Gość: Jurass IP: *.limes.com.pl 06.11.06, 21:34 widzicie Piśśki ?? Kto mieciem wojuje od miecia ginie. Czas żebyście sobie w te Wasze puste łby powbijali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peaceman Re: Polityczny autobus IP: *.interecho.com 06.11.06, 22:28 Gratuluje kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Adamczyk Platfusiacy na piechote po trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:57 Zafundowali nam korki i jeszcze zabraniaja jezdzic autobusami. Do domu z taką partią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk konary IP: *.gdynia.mm.pl 06.11.06, 23:32 Mam wrażenie, że niejeden podczas tego tygodnia jazdy konarem w łeb dostał. To pewnie też wina PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x karnol to idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:44 koncz wasc wstydu oszczedz a wy barany z organu prasowego platfusow skonczcie z cenzura postow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: karnol to idiota IP: *.chello.pl 08.11.06, 13:43 Brak panu kultury, tak dzieła cała wasza partia - PIS. obrazić człowieka, zastraszyć, wyszydzić - tylko to potraficie. A pozatym proszę sprawdzić w słowniku kto to jest - idiota? Chyba do pana bardziej to określenie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: Polityczny autobus IP: *.interecho.com 07.11.06, 08:03 Wyglada na to, ze wszyscy zapamietali tylko fakt, ze Karnowski zakazal jazdy po ulicahc temu fajnemu autobusowi ktory sie wszystkim podobal. Pewnie to nie jest punkt dla Karnowskiego. Pozdro 600. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artemis Re: Polityczny autobus IP: *.cable.tmark.pl 07.11.06, 17:15 no dokladnie... a zreszta p. Karnowski ma racje: za Policje odpowiada min. Dorn :DDD huehuehue a tak swoja droga zawsze mowilem, ze ten kto ma prawo w nazwie ma je tez w dupie...!!! HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocianka Re: Polityczny autobus IP: *.chello.pl 08.11.06, 13:47 Całe szczęście ,że ten autobus przestał jeździć. Pierwszy raz jak go zobaczyłam było to orginalne, obraźliwe słowa które głosili przypominały mi czsy II wojny światowe. Wtedy w okupowanych miastach także jeździły takie szczekaczki. Ale co jak przez parę dni - zwłaszcza w sobotę zakłócał moją ciszę to miałam dosyć. Z wszystkiego trzeba korzystać z umiarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Polityczny autobus IP: *.chello.pl 08.11.06, 18:42 Partia PRAWA jeżdzi autobusem bez aktualnego badania sprawności pojazdu ???? Odpowiedz Link Zgłoś