Dodaj do ulubionych

wózek hartan

18.11.04, 10:06
Hej,
czy ktoś z was miał lub ma wózek dla bliżniaków hartana. Interesuje mnie czy
ten wózek jest wystarczająco szeroki tak aby był praktyczny zarówno
dlaniemowlaków jak i ponad rocznych dzieci? Będę wdzięczna za wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: wózek hartan 22.11.04, 14:01
      Odpowiem w imieniu mojej znajomej - matki juz prawie 15 miesięcznych
      bliźniaczek. Wózek Hartan sprawdził się jej w 100%, był bardzo wygodny i w
      wersji głebokiej i spacerowej (czyli min szeroki). Radził sobie także dobrze z
      wertepami. I pewnie poczekałaby z kupnem czegoś lżejszego i bardziej zwrotnego
      jeszcze do wiosny, ale niestety pękła rączka, a ponieważ był kupowany w
      Niemczech, gwarancja już się skończyła, a dziewczyny trochę wygryzły tapicerkę,
      to kupuje właśnie 3-kołowca ABC Designe. Ale o Hartanie mówi w samych
      superlatywach.
      • kalewi Re: wózek hartan 11.12.04, 12:35
        ja mam jeszcze Hartana, ale juz niedlugo, bo sprzedaje wlasnie.
        jestem bardzo zadowolona, wozek jest super. prowadzi sie lekko, nie wiem jaka
        wersje miala twoja znajoma, ja mam skretne przednie kola , ktore mozna
        zablokowac(np w domu) , na spacerach mam je odblokowane i nie musze sie
        wysilac. moje blizniaki maja prawie 2 latka i jeszcez w nim jezdza.
        raczka tez mi pekla, ale w sklepie gdzie kupowalam wymienili mi w ciagu 24
        godzin i to za darmo, a gwarancja tez mi sie dawno skonczyla.
        kola tylnie sa duze, pompowane, co jest tez super sprawa.
        co do trojkolowca, to on dopiero jest ciezki...... i nie taki gietki jak hartan
        wlasnie.
        ja teraz przerzucam sie na dwie parasolki, zegnamy si epowoli z hartanem smile
        polecam ten wozek z czystym sumieniem, choc jest bardzo drogi(ponad 600 euro za
        nowy)
        • kmalesia Re: wózek hartan 11.12.04, 21:00
          Dzięki za opinie, już się zdecydowałam i zamówiłam hartana z Niemiec. Przez
          internet można go mieć za 530 EURO tylko trzeba mieć kogoś w Niemczech, bo do
          Polski nie przysyłają. mam nadzieję, że będę zadowolona.
          Pozdrawiam, Malesia
        • pia_ Re: wózek hartan 16.12.04, 13:36
          Uściślenie: znajoma zdecydowała się na 3-kołowca, a nie na parasolkę z powodu
          kółek, tam gdzie mieszka, chodniki i porzadne drogi sa planowane za kilka lat :-
          ) Ciężar jej raczej nie obchodził tak bardzo. A aby wymienić rączkę w hartanie
          musiałaby jechać do Gorlitz do sklepu w którym go kupowała, a to z Wrocławia
          jest troszkę drogi, poza tym wózek był juz podniszczony przez dziewczyny, które
          najszczęśliwsze sa kiedy moga biegać, a nie siedzieć w wózku. A ten 3-kołowiec
          ABC Designe jest bardzo zachwalany przez mamy bliźniaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka