bezia80 21.05.09, 15:02 macie może namiary na sprawdzonego dentystę z Gdańska? Najlepiej żeby leczył na fundusz i był bardzo cierpliwy:) korzystałam z forumowej wyszukiwarki,ale wszystkie tematy sa sprzed kilku lat. Moze jakieś nowe opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Stomatolog Gdańsk IP: 62.61.41.* 29.07.09, 16:52 Polecam dr Bedre i dr Stachurska w wojewodzkiej przychodni stomatologicznej w gdansku, pracuja na fundusz ale ciezko sie do nich wkrecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diastema Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:58 znanylekarz.pl poszukaj tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as <a href="http://www.stomatolog-przymorze.pl/index1.html" target="_ IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 19.12.09, 20:24 Polecam. Niedrogo i solidnie. Chodziłem do kilku gabinetów i wszędzie coś było nie tak. Tam jak na razie nie mam zastzrerzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
venecja.em Re: Stomatolog Gdańsk 11.10.13, 20:38 Polecam Baltmed na Przymorzu, dr Gumkowska-Migas. Profesjonalnie i uczciwie. P. Doktor uratowała już niejednego mojego zęba, to świetny stomatolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stomatolog Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.tbcn.telia.com 24.10.13, 14:54 Witam! Ja rowniesz szukam dobrego stomatologa z tym, ze musi przyjmowac w soboty! Zatem troche poszperalam i znalazlam klinike Impladent, Dental Art, Curo Dental, oraz Miladent, prosze czy ktos moze mi polecic ktoras z tych przychodni?? Chodzi o leczenie kanalowe ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka_pe Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.limes.com.pl 28.10.13, 14:00 Jeśli szukasz konkretnej daty wizyty poszukaj tutaj: meddo.pl/szukaj/stomatolog/Gdańsk na tej stronie widać dostępne terminy i od razu można umówić się do lekarza przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opa-opa Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.12.13, 09:01 może na słowackiego? tam mają dobrych dentystów Odpowiedz Link Zgłoś
mackowaty0 Re: Stomatolog Gdańsk 17.01.14, 14:16 w Gdyni na Wawrzyniaka jest 'j dent. Polecam, z "przypadkami beznadziejnymi" zawsze tam jeżdżę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.pf.com.pl 29.01.14, 10:31 Czy an tej stronie znajdę wszystkie firmy dostępne tu? panoramafirm.pl/lekarze_stomatolodzy_protetycy ?Dentyści Sopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaszka Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.14, 10:46 Ja bym nie szukała przez katalog tylko z polecenia. W Gdańsku jest bardzo fajny dentysta (klik!), jeśli kogoś potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAriola Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.14, 14:01 Polecam mój ulubiony gabinet stomatologiczny w Gdańsku, lekarze są fantastyczni, w ogóle nie trzeba się stresowac wizytą. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_szam Re: Stomatolog Gdańsk 22.04.14, 13:21 Ja od lat chodzę do www.fan-dent.pl/ i już nauczyłam się, że lepiej regularnie dbać o zęby, aniżeli wydawać potem kosmiczne sumy, aby uratować swoje uzębienie :P Ceny , wiadomo nie ma nic za darmo, jednak liczy się jakość pracy ,a z tego jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markana Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.14, 21:34 dobry jest też w sopocie - jedyny dobry sprawdzony jaki znam - www.as-dent.pl mimo, że znam kilku stomatologów w gdańsku - z moją córka wolę jeździć tam na kontrole, bo mają świtne podejście Odpowiedz Link Zgłoś
ania9130 Re: Stomatolog Gdańsk 05.12.14, 14:59 Polecam Curodental (curodental.com ) w Gdańśku. Mega miła i profesjonalna obsługa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Najlepsza w Gdańsku st Wójtowicz IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.14, 10:01 Byłam już w wielu gabinetach w Gdańsku. Jednak od czasu, kiedy trafiłam - z polecenia - do pani stomatolog Marioli Wójtowicz, nigdy już nie pójdę do innego dentysty. Nie piękne gabinety, lecz fachowość się liczy. Spróbujcie a sami się przekonacie. PROFESJONALISTKA!! miła, bardzo dokładna. Przyjmuje na Chełmie, Podam tel bo warto 509821533 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.14, 10:02 Byłam już w wielu gabinetach w Gdańsku. Jednak od czasu, kiedy trafiłam - z polecenia - do pani stomatolog Marioli Wójtowicz, nigdy już nie pójdę do innego dentysty. Nie piękne gabinety, lecz fachowość się liczy. Spróbujcie a sami się przekonacie. PROFESJONALISTKA!! miła, bardzo dokładna. Przyjmuje na Chełmie, Podam tel bo warto 509821533 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Bardzo dobra Wójtowicz Mariola IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.14, 13:39 Nie znam lepszego stomatologa niż dr Mariola Wójtowicz. Przyjmuje na Chełmie, dokładna, miła, leczenie nic nie boli, udziela wyczerpujących informacji. Leczę się już kilka lat u niej i nigdy z zębami wyleczonymi u M Wójtowicz nie miałem problemu. Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Podam tel. bo warto skorzystać z jej usług 509821533. Można go również znaleźć na str internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
agencja-reklamowa-trojmiasto Re: Stomatolog Gdańsk 21.08.14, 09:04 Ostatnio moją córeczkę bardzo bolał ząb. Szukałam w Trójmieście dentysty przyjaznego dzieciom i natrafiłam na opinie o dr Beacie Lidke. Okazała się świetną dentystką, moja córeczka była zadowolona z wyboru i już umówiłam ją na kolejną wizytę. Polecam http://beatalidke.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
sayyesssss Re: Stomatolog Gdańsk 25.09.14, 17:07 ja ostatnio wróciłam do swojego rodzinnego miasta na leczenie zębów do pani Mroczkowskiej-Kuchta (www.stomatolog.gdansk.pl/). jejku to dosłownie złota kobieta! korzystałam z pomocy już wielu dentystów, ale żaden nie był taki delikatny i wrażliwy na ból pacjenta. naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczona i polecam z ręka na sercu Odpowiedz Link Zgłoś
moli.eoli Re: Stomatolog Gdańsk 17.12.14, 16:00 Ja z dzieckiem chodzę do Temi Med (j-dent.com.pl/), czysto, fachowo, miło i skutecznie. Synek się nie boi i nie muszę go zaciągać do gabinetu siłą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.static.ip.netia.com.pl 03.11.14, 09:41 Polecam dentystę z Dental Planet może trochę dalej ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyluk Re: Stomatolog Gdańsk 17.12.14, 14:03 Ja z kolei bardzo miło wspominam wizytę w gabinecie Dr Pernaka (namiar: drpernak.pl/stomatologia/ ) Rzetelna porada lekarska i dobranie odpowiedniej formy leczenia, a nie ekstrakcja za wszelką cenę jak to czasem bywa. Wysokie standardy czystości i miła atmosfera, nie mam nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka37 Re: Stomatolog Gdańsk 22.10.15, 09:26 Szukam dobrego dentystę na NFZ z Gdańska,aby były krótkie terminy wizyty.Dziękuję za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
laurakrol Re: Stomatolog Gdańsk 08.12.15, 13:01 Tez poszukuje dobrego stomatologa z Gdańska może ktoś może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fokus-7 Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.gdansk.vectranet.pl 14.01.22, 14:06 Dobry stomatolog to doktor Agnieszka Nowińska, ma prywatny gabinet na Jasieniu NeptuDent ul.Komedy 2A. Z tego co wiem, to bardzo szeroki wachlarz od stomatologi zachowawczej czyli plomby itp. przez leczenie dziąseł i przyzębia, wykonuje również implanty i protezy a także higienizację. Bardzo dokładna i miła. Podaję namiar, tel: 459 452 305. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkaklaman Re: Stomatolog Gdańsk 18.12.15, 14:11 Polecam dr Szymkiewicza znajdzlekarza.pl/jaroslaw-szymkiewicz/chirurg-stomatolog/gdansk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat_braciak Re: Stomatolog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.19, 10:26 Moja rekomendacja to doktor Agnieszka Kubik z Enelmedu, super agentka to jest, ciesze sie ze o niej usłyszalem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elastigirl Re: Stomatolog Gdańsk 21.07.20, 12:19 A był ktos moze w K2 Dental na Lelewela na Wrzeszczu? Dobrze robią? Odpowiedz Link Zgłoś
asiejkaja Re: Stomatolog Gdańsk 29.07.20, 19:37 Ja mogę jedynie powiedzieć po swoich doświadczeniach, że robią tam na prawdę świetne implanty. Akurat miałam wizytę u stomatologa dr. Krystiana Krupskiego właśnie na Wrzeszczu w Browarze i wszystko fantastycznie się trzyma, nic się nie dzieje, a na sprawdzenie też tam chodzę :D Odpowiedz Link Zgłoś