skunk1906 04.01.06, 16:31 W dniu 02.01.05 zostałem ojcem Kamila 47 cm 1980 gram i Mikołaja 46 cm 1830 gram!Mama i dzieci czują sie dobrze.Pozdrawiam i trzmam kciuki za WAS! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata9910 Re: Zostałem tatą;) 04.01.06, 17:00 GRATULACJE dla szczesliwego tatusia!!!! to widze ze mialam parwie dokladnie ten sam termin co Twoja zona,bo ja wlasnie jestem w 33tc i 3dni. Napisz prosze jak rodzila Twoja zona, czy chlopaki trafili do inkubatorow czy nie.Ja juz jestem gotowa ze moge urodzic lada dzien wiec chcialabym wiedziec jak najwiecej o malenstwach ktore sa z tego samego tygodnia co moje dwa brzdace. JESZCZE RAZ GRATULACJE DLA SZCZESLIWEGO TATY I DLA MAMUSI!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skunk1906 Re: Zostałem tatą;) 04.01.06, 17:09 Żona miała cc po 22.00 w dniu 02.01.06. Juz na drugi dzień chodziła.Kamil dostał 10 pkt a Mikołaj miał problemy z oddychaniem, ale po 10 h zaczął sobie radzić i jest ok. Na chwilę obecną Kamil jest wyjęty z inkubatora. Mama trzymała już dzieciaczki na rączkach.Podobno przy dobrym układzie mogą wyjść wszyscy razem w przyszłym tygodniu.CC miało miejsce w Zabrzu.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
renata9910 Re: Zostałem tatą;) 04.01.06, 17:22 Jak milo uslyszec! strasznie sie ciesze ze wszystko jest w porzadku. Ucaluj malensta od przyszywanej cioci z internetu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pysiekp Re: Zostałem tatą;) 04.01.06, 17:54 Gratulacje!!!!!!!!!!!! A czyim jestes meżem,bo nas na forum lutówek zżera,bo nie mozemy zgadnac ))) Odpowiedz Link Zgłoś
skunk1906 Re: Zostałem tatą;) 04.01.06, 18:00 Jestem osobą,która od początku śledzi w/w forum, ale bez udzielanie się.Dzieki Waszym radom i opiniom wiele sie dowiedziałem i na bieżąco zawsze przekazywałem żonie.TRZYMAJCIE SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
pysiekp Re: Zostałem tatą;) 04.01.06, 20:25 Dziękujemy za szybką odpowiedź Niech maluchy przybierają na wadze i szybciutko wychodzą do domku. I zapraszamy w wolnej chwili (jak się takowa znajdzie na nasze forum do pisania. I pozdrów swoją dzielna żonkę, niech sybciutko wraca do Nas i wszystko nam opowie Pozdrawiam lutówka. Odpowiedz Link Zgłoś
drazetka_homeopatyczna Re: Zostałem tatą;) 04.01.06, 20:28 no to wielkie graty dla szczęsliwego tatusia))od kolejnej zaintrygowanej :lutówki"))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra123 Re: Zostałem tatą;) 04.01.06, 21:58 GRATULACJE!! Też czekam na bliźniaki, termin na 20 lutego, ale na razie się nie rozsypuję, tfu-tfu odpukać. Dbaj o żonkę i swoje kurczaczki!!! Ciepło pozdrawiam S Odpowiedz Link Zgłoś
rundawid Re: Zostałem tatą;) 05.01.06, 12:59 Gratuluje ojciec! Tak samo jak Ty to ja sledze forum i wiedze przekazuje jednak bardziej zajetej żonie, która już 18 grudnia uszczęsliwiła nasza rodzine rodząc Glorie i Laure. Pozdrawiam: Dawid - Tychy PS. Macie tam w Zabrzu fajny salon ze wszystkim dla dzieci, jesli nie znasz to udaj sie sprawdzic na Roosevelta 54 do VIKI. A tu masz ich strone: www.babyland.pl/kontakt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
aglask Re: Zostałem tatą;) 05.01.06, 18:38 Gratulacje!!! I wszystkiego dobrego dla całej rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
skunk1906 Re: Zostałem tatą;) 05.01.06, 20:58 W dniu dzisiejszym Mikołaj został wyciągnięty z inkubatora.Kamil dzień wcześniej.Kamil zjada okolo 30ml mleka z butelki co 3h.Na razie nie umie jeść z piersi.Mikołaj ma podawany pokarm przez rurkę do żołądka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiekk1 Re: Zostałem tatą;) 06.01.06, 16:04 gratulujemy serdecznie szczęsliwym rodzicom.Dzielnej Mamie życzymy szybkiego dojścia do siebie,dzieciakom aby zdrowo rosły a dumnemu Tatusiowi wiele cierpliwości,sił i dużo miłości dla swoich skarbów Pozdrawiamy Małgosia i Gabrysia z mamą gogaigabi.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gacek39 Re: Zostałem tatą;) 06.01.06, 17:38 Gratulacje dla całej rodzinki, a tatusia prosimy,żeby odezwał się od czasu do czasu i doniósł jak radzą sobie rodzice. A mamie życzymy, aby tatuś zawsze był tak dumny i szczęśliwy jak w dniu narodzin dzieci i aby mogła liczyć często na jego pomoc. Mama z Ewż i Kasią ( urodz.01.09.05 r.) Odpowiedz Link Zgłoś
skunk1906 Re: Zostałem tatą;) 09.01.06, 10:25 Witam! Na dzień dzisiejszy mama i dzieci zdrowe tzn. mogliby wszyscy wyjść za szpitala ale niestety za niska waga dzieci. Jeszcze co najmniej kilka dobrych dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś