Gość: M IP: *.nsm.pl 03.04.08, 17:14 Jak nie jest po angielsku? A to co? rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/en? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Drake Re: Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.gprs.plus.pl 03.04.08, 17:54 Ale o co chodzi, przecież to nie odbiega od normy w PKP PR ;P P.S. Jak wyżej, strona jest po angielsku i działa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszek dworce PKP to totalnie chamstwo IP: *.ds.pg.gda.pl 03.04.08, 17:55 też ostatnio czekałem bo paniusia musiała jakieś numerki spisywać. Czy oni nie wiedza że człowiek przychodzi max 10 minut przed pociągiem? W internecie sie nie da kupić biletu a tu robią łaskę że mi go wogóle sprzedają. Do tego te bandy wkurzających i śmierdzących żebraków którzy wyzywają jak poskąpisz im "na chlebek". Żebractwo jest zabronione na dworach i obiektach PKP, ale kogo to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łał Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.chello.pl 03.04.08, 19:05 Przecież cały Sopot to większa wieś z marzeniami o kurorcie. To dlaczego akurat PKP miałoby odstawać od reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Na dworcu w Sopocie turysta to wróg 03.04.08, 19:07 Dodam jeszcze, ze na dworcu w Sopocie, jak na turystyczne miejsce przystalo... nie mozna placic za bilety zadna karta platnicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.ip.netia.com.pl 03.04.08, 20:15 wieś jak wieś. ale mnie obsługa zawsze miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Z PRL-u 03.04.08, 20:32 W PRL-u taki oto dowcip krążył: Przodownik pracy z Wejherowa za zasługi otrzymał nagrodę - wycieczkę do Japonii. Załatwił paszport, a potem poszedł kupować bilet. W Wejherowie słyszy: - Panie, do Japonii?! To z puli wojewódzkiej, musisz pan jechać do Gdańska. Pojechał więc nasz przodownik do Gdańska, a tam: - Panie, to z puli krajowej. Trzeba do Warszawy. Pojechał. W stolicy, oczywiście, pielgrzymka po urzędach. Wreszcie kupił bilety i dotarł do Japonii. Pięknie było, czas wracać. Gdzie tu bilet powrotny kupić? Podchodzi do kasy metra, i zaczyna nawijać. Niesporo mu idzie, więc Japończyk, żeby napisał na kartce. Pisze - "Wejherowo", a kasjer: - Do Śmiechowa czy do Nanic? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Ty Marudoooo!!! 05.04.08, 17:29 Przez Ciebie oplułem monitor!!! Dobreee, choć chyba stare jak ja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki karnowski to bani IP: *.limes.com.pl 03.04.08, 21:20 Karnowski - ty klopise, ty buraku. A na Kamiennym-potoku to mogles przed wyborami wyremontowac z miejskich pieniedzy dworzec (Karnowski mieszka wlasnie na kam-potoku jakby ktos nie wiedzial). Jak cos nie tak to umywamy raczki, winni są inni tylko nie ja... Co za gosc, normalnie gałgan, nie czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: karnowski to bani IP: *.chello.pl 03.04.08, 21:59 przeciez sopot kamienny potok to peron (nie dworzec, kretynie) SKM, a nie PKP, debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: karnowski to bani IP: *.chello.pl 04.04.08, 10:04 a to co z SKM mozna sie dogadac, a z PKP to juz nie? Poza tym trzymaj kulture osobista czlowieku - zwolennicy karnowskiego zawsze maja jedna wizytowke - na obrazac wszystkich do okola, w szczegolnosci tych ktorzy maja odmienne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludek Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.dnv.com 04.04.08, 08:07 Powinni wywalic te wredne baby. Tam sie chyba kupuje najdluzej bilet Zawsze olewka, stukanie jednym palcem w klawiature kompa Jak nie chca pracowac to won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.chello.pl 04.04.08, 10:07 Na dworcu w Sopocie każdy jest wrogiem! Mnie również pani w kasie odpowiedziała burkliwym tonem " nie wiem" i powróciła do spożywania kanapki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podroznik Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: 86.29.198.* 04.04.08, 15:40 to wszystko to jakas pomylka...przeciez to zacofanie polski wlasnie przyciaga turystow najbardziej...buhhahahahaha...smierdzace moczem perony, zlewajaca obsluga budzetowki heheh...zarty na skale swiatowa...ale nam daleko do czegokolwiek, bardzo mi przykro: ((((...WSTYD I ZACOFANIE, BURACTWO I ETC....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuka Sopot-Jaki Pan Taki Kram-a mialo byc inaczej IP: *.181.133.78.cable.morena.jarsat.pl 05.04.08, 09:03 to wystarczy za komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: 88.156.160.* 05.04.08, 17:10 zeulandia.myminicity.com/env Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer kolei Moze ktos " z jajem" otworzy konkurencyjna kase : IP: *.gdynia.mm.pl 05.04.08, 20:29 We Wrzeszczu jest taka kasjera z wąsem i tlustymi wlosami dlugimi, ktora opierd....la klientow.... To jest dopiero obciach! Odpowiedz Link Zgłoś