wiem, ze ten temat juz sie wielokrotnie pojawial, ale nie znalazlam odpowiedzi na to pytanie-jak "technicznie" u Was wyglada odpieluchowanie? ja probowalam kilka dni temu odpieluchowac moje bliznieta, bylo cieplo, zalozylam im tylko majtki. kolezanka twierdzi, ze puszczala dziecko calkiem gole w mieszkaniu-bez majtek, sprobowalam tak kolejnego dnia. z kolei moja tesciowa mowi, ze powinnam zakladac pieluche tetrowa i na to majtki, sprobowalam trzeciego dnia. jak Wy robicie? ja probowalam 3 wersji, niestety zadna nie dziala

pierwszego dnia 12 zsikanych majtek i par skarpet i wycieranie podlogi, drugiego dnia-zsikana i obsmolona podloga, trzeciego-13 pieluch tetrowych i 13 par majtek do prania, ale za to podloga sucha. juz sama nie wiem, jak to robic. dzieciom mokre majtki czy mokra pielucha nie przeszkadzaja

mam juz troche zalamke, bo nie robie wlasciwie nic innego, tylko je ciagle pytam, czy chca siusiu (nigdy nie chca)i probuje sadzac, a one i tak wola lac pod siebie (na 3 dni 3 trafienia, 2 corka i 1 syn).