Dodaj do ulubionych

Szczególny roczek!

09.11.10, 15:21
Dziś właśnie mija rok od narodzin Jasia i Stasia!! Tak strasznie się cieszę! Chłopcy ur się w 29 tc z dużymi problemami, a dziś patrząc na nich - czuje jak miłość i radość wypełnia mi serce!! Są normalnymi, zdrowo rozwijającymi się Bobaskami, mającymi już po mału swoje zdanie i upodobania smile Chciałam się tym z Wami podzielić!
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: Szczególny roczek! 09.11.10, 15:36
      ogromne gratulacje! duzo, duzo zdrowka Maluszki!!
      29tc... nie zazdroszcze nerwow...
    • zdunia1979 Re: Szczególny roczek! 09.11.10, 18:56
      Wszystkiego najlepszego dla twoich skarbeczków smile Buziaczki i uściski dla ciebie smile
      • pamplemousse1 Re: Szczególny roczek! 11.11.10, 10:40
        cudownie, świetnie, że chłopcy wychodzą obronną ręką z wcześniactwasmile

podziwiam wszystkie mamy, które mają wcześniaki, to musi kosztować mnóstwo nerwów...ale to po prostu miłość!
    • lilka.k Re: Szczególny roczek! 11.11.10, 19:10
      Gratulacje! I dużo radości i zdrowia smile

-
      Lilablog
      Rzeczy dla dzieci
    • bluemka78 Re: Szczególny roczek! 12.11.10, 11:49
      Wszystkiego najlepszego dla bobaskow smile
      Ja tez mam wczesniaczki ur. w 32tc (1160g i 1480g), teraz juz idziemy naprzod, jak czytam o Twoich roczniakach to nie moge sie juz doczekac kiedy moje corunie beda takie duze smile
      • syleczka78 Re: Szczególny roczek! 12.11.10, 11:58
        Czas tak szybko lecie, że niedługo będziecie dmuchać świeczki na torcie smile. Kiedy się urodziły dziewczynki?? Wszystkiego dobrego dla was!
        • bluemka78 Re: Szczególny roczek! 13.11.10, 10:00
          Nasze babeczki sa z 2 lipca wiec na przyszle lato beda juz tez takie duze smile
          Caluski dla chlopakow.
    • syleczka78 Re: Szczególny roczek! 12.11.10, 11:59
      Dziękujemy za miłe słowa i życzenia!! Oby się spełniły smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka