Dodaj do ulubionych

Czy jest ktoś kto kupił mieszkanie w Wielkim Kacku

29.08.06, 07:34
A dokładniej mieszkanie od dewelopera przy Żuławskiej?
Proszę o odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: yyy DF Invent IP: *.gdynia.mm.pl 29.08.06, 15:19
      Była to jedna z lokalizacji, które brałem pod uwagę, ale fakt, że firma jest
      zupełnie nieznana nieco odstrasza. Strona też raczej skromna
      www.dfinvent.pl
      za to położenie fantastyczne!
    • Gość: aki Re: Czy jest ktoś kto kupił mieszkanie w Wielkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:08
      ja szukałem w wielkim kacku lub w karwinach, ale w końcu wybrałem sokółkę.
      • karimaj Re: Czy jest ktoś kto kupił mieszkanie w Wielkim 30.08.06, 07:43
        Pytam dlatego że właśnie też mam zamiar kupić mieszkanie u tego dewelopera DF
        INVENT, tylko nie wiem czy są jeszcze jakieś wolne mieszkania? A skąd jeste s?
        • Gość: yyy tyszkiewicz IP: *.gdynia.mm.pl 01.09.06, 00:26
          mieszkania sprzedaje biuro Tyszkiewicz, oto oferta:
          www.tyszkiewicz.pl/www/site/?mod=content&path=10,60,89
          w/g ich wyszukiwarki pozostało 5 mieszkań:
          www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17623
          www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17633
          www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17625
          www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17697
          www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17626

jeśli interesuje cię, czy są wole lokale, to czemu pytasz na forum a nie
          wykonasz trwającego 3 minuty telefonu do firmy?
          • karimaj MASZ RACJE 01.09.06, 08:46
            Tylko chciałam podtrzymać temat:))
            Nie mogę się tam dodzwonić...Nikt nie odbierał, przynajmniej wczoraj po 16:00.
            Powiedz mi, kupiłeś małe czy duże M? Jestem ciekawa jaki będzie widok?
            Czy pociągi te nie dokuczą tam mieszkającym?
            • zielonygp Re: MASZ RACJE 01.09.06, 11:27
              Sporo informacji na temat inwestycji mieszkaniowych na stronie www.gdynia.new.pl

Ps. Investycja DF Invest jeszcze nie jest zaktualizowana...
            • Gość: yyy nie kupiłem IP: *.gdynia.mm.pl 02.09.06, 13:16
              nie kupiłem, bo trafiłem na inną okazję.
              Miejsce jest rewelacyjne, piękny widok na łąki (dawne wyschnięte jezioro) i
              Trójmiejski Park Krajobrazowy. Masz pewność, że od tamtej strony nic nie
              postawią. A pociągi na tej trasie traktowałbym raczej jako atrakcję, bo kursują
              co 2-3 godziny i nie jest to szczegolnie uciązliwe. Co innego jak kiedys
              przedłużą w tamtą stronę SKM. Ale znając nasz kraj, będzie to może za ćwierć
              wieku ;)
              Jeśli nie odstrasza Cię, że jest to znieznany developer, to kupuj!
              • Gość: bzzz Re: nie kupiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 15:08
                Masz pewność, że od tamtej strony nic nie
                > postawią

To jest Polska, nigdy nie masz pewności co i gdzie postawią.
                • Gość: yyy Re: nie kupiłem IP: *.gdynia.mm.pl 03.09.06, 00:05
                  musieliby postawić:
                  - na drodze
                  - na torach
                  - na podmokłej łące/dawnym jeziorze
                  - w parku krajobrazowym
                  wobec czego w sumie mogę powiedzieć, że jestem pewien
                  • metamorphosis4 Re: nie kupiłem 03.09.06, 12:00
                    Gość portalu: yyy napisał(a):

> musieliby postawić:
                    > - na drodze
                    > - na torach
                    > - na podmokłej łące/dawnym jeziorze
                    > - w parku krajobrazowym
                    > wobec czego w sumie mogę powiedzieć, że jestem pewien

Wiadomo, że nie postawią na drodze, na torach, ani w parku krajobrazowym. Nie
                    byłabym natomiast pewna, czy nie postawią na podmokłej łące. Ta ląka nie tak
                    dawno była jeziorkiem, teraz jest już łąką, a za kilka lat ktoś ją kupi i
                    postawi osiedle, bo teren jest niezwykle atrakcyjny. Ceny mieszkań w tej
                    lokalizacji są wysokie i cena melioracji może się kalkulować. Jako przyklad
                    podobnej inwestycji można sobie zobaczyć Sadybę Orłowską na dole
                    Wielkopolskiej, gdzie nie tak znowu dawno było bagno i mokradła, a teraz -
                    proszę co wybudowano.
                    Ja równiez interesowałam się tymi mieszkaniami, ale zrezygnowałam chociaż nie z
                    powodu tego zagrożenia, o którym piszę. Po prostu kształt tych mieszkań jest
                    taki dziwny, że bardzo trudno atrakcyjnie i funkcjonalnie je zaaranżować. Żadne
                    z nich nie posiada salonu z prawdziwego zdarzenia. Właściwie aneks kuchenny z
                    jadalnią plus sypialnie.
                    Ciekawa jestem czy ta nwestycja w ogóle powstanie, bo jakoś postępu prac
                    specjalnie nie widać.
                  • diastema Re: nie kupiłem 03.09.06, 13:03
                    nigdy nie badz pewien ;/ ja tez mam parka krajobrazowy przed oknem i wymyslili
                    ze postawia tam maszt radiowo telewizyjny ;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka