Gość: gosia IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 21:15 wszyscy gimnazjaliści z trzecich klas, gdzie wybieracie się do liceów??? Czy ktos idzie do 6LO lub do 3LO w Gdyni. Szukam opinii na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trojkowcz Re: GDYŃSKIE LICEA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 14:40 Wybierac to sie moze nie wybieram, ale sam siedze w gdynskiej trojce. legendy kraza rozne, ale generalnie to przesada. szkola jest naprawde dobra, nauczyciele wcale nie tacy zli i mozna przezyc :) no i plaża! z buta dokladnie 7,5 minuty. goraco polecam na gorace czerwcowe dni. wiesz, generalnie mowiac moge powiedziec ze polecam ta 'gasienice' (bo budynek ma 300 metrow). Jeden korytarz, i do tego bardzo waski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trojkowicz Re: GDYŃSKIE LICEA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 14:47 Oczywiscie @$@^@@* IE nawalil i wyslal mi niedokonczony post :( kontynuuje: - sprawia, ze nikogo nie wyminiesz, na kazdej przerwie spotkasz mase znajomych, itd. (gorzej gdy zmywasz sie na w.w. plaze i nadziejesz sie na np. prof Brzozowskiego, ktory, mimo calego szacunku, nie toleruje ucieczek :( pzdr. radek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: GDYŃSKIE LICEA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 20:06 a czy to prawda z tą amfą? są w szkole jacyś fajni faceci, czy tylko sami kujoni w okularach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdk Re: GDYŃSKIE LICEA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 16:00 Gość portalu: gos napisał(a): > a czy to prawda z tą amfą? > są w szkole jacyś fajni faceci, czy tylko sami kujoni w okularach? Droga gos-u :) Jak bylem maly to straszono mnie potworem z piwnicy ktory pozera dzieci, ale... Problem z narkotykami w szkole nie istnieje. Oczywiscie, zycie nocne zawiera w sobie pewnie i to, ale dla niewielu - zreszta, a jak jest w innych liceach? Oczywiscie biegamy wszyscy w okularach, ryjemy po nocach i myslim tylko o nauce. Dziewczyno! Kto ci naopowiadal takich, wybacz, dyrdymalow. W kazdej klasie jest kilku kujonkow (ale takich z prawdziwego zdarzenia), natomiast 95% to po prostu inteligentni ludzie potrafiacy 'krecic beke' - i da sie z nimi zyc, wierz mi! No, pozdrawiam i koncze rdk Odpowiedz Link Zgłoś