svistak 16.12.05, 18:35 gdzie moge znalezc usg blizniat w necie? gdzies kiedys na takie natrafilam i co nieco pamietam, ale... s. PS.czy moze byc tak, ze najpierw lekarz mowi: jedno, a potem sie okazuje ze jednak-wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuska.pl Re: usg blizniat 16.12.05, 21:14 Witaj, też szukałam takich zdjęć usg w necie, ale niestety nie znalazłam. Jak chcesz moge Ci wyslac usg moich bliżniąt na priva A co do p.s. moim zdaniem bywa raczej odwrotnie: widać dwa pęcherzyki a potem jeden sie wchłania i jest jedno dziecko. Pozdraiwam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anula9910 Re: usg blizniat 17.12.05, 00:06 Gdzieś na stronie www.nasz-bocian.pl jest forum bliźniacze i tam z tego, co pamiętam są zdjęcia z usg bliźniaków. Oczywiście, ze nie zawsze widać drugie dziecko zależy jak jest ułożone i w którym tygodniu jest ciąża, ale raczej jak jest dobry lekarz i dobrej klasy aparat usg to od razu widać bliźnięta. U mnie było jak na dłoni jeden obok drugiego jak odbicie lustrzane, a to był dopiero 8 tydzień. To adres tego forum, ale zdjęć musisz poszukać www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=20700 Odpowiedz Link Zgłoś