Dodaj do ulubionych

Trójmiasto dla Rospudy

IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.07, 21:12
jestem z wami autostrada nie powinna tam być ponieważ jest to tak piękna
dolina,że byłoby grzechem zrujnować tak piękne środowisko ostoja ptaków,
bobrów i innych niepowtarzalnych zwierząd wiem bo to zwiedzaliśmy!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Trójmiasto dla Rospudy IP: *.softlab.gda.pl 18.02.07, 21:44
      Miejmy nadzieję, że władze się opamiętają. Choć może być ciężko -
      Budimex "musi" zarobić aby zarobili inni. :/
    • Gość: j.p. brawo dla Gdańsczan!!! IP: 195.116.62.* 18.02.07, 21:44
      jestem całym sercem z Wami - osobami które nei zgadzaja się na przejście
      obwodnicy przez Rospudę. Jestem przerażony tym, jak łatwo pozbywamy się cząstki
      Polski i tym, jak łatwo społeczeństwu Augustowa wmówiono, że ekolodzy są
      przeciw obwodnicy.
    • Gość: jjmp Trójmiasto dla Rospudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 23:55
      a co skansen ma być w Polsce?!a ta droga to ile ma szerokości 50kilometrów?!
      Precz "zielonym wariatóm"!!!chcemy dobrych dróg!!
      • Gość: zemek Re: Trójmiasto dla Rospudy IP: *.icpnet.pl 19.02.07, 00:34
        Umiesz czytać, matole? Nie chodzi o to, żeby tej obwodnicy w ogóle nie budować,
        bo wiadomo, że jest potrzebna. Chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby tej drogi
        nie pchać na siłę w bagna, tylko zbudować ją kawałek dalej! Czy to jest tak
        trudno zrozumieć? Czy droga zbudowana z dala od bagien nie jest już twoim
        zdaniem dobrą drogą? Skąd się w ogóle tacy ludzie biorą na tym świecie? :(
        Jeszcze te kretyńskie teksty o tym, że droga nie będzie przecież miała 50 km
        szerokości... I co z tego, do cięzkiej cholery? Nie potrafisz zrozumieć, że
        dolina jest cenna jako całość? Byłeś w ogóle kiedykolwiek w Augustowie? To
        zwykła mieścinka jakich wiele, jej głównym atutem jest PRZYRODA, a miejscowi
        żyją głównie z turystyki. Zalanie jednej z atrakcji turystycznych betonem to
        bezsens w tej sytuacji.

PS. "chcemy dobrych dróg"? Wypowiadasz swoje opinie w liczbie mnogiej?
        Rozdwojenie jaźni masz jakieś czy coś?
        • Gość: es Re: Trójmiasto dla Rospudy IP: 195.116.62.* 19.02.07, 10:02
          nie umie, tylko obrazki ogląda i tytuły czyta. Jak większość matołów z forów
          internetowych
    • Gość: oburzona Andzia Trójmiasto dla Rospudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:47
      I ja jestem z wami!!! LUDZIE NIE POZWÓLMY ZNISZCZYĆ JEDYNEGO TAKIEGO ZAKATKA NA
      TYM KONTYNENCIE!!! Czy w naszym kraju liczą sie już tylko WŁASNE DOCHODY
      PRZEDSTAWICIELI WŁADZY??? Dlaczego prominenci nie słuchają głosu większości
      społeczeństwa ani nie liczą sie z rozsądkiem Uni Europejskiej:-( PANIE
      MINISTRZE SZYSZKO: WCALE NIE JEST JESZCZE ZA POŹNO NA ZMIANĘ DECYZJI O
      LOKALIZACJI INWESTYCJI!!! TRZEBA TYLKO ODDAĆ ŁAPÓWKI I WYZNACZYĆ TRASĘ
      OMIJAJĄCĄ SERCE DOLINY!!! PRZECIEŻ TEN PROJEKT JUZ ISTNIEJE I BĘDZIE TAŃSZY BO
      SFINANSUJE GO UNIA I WILK BĘDZIE SYTY I OWCA CAŁA!!!
    • Gość: ona Re: Trójmiasto dla Rospudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:31
      jak najbardziej popieram protest,
      można było poprowadzić innym wariantem drogę ale po co zadawać sobie trud, nie?
      najłatwiej przejechać się po okolicznych lasach (przecież to tylko drzewa)
      i "jakichś" bagnach,
      po prawdzie nie znamy całej genezy powstania tej obwodnicy i nie wiemy kto tak
      naprawdę podjął decyzję o tym wariancie rospudowskim i dlaczego
      zdesperowanym mieszkańcom Augustowa najwyraźniej jest już wszystko jedno
      każda zwłoka oddala od nich wizję polepszenia sytuacji drogowej, nie biorą
      jednak pod uwagę tego,że turyści przestaną do nich przyjeżdżać, żeby obejrzeć
      unikat Rospudy (autostrady nikt nie chce oglądać, turyści będą najszybciej
      przejeżdżać dalej)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka