Dodaj do ulubionych

WOZKI z USA

12.10.04, 04:51
Jesli ktos bylby zainteresowany zakupem tego typu wozkow moge sie podjac ich
sprowadzenia z USA....Tutaj sa roznego rodzaju modele:
shop.store.yahoo.com/thebabybungalow/allbastac.html
Dla zianteresowanych szczegoly mailem: grzechop@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • aja4 Re: WOZKI z USA 12.10.04, 12:43
      hejka widziałm juz wasz wózek na blizniakch i z tego co pooglądalismy i na
      ebeju i na innych stronach jest chyba najwajniejszy. chiałam tylko spytac jak z
      tym mieszczeniem sie w dzwi??? W bramki w supermarketach itp.......
      no i czy siedzenia sa rozkładane odzielnie??
      acha i ewentualne koszty sprowadzenia?? asiaw@greennet.org.pl dokładnie pytam
      czy chcesz za to jaks prowizje??? bo chyba nie charytatywnie co?
      • rybcia30 Re: WOZKI z USA 12.10.04, 14:54
        Ja już mam go na oku od 2 miesięcy, ale do porodu mam jeszcze 5 miesięcy, ale
        już bym chciała wiedzieć, jakie są koszty u Ciebie, bo po porównaniu cen bede
        wiedziała, czy nie uruchomić swoich kontaktów w USA. rybkam2003@yahoo.com
    • medicco Re: WOZKI z USA 17.10.04, 14:26
      A dla trojaczków masz jakieś propozycje?
      • amj02 Re: WOZKI z USA 18.10.04, 05:09
        Sa b.fajne wozki ale powiem ci szczerze ,ze sie nie oplaca ich sprowadzac z USA,
        na nasze warunki sa b.drogie a do tego praktycznie dochodza 2 przesylki (jedna
        na ternie USA i 2-ga do Polski),firmy z internetu nie wysylaja poza teren USA,
        wrzuc sobie do wyszukiwarki triplets strollers i sam mozesz zobaczyc,zobacz ceny
        i rodzaje wozkow, ja ci moge powiedziec , ktore z nich sa najpopularniejsze
        (maja najlepsza opinie) u nas z roznych wzgledow, ja nie polecam wozka ktory ja
        mialam, byl stosunkowo tani (ok $250) i rozpadal sie na czesci a po drugie duzo
        swego czasu dyskutowalismy na tym forum , poszukaj w archiwum
        Gosia
        • aja4 Re: WOZKI z USA 18.10.04, 19:21
          to jak dla mnie srednio prawda z tym ,że sie nie opłaca wózek który kosztuje
          koło 1000zł to jednak znacznie mniej niz w polsce licząc juz z przesyłka.
          • amj02 Re: WOZKI z USA 19.10.04, 00:17
            Wozki o ktorych ja mowie (dla trojaczkow) zaczynaja sie od ponad
            $500-600(standart,za wszystkie dodatki placisz extra ) + podatek + 2 przesylki =
            wyjdzie nie zla sumka. Oczywiscie wszystko zalezy na co kogo stac.Sama wysylalam
            2 wozki do Polski wiec wiem ile jest z tym zachou i ,ze to sporo kosztuje.Za
            paczke placisz od wagi a te wozki sa b.ciezkie. Zgadzam sie zupelnie z jedna
            rzecza ,ze nie znam polskiego rynku.Nastp.sprawa nalezy dobrze sie zastanowic
            jesli chce sie kogos tutaj "obuc" w kupowanie wozka dlatego ,ze jest z tym sporo
            zachodu. Chodzi glownie o przesylke do Polski.
            Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka