paczka111 04.07.06, 19:28 Jakiś skończony palant paraduje po Długiej z małpką na łańcuchu i w kagańcu. Widziałam to dziś ok. 17.30. Nie widział tego żaden strażnik ani policjant? Trzeba dopaść gnoja i wziąć go na łańcuch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ich11 a co? ma go pogryźć i uciec? :)))))))))))))))) 04.07.06, 20:24 A poważnie, to skąd ta małpa się wzięła? W UE obowiązuje ochrona gatunków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekota Re: a co? ma go pogryźć i uciec? :))))))))))))))) IP: *.chello.pl 06.07.06, 00:47 ta małpa to na pewno tzw. członek SLD - gatunek będący na wymarciu - broń Boże pod ochroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: uwolnić małpkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:51 A moze to Edgar na lancuszku po godzinach.............etam.............po takim by sie ramie urwalo ! To moze ten no....... ten z kurska czy jakos tam nie pomne ale slowo ze wiedzialem!Zreszta to wszystko ni malpa ni wydra............... Odpowiedz Link Zgłoś
trollejbus1 Re: uwolnić małpkę 09.07.06, 22:21 widzialam takie zjawisko w zeszłym roku ta małpka bardzo się bala i stresowala tłumami gapiów wokół niej, zal mi zwierzaka Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Każdy tylko biadoli. A zadzwoń jeden z drugim n 09.07.06, 22:32 a Policję albo do straży miejskiej. W Zakopanem można a w Gdańsku nie? wiadomosci.onet.pl/1353174,69,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iś Re:Każdy tylko biadoli. A zadzwoń jeden z drugim IP: *.kolonianet.pl 10.07.06, 08:02 A specjalnie szukałam policjanta albo strażnika, trzy godziny łaziliśmy po Długiej. Może mieli odprawę? Moi goście od dwu tygodni regularnie chodzą w godzinach przedpołudniowych na plażę w Brzeźnie i też służb mundurowych nie widzieli ani razu. A mogliby choćby pogonić durnych właścicieli piesków, którzy katują swoich ulubieńców upałem i tłokiem. Albo zwrócić uwagę na beznadziejny brud i pijaków. Najśmieszniejsze jest to, że codziennie rano widzę w naszej Panoramie ilu to strażników i policjantów patroluje miasto, albo jakie plaże są czyściutkie. Nic by się dziennikarzom z telewizorni nie stało, gdyby raz podali informację z życia a nie z faksu rzecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klen Re:Każdy tylko biadoli. A zadzwoń jeden z drugim IP: *.gdynia.mm.pl 10.07.06, 08:56 Zabrakło telefonów? W telewizorni też?Czy po prostu się nikomu nie chce? Bo potem zgłaszając trzeba swoje dane zostawić na przykład, przejść się na posterunek i spisać zeznania. A tutaj koniec spaceru... Odpowiedz Link Zgłoś