Dodaj do ulubionych

Na dworcu w Sopocie turysta to wróg

IP: *.nsm.pl 03.04.08, 17:14
Jak nie jest po angielsku? A to co? rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/en?
Obserwuj wątek
    • Gość: Drake Re: Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.gprs.plus.pl 03.04.08, 17:54
      Ale o co chodzi, przecież to nie odbiega od normy w PKP PR ;P

P.S. Jak wyżej, strona jest po angielsku i działa :P
    • Gość: myszek dworce PKP to totalnie chamstwo IP: *.ds.pg.gda.pl 03.04.08, 17:55
      też ostatnio czekałem bo paniusia musiała jakieś numerki spisywać. Czy oni nie wiedza że człowiek przychodzi max 10 minut przed pociągiem? W internecie sie nie da kupić biletu a tu robią łaskę że mi go wogóle sprzedają. Do tego te bandy wkurzających i śmierdzących żebraków którzy wyzywają jak poskąpisz im "na chlebek". Żebractwo jest zabronione na dworach i obiektach PKP, ale kogo to obchodzi...
    • Gość: Łał Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.chello.pl 03.04.08, 19:05
      Przecież cały Sopot to większa wieś z marzeniami o kurorcie. To
      dlaczego akurat PKP miałoby odstawać od reszty?
    • tierralatina Re: Na dworcu w Sopocie turysta to wróg 03.04.08, 19:07
      Dodam jeszcze, ze na dworcu w Sopocie, jak na turystyczne miejsce przystalo...
      nie mozna placic za bilety zadna karta platnicza...
    • Gość: ala Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.ip.netia.com.pl 03.04.08, 20:15
      wieś jak wieś. ale mnie obsługa zawsze miło:)
    • maruda.r Z PRL-u 03.04.08, 20:32
      W PRL-u taki oto dowcip krążył:

Przodownik pracy z Wejherowa za zasługi otrzymał nagrodę - wycieczkę do Japonii.
      Załatwił paszport, a potem poszedł kupować bilet.
      W Wejherowie słyszy:
      - Panie, do Japonii?! To z puli wojewódzkiej, musisz pan jechać do Gdańska.
      Pojechał więc nasz przodownik do Gdańska, a tam:
      - Panie, to z puli krajowej. Trzeba do Warszawy.
      Pojechał. W stolicy, oczywiście, pielgrzymka po urzędach. Wreszcie kupił bilety
      i dotarł do Japonii. Pięknie było, czas wracać. Gdzie tu bilet powrotny kupić?
      Podchodzi do kasy metra, i zaczyna nawijać. Niesporo mu idzie, więc Japończyk,
      żeby napisał na kartce. Pisze - "Wejherowo", a kasjer:
      - Do Śmiechowa czy do Nanic?

• zgred.polarny Ty Marudoooo!!! 05.04.08, 17:29
        Przez Ciebie oplułem monitor!!!
        Dobreee, choć chyba stare jak ja:))
    • Gość: wiki karnowski to bani IP: *.limes.com.pl 03.04.08, 21:20
      Karnowski - ty klopise, ty buraku. A na Kamiennym-potoku to mogles przed
      wyborami wyremontowac z miejskich pieniedzy dworzec (Karnowski mieszka wlasnie
      na kam-potoku jakby ktos nie wiedzial). Jak cos nie tak to umywamy raczki, winni
      są inni tylko nie ja... Co za gosc, normalnie gałgan, nie czlowiek.
      • Gość: zenon Re: karnowski to bani IP: *.chello.pl 03.04.08, 21:59
        przeciez sopot kamienny potok to peron (nie dworzec, kretynie) SKM, a nie PKP,
        debilu
        • Gość: micha Re: karnowski to bani IP: *.chello.pl 04.04.08, 10:04
          a to co z SKM mozna sie dogadac, a z PKP to juz nie? Poza tym trzymaj kulture
          osobista czlowieku - zwolennicy karnowskiego zawsze maja jedna wizytowke - na
          obrazac wszystkich do okola, w szczegolnosci tych ktorzy maja odmienne zdanie.
    • Gość: Ludek Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.dnv.com 04.04.08, 08:07
      Powinni wywalic te wredne baby. Tam sie chyba kupuje najdluzej bilet
      Zawsze olewka, stukanie jednym palcem w klawiature kompa Jak nie
      chca pracowac to won
    • Gość: Joanna Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: *.chello.pl 04.04.08, 10:07
      Na dworcu w Sopocie każdy jest wrogiem! Mnie również pani w kasie odpowiedziała
      burkliwym tonem " nie wiem" i powróciła do spożywania kanapki.
    • Gość: podroznik Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: 86.29.198.* 04.04.08, 15:40
      to wszystko to jakas pomylka...przeciez to zacofanie polski wlasnie
      przyciaga turystow najbardziej...buhhahahahaha...smierdzace moczem
      perony, zlewajaca obsluga budzetowki heheh...zarty na skale
      swiatowa...ale nam daleko do czegokolwiek, bardzo mi przykro:
      ((((...WSTYD I ZACOFANIE, BURACTWO I ETC....pozdrawiam
    • Gość: Yuka Sopot-Jaki Pan Taki Kram-a mialo byc inaczej IP: *.181.133.78.cable.morena.jarsat.pl 05.04.08, 09:03
      to wystarczy za komentarz
    • Gość: v Re: Na dworcu w Sopocie turysta to wróg IP: 88.156.160.* 05.04.08, 17:10
      zeulandia.myminicity.com/env
      • Gość: pasazer kolei Moze ktos " z jajem" otworzy konkurencyjna kase : IP: *.gdynia.mm.pl 05.04.08, 20:29
        We Wrzeszczu jest taka kasjera z wąsem i tlustymi wlosami dlugimi,
        ktora opierd....la klientow....

To jest dopiero obciach!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka