20:58 Ja mam swojego sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś