Dodaj do ulubionych

Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówki?

IP: *.chello.pl 05.04.07, 23:26
Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówki?Jadłem w wadowicach i były
pyszne, a u nas nigdzie nie mogę kupic?
Obserwuj wątek
    • Gość: gwidon Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk IP: *.imp.gda.pl 06.04.07, 08:52
      No to masz problem...
      • jagodasoft2 Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk 06.04.07, 12:52
        Koło Alfy w małej cukierni na przeciwko parkingu strzeżonego ulica Lęborska
        chyba. Ale nie zawsze mają.
        • Gość: Gość Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk IP: *.chello.pl 06.04.07, 13:17
          Takich kremówek o których mówił Papież pewnie już nigdzie nie dostaniesz....
          • mosaca Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk 06.04.07, 14:43
            U mnie we wrzesczu byly i pyszne ,ale fakt juz ze 2 miesiace nie ma
            • Gość: kecaj40 Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk IP: *.sm-rozstaje.pl 06.04.07, 22:49
              Bajadera we wrzeszczu
              • ziutek7 Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk 06.04.07, 23:17
                to Wojtyła jadał kremówki w Gdańsku
                • jagodasoft2 Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk 07.04.07, 08:46
                  Kremówki papieskie to zwykłe kremówki, które zostały tak nazwane bo Papież jej
                  jadał i lubił.
                  • odpoczywam Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk 07.04.07, 15:51
                    Jadał kremówki robione przez Zyda z substytutow i patrzcie jak skończyl.Po co to
                    komu_
    • Gość: bolo zrob to sam IP: 213.76.140.* 08.04.07, 21:57
      kawałek kartonika, kładziesz wafelek , pryskasz bita smietane ze spreya ,
      kładziesz zdjęcie ...., zjadasz.

masz papieską kremówkę
    • Gość: dita Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk IP: *.89.174.89.cable.satra.pl 09.04.07, 21:46
      moze zapytaj goclocha albo jankowskiego? a moze na jana pawla 2 na zaspie jest
      jakas cukiernia?
    • Gość: krk kremówka czyli napoleonka IP: *.gdynia.mm.pl 11.04.07, 00:32
      po co tak pajacować z tymi "papieskimi kremówkami" - toż to zwykłe napoleonki,
      które od zawsze można kupić w byle jakiej cukierni
      • jagodasoft2 Re: kremówka czyli napoleonka 11.04.07, 08:53
        Nieprawda, kremówki to ie napoleonki, zupełnie inne ciasto, a i nadzienie
        zależy od cukierni.
      • otreb Re: kremówka czyli napoleonka 13.04.07, 12:44
        Gość portalu: krk napisał(a):

> po co tak pajacować z tymi "papieskimi kremówkami" - toż to zwykłe napoleonki,
        > które od zawsze można kupić w byle jakiej cukierni

Jedź do Małopolski i zamów kremówkę - możesz się zdziwić. A później zamów
        napoleonkę ;)
    • maja118 w Sopocie 11.04.07, 09:25
      ...a dokładnie kierujesz się w górę Monte Cassino i za pierwszym podziemnym
      przejściem po lewej stronie jest cukiernia WENTY (nie wiem czy dobrze napisałam)
      Są to jedyne kremówki które mi smakuja
      • zdybex w kiblu 12.04.07, 14:26
        z góry papier w srodku smak, z dołu papier.Uzywając dodatków z Gazety Wyborczej
        z wiadomo z kim masz kremówke .
    • Gość: x Re: Gdzie w Gdansku mozna kupić papieskie kremówk IP: *.chello.pl 16.04.07, 22:13
      na szczęście nigdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka