Dodaj do ulubionych

Maclaren Twin Techno

09.03.12, 10:44
Mam pytanko, co sądzicie o tym wózku ? Mam x-landera x-twin na pompowanych kołach, więc w teren ewentualnie niech będzie. Ale to jest grzmot, że ciężko gdzieś zabrać, więc potrzebuję coś lekkiego w miasto czy do marketu. Czy ten Maclaren się nada ? I do kiedy on posłuży ? Jest napisane, że max obciążenie wózka 30 kg, zatem do jakiego wieku to może być ? I jeszcze jedno pytanko, czym się różni Techno od Triumpha ?
Obserwuj wątek
    • apple13 Re: Maclaren Twin Techno 10.03.12, 13:17
      Twin Techno ma większe kółka niż triumph i nie wiem czy w triumphie siedziska rozkładają się do pozycji leżącej.
      Tą wagą tak bardzo bym się nie przejmowała na Twoim miejscu. Dziewczynki jeździły nim do niespełna 3 latek (z zapakowanym koszem na zakupy na pewno przekraczałyśmy granicę 30kg i nic się nie działo) - później przerzuciły się na hulajnogi, rowerki itp.
      Ja w 100% mogę Ci polecić ten wózek - jest wygodny, zwinny, po złożeniu zajmuje mało miejsca!
    • agakoz8 Re: Maclaren Twin Techno 10.03.12, 16:15
      Jestem w podobnej sytuacji smile czyli mam już X-twina, który sprawdza się na długie spacery w pobliżu domu, właściwie w każdych warunkach i obecnie szukałam parasolki, żeby móc ją wrzucić do samochodu. Ostatecznie wybór padł na twin techno. Zamawiając dzisiaj ten wózek pytałam o różnice między techno a triumph i pan polecał techno, bo wygodniej dzieciom - szersze siedziska, lepsza amortyzacja, koła, itd. Różnią się też szerokością - techno 76 cm, a truimph 73 zm - jest też lżejszy. Mój techno twin przyjdzie za ok. 2 tygodnie, więc jak wyprobuję to mogę dać znać smile Pozdrawiam
      • dwojedzieciija Re: Maclaren Twin Techno 16.03.12, 19:35
        Techno ma na pewno większe kółka, moim zdaniem jest stabilniejszy i nie wygląda jak wózek-zabawka wink Jak dla mnie to oba wózki amortyzację mają żadną - niestety.
        O naszym techno pisałam kiedyś na blogu, jak Ci się chce to poszukaj smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka