Dodaj do ulubionych

dobre ginazjum w Gdyni

29.10.07, 14:38
Witam,
proszę o podpowiedź, jakie gimnazjum w Gdyni (publiczne)ma dobry
poziom i dobry kontakt z młodzieżą - wiadomo okres od 13 do 15 lat
jest dla nich najtrudniejszy.
Obserwuj wątek
    • lilium Re: dobre ginazjum w Gdyni 30.10.07, 15:45
      polecam gimnazjum nr 10 na Wzgórzu. Jest rejonowe, więc młodzież z okolicy, ale panuje tam dyscyplina trzymana przez dyrekcje i nauczycieli. Szczególnie klasy profilowane mają naprawdę przzyzwoity poziom. Córka jest w matematycznej, nie mam zastrzezeń do większości nauczycieli (chyba nigdzie nie jest pod tym względem idealnie), atmosfera w klasie wg corki "w porzo". Duża w tym zasluga wspaniałej wychowawczyni.
      • Gość: Tom Re: dobre ginazjum w Gdyni IP: *.chello.pl 31.10.07, 22:49
        Heh. Ja o tej szkole mam zupełnie inne wiadomości... Mój znajomy stamtąd
        "uciekł" do innej szkoły, gdyż w tej tzw. "normalne towaryztwo" z normalnych
        lekcji robiło cyrk. Polecam Gimnazjum Katolickie. W tej szkole (mimo nazwy)
        naprawde nie jest jakoś strasznie inaczej. Atmoskera w szkole świetna a
        nauzyciele bardzo pomocni. Każdemu z niuch zależy na obrym kontakce i dobryh
        wynikach podopiecznych. W razie wątpliwości www.katolik.info.pl - zapraszam.
      • Gość: Julia Re: dobre ginazjum w Gdyni IP: *.21-109-162.tkchopin.pl 30.07.15, 05:47
        witam, proszę o opinie o Gimnazjum nr 10 w Gdyni na ul. Hallera dziękuję :)
        • Gość: Kasia Re: dobre ginazjum w Gdyni IP: *.146.79.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.08.15, 08:23
          Uważam,że jest to bardzo dobre gimnazjum.Do każdego ucznia podchodzi się indywidualnie w miłej atmosferze.Moja córka jak i jej znajomi dobrze zdali testy i dostali się do wymarzonych szkół.polecam gorąco:)
    • Gość: dorota wyszukiwarka nie gryzie IP: *.lucent.com 30.10.07, 16:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=63518817&a=63518817

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka