karimaj 29.08.06, 07:34 A dokładniej mieszkanie od dewelopera przy Żuławskiej? Proszę o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyy DF Invent IP: *.gdynia.mm.pl 29.08.06, 15:19 Była to jedna z lokalizacji, które brałem pod uwagę, ale fakt, że firma jest zupełnie nieznana nieco odstrasza. Strona też raczej skromna www.dfinvent.pl za to położenie fantastyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: Czy jest ktoś kto kupił mieszkanie w Wielkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:08 ja szukałem w wielkim kacku lub w karwinach, ale w końcu wybrałem sokółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
karimaj Re: Czy jest ktoś kto kupił mieszkanie w Wielkim 30.08.06, 07:43 Pytam dlatego że właśnie też mam zamiar kupić mieszkanie u tego dewelopera DF INVENT, tylko nie wiem czy są jeszcze jakieś wolne mieszkania? A skąd jeste s? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy tyszkiewicz IP: *.gdynia.mm.pl 01.09.06, 00:26 mieszkania sprzedaje biuro Tyszkiewicz, oto oferta: www.tyszkiewicz.pl/www/site/?mod=content&path=10,60,89 w/g ich wyszukiwarki pozostało 5 mieszkań: www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17623 www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17633 www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17625 www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17697 www.tyszkiewicz.pl/www/site/index.php?mod=offers&show=offer&offset=&id=17626 jeśli interesuje cię, czy są wole lokale, to czemu pytasz na forum a nie wykonasz trwającego 3 minuty telefonu do firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
karimaj MASZ RACJE 01.09.06, 08:46 Tylko chciałam podtrzymać temat:)) Nie mogę się tam dodzwonić...Nikt nie odbierał, przynajmniej wczoraj po 16:00. Powiedz mi, kupiłeś małe czy duże M? Jestem ciekawa jaki będzie widok? Czy pociągi te nie dokuczą tam mieszkającym? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonygp Re: MASZ RACJE 01.09.06, 11:27 Sporo informacji na temat inwestycji mieszkaniowych na stronie www.gdynia.new.pl Ps. Investycja DF Invest jeszcze nie jest zaktualizowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy nie kupiłem IP: *.gdynia.mm.pl 02.09.06, 13:16 nie kupiłem, bo trafiłem na inną okazję. Miejsce jest rewelacyjne, piękny widok na łąki (dawne wyschnięte jezioro) i Trójmiejski Park Krajobrazowy. Masz pewność, że od tamtej strony nic nie postawią. A pociągi na tej trasie traktowałbym raczej jako atrakcję, bo kursują co 2-3 godziny i nie jest to szczegolnie uciązliwe. Co innego jak kiedys przedłużą w tamtą stronę SKM. Ale znając nasz kraj, będzie to może za ćwierć wieku ;) Jeśli nie odstrasza Cię, że jest to znieznany developer, to kupuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: nie kupiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 15:08 Masz pewność, że od tamtej strony nic nie > postawią To jest Polska, nigdy nie masz pewności co i gdzie postawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: nie kupiłem IP: *.gdynia.mm.pl 03.09.06, 00:05 musieliby postawić: - na drodze - na torach - na podmokłej łące/dawnym jeziorze - w parku krajobrazowym wobec czego w sumie mogę powiedzieć, że jestem pewien Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: nie kupiłem 03.09.06, 12:00 Gość portalu: yyy napisał(a): > musieliby postawić: > - na drodze > - na torach > - na podmokłej łące/dawnym jeziorze > - w parku krajobrazowym > wobec czego w sumie mogę powiedzieć, że jestem pewien Wiadomo, że nie postawią na drodze, na torach, ani w parku krajobrazowym. Nie byłabym natomiast pewna, czy nie postawią na podmokłej łące. Ta ląka nie tak dawno była jeziorkiem, teraz jest już łąką, a za kilka lat ktoś ją kupi i postawi osiedle, bo teren jest niezwykle atrakcyjny. Ceny mieszkań w tej lokalizacji są wysokie i cena melioracji może się kalkulować. Jako przyklad podobnej inwestycji można sobie zobaczyć Sadybę Orłowską na dole Wielkopolskiej, gdzie nie tak znowu dawno było bagno i mokradła, a teraz - proszę co wybudowano. Ja równiez interesowałam się tymi mieszkaniami, ale zrezygnowałam chociaż nie z powodu tego zagrożenia, o którym piszę. Po prostu kształt tych mieszkań jest taki dziwny, że bardzo trudno atrakcyjnie i funkcjonalnie je zaaranżować. Żadne z nich nie posiada salonu z prawdziwego zdarzenia. Właściwie aneks kuchenny z jadalnią plus sypialnie. Ciekawa jestem czy ta nwestycja w ogóle powstanie, bo jakoś postępu prac specjalnie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: nie kupiłem 03.09.06, 13:03 nigdy nie badz pewien ;/ ja tez mam parka krajobrazowy przed oknem i wymyslili ze postawia tam maszt radiowo telewizyjny ;/ Odpowiedz Link Zgłoś