mc37 09.12.05, 22:58 a co myślicie o telewizji regionalnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: TV IP: *.chello.pl 09.12.05, 23:27 badziewie. do likwidacji. poziom radiowęzła osiedlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: TV 10.12.05, 02:11 Jest ok. Programy regionalne są bardzo wartościowe. Rzadko korzystam z dobrodziejstw telewizji (głównie zniechęcają mnie programy ogólnopolskie, no i nie nawidzę wiadomości z serii kroniki kryminalne i w stylu - ile to nowego zła pojawiło się na świecie), ale akurat do regionu nie mam specjalnej awersji. Wartościowe są szczególnie programy mówiące o regionach :) Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: TV 11.12.05, 22:30 ale ty tyle telewizji nie ogladaj, bo to promieniuje gorzej niz telefony komorkowe Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: TV 12.12.05, 18:59 "Rzadko korzystam z dobrodziejstw telewizji" jak napisano powyżej. "troski" nie potrzebuję. Lepiej otwórz oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GD-nin Re: TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:33 W sumie ok ale mogliby troche "zmienic repertuar" Panoramy. Pan Ostrowski z oddzialu Slupskiego ciagle robi reportaze o sztormach, wedrowkach troci itp. Ustka jest chyba co drugi dzien na antenie. Za duzo o stoczni, marynarkach wojennych itp. Nie bardzo mnie interesuje pol Panoramy sluchac szczegolowo o parametrach jakiegos ORP. Zdecydowanie za malo o poludniu Regionu -> Chojnice, Czersk, nawet Koscierzyna -> zdecydowanie za malo news'ow. Za duzo Zulaw kosztem Kociewia i Borow Tucholskich. W sporcie nieadekwatnie duze podniecenie pana Lindnera rugby, w stosunku do zapotrzebowania. No i moznaby zmienic wreszcie mapy pogody, podpisac inne miasta, skad turysta po ksztalcie pozna kontury naszego regionu. Poza tym OK, na tle innych osrodkow chyba niezle. Aha, proponuje bardziej dociekliwe pytania w "Punkcie" zeby to nie bylo forum gdzie kazdy moze cos powiedziec tylko cos jak "kropka nad i" czy program J. Trusa. Pozdrawiam TVP3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenia NIE TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:55 Najlepsza telewizja to TRWAM - oglądajcie a będziecie innymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bli Re: TV IP: *.chello.pl 12.12.05, 21:27 Szczególnie dobrze zrobiona jest panorama o 18:00. Mam jednak wrażenie , że TV3 ma za mało tzw reporterów terenowych ,szybko myślących i jeszcze szybciej działających. Brak jest też pomosłów na ,nie tyle niusy ( tych siłą rzeczy nie powinno się wymyślać :))) co materiały o tematyce społecznej , nie koniecznie te o głodującej pani Zenobi czy o heńku co kolekcjonuje śnięte ryby . Generelnie jest na solidną 4 ( ocena :)) Odpowiedz Link Zgłoś